Please enter a search term:

 • Oglasi LinkedIn

  Povečajte svoj uspeh B2B s profesionalnimi kampanjami LinkedIn Ads - prilagojenimi in ciljno usmerjenimi s strani mprofi AG!

LinkedIn Ads - profesionalne kampanje in podpora za podjetja B2B s strani mprofi AG

V vse bolj povezanem in digitaliziranem svetu je za podjetja B2B ključnega pomena, da učinkovito oblikujejo in razvijajo svojo spletno prisotnost. Uporaba družabnih omrežij, zlasti omrežja LinkedIn, podjetjem ponuja edinstveno priložnost, da se usmerijo k potencialnim poslovnim partnerjem in strankam. mprofi AG je priznana digitalna agencija, ki podpira podjetja B2B pri njihovi digitalni preobrazbi. Ponujamo celovite storitve in izdelke na področju spletnega trženja in spletnega oglaševanja, pri čemer smo specializirani za izvajanje in podporo kampanj LinkedIn Ads.

Oglasi LinkedIn Ads - učinkovita trženjska strategija za podjetja B2B

Oglasi LinkedIn Ads so ciljno usmerjeni oglasi, ki so objavljeni na platformi LinkedIn. S svojimi posebnimi možnostmi ciljanja podjetjem omogočajo, da nagovorijo jasno opredeljeno ciljno skupino ter tako povečajo svoj doseg in prepoznavnost v panogi B2B. Ker je LinkedIn profesionalno omrežje, ki se uporablja predvsem v poslovne namene, so uporabniki običajno bolj dovzetni za tržna sporočila in poslovne ponudbe.


mprofi AG ponuja celovit portfelj storitev na področju oglasov LinkedIn Ads, ki izpolnjujejo individualne potrebe naših strank. Naše ključne kompetence vključujejo:

 • Strateško načrtovanje in svetovanje

Skupaj z vami razvijamo strategijo LinkedIn Ads, prilagojeno vašemu poslovanju, da bi učinkovito dosegli vaše poslovne cilje.

 • Oblikovanje in izvajanje kampanj

Naši strokovnjaki oblikujejo privlačne in ciljno usmerjene kampanje LinkedIn Ads, prilagojene vaši ciljni skupini, da bi zagotovili najvišjo stopnjo konverzije in donosnost naložbe (ROI).

 • Analiza in segmentacija občinstva

Opredelimo in analiziramo vaše ciljne skupine, da zagotovimo natančno in učinkovito ciljanje v vaših kampanjah LinkedIn Ads.

 • Spremljanje učinkovitosti in optimizacija

Nenehno spremljamo uspešnost vaših kampanj LinkedIn Ads in po potrebi izvajamo optimizacije za nenehno izboljševanje rezultatov.

 • Poročanje in analiza

Zagotavljamo redno poročanje in podrobno analizo vaših kampanj LinkedIn Ads, da vam omogočimo preglednost in vpogled v učinkovitost in uspešnost vaših prizadevanj.


mprofi AG ima ekipo izkušenih strokovnjakov za spletno trženje, ki so specializirani za izvajanje in podporo kampanj LinkedIn Ads. Ponujamo naslednje prednosti: a) Izkušnje iz različnih panog: kampanje LinkedIn Ads smo uspešno izvajali za različna podjetja B2B iz različnih panog in imamo potrebno znanje in izkušnje za razvoj rešitev po meri vašega podjetja.

 • Stalno usposabljanje

Naša ekipa je nenehno na tekočem z najnovejšo platformo LinkedIn in spletnim oglaševanjem ter uporablja trenutne najboljše prakse, da zagotovi učinkovitost in ciljno usmerjenost vaših kampanj.

 • Sodelovanje, osredotočeno na stranke

Visoko cenimo tesno sodelovanje z našimi strankami, da bi zagotovili, da se pri izvajanju kampanj LinkedIn Ads upoštevajo njihove individualne potrebe in zahteve.

 • Prilagodljivost in razširljivost

Ponujamo prilagodljive rešitve, ki jih je mogoče prilagoditi vašim spreminjajočim se potrebam, tako da bodo vaše kampanje LinkedIn Ads ostale učinkovite tudi, ko bo vaše podjetje raslo in se širilo.

 • Pregledna cena

V podjetju mprofi AG so vam na voljo pregledne in poštene cenovne strukture brez skritih stroškov, zato imate vedno popoln nadzor nad porabo.

 • Študije primerov in zgodbe o uspehu

Da bi dokazali učinkovitost naših storitev LinkedIn Ads, predstavljamo nekaj zgodb o uspehu naših zadovoljnih strank. V teh študijah primerov prikazujemo, kako smo zasnovali, izvedli in optimizirali prilagojene kampanje LinkedIn Ads, da smo našim strankam zagotovili merljive rezultate in pozitivno donosnost naložbe.

Oglasi v omrežju LinkedIn so zmogljivo orodje za spletno trženje, zasnovano posebej za podjetja B2B, ki omogoča ciljno usmerjanje potencialnih poslovnih partnerjev in strank. mprofi AG je vaša zaupanja vredna digitalna agencija, ki ponuja celovite storitve LinkedIn Ads, od strateškega načrtovanja do stalne podpore in optimizacije vaših kampanj. Naše strokovno znanje in predanost zadovoljstvu strank zagotavljata, da bodo vaša podjetja B2B dosegla maksimalne rezultate in visoko donosnost naložbe.