Please enter a search term:

 • Marketo

  Marketo: Vaš partner za učinkovito trženje B2B - Naša ekipa vas podpira pri izvajanju in optimizaciji.

  Spoznajte Marketo zdaj!

Marketo - vaša prilagojena rešitev za avtomatizacijo trženja

Adobejevi izdelki Marketo zagotavljajo merljive rezultate od pridobivanja do zadrževanja, zaradi katerih se stranke vračajo. Marketo Engage med drugim uporablja bogate vedenjske podatke, vgrajeno inteligenco in podrobne diagrame poti strank.

V današnjem digitalnem svetu je za doseganje konkurenčnosti nujno razviti učinkovite in personalizirane trženjske strategije. Naša digitalna agencija podpira podjetja B2B pri uspešni implementaciji Marketo Marketing Automation in CRM ter vam tako zagotavlja odločilno prednost.

Marketo kot rešitev za avtomatizacijo trženja

Marketo je zmogljiva in prilagodljiva rešitev za avtomatizacijo trženja, zasnovana posebej za podjetja B2B. S storitvijo Marketo lahko avtomatizirate, personalizirate in optimizirate svoje trženjske dejavnosti ter tako dosežete boljše rezultate in prihranite dragoceni čas. Platforma ponuja široko paleto funkcij, vključno s trženjem prek e-pošte, ustvarjanjem potencialnih strank, ocenjevanjem potencialnih strank, integracijo CRM, trženjem v družabnih medijih, spletnimi seminarji in še veliko več. Z vključitvijo platforme Marketo v svoje poslovne procese lahko povečate učinkovitost trženja, bolje razumete svoje stranke in dosežete višjo stopnjo konverzije.


Kot izkušena digitalna agencija in svetovalno podjetje imamo strokovno znanje in izkušnje, ki vam pomagajo pri uspešni implementaciji Marketo Marketing Automation in CRM. Naši strokovnjaki vam pomagajo na naslednjih področjih:

 • Strateško svetovanje: analiziramo vaše trenutne marketinške dejavnosti in razvijemo prilagojeno strategijo za optimalno vključitev sistema Marketo v vaše poslovne procese.
 • Tehnična izvedba: Naši tehnični strokovnjaki poskrbijo, da je Marketo brezhibno integriran v vašo obstoječo infrastrukturo IT in deluje nemoteno.
 • Usposabljanje in podpora: Zagotavljamo individualno usposabljanje za vašo ekipo, da so vsi zaposleni seznanjeni s platformo Marketo in lahko v celoti izkoristijo njen potencial. Poleg tega smo vedno na voljo za vprašanja in podporo.
 • Analiza in optimizacijapodatkov: Pomagamo vam nenehno analizirati in optimizirati vaše trženjske dejavnosti, da dosežete maksimalne rezultate in uresničite svoje cilje.
 • Upravljanje kampanj: Naša ekipa vas podpira pri načrtovanju, izvajanju in analiziranju trženjskih kampanj, da bi učinkovito nagovarjali ciljne skupine in ustvarjali potencialne kupce.

Marketo ponuja številne prednosti za podjetja B2B, ki želijo avtomatizirati in optimizirati svoje trženjske dejavnosti:

 • Povečajte učinkovitost: avtomatizirajte ponavljajoča se marketinška opravila, da prihranite čas in sredstva ter se osredotočite na strateške pobude.
 • Prilagajanje: Uporabite podatke o strankah in vedenjsko analitiko za ustvarjanje prilagojenih in ciljno usmerjenih trženjskih kampanj, ki povečajo stopnjo konverzije.
 • Ustvarjanje in upravljanjevodilnih strank: Prepoznajte in kvalificirajte potencialne stranke s pomočjo ocenjevanja in segmentacije vodilnih strank, da bodo vaše prodajne dejavnosti učinkovitejše.
 • Boljše sodelovanje s strankami: S programom Marketo lahko razvijete prilagojene strategije komuniciranja in sodelovanja, s katerimi boste okrepili odnose s strankami in zgradili dolgoročne vezi.
 • Merljivost in analitika: Spremljajte uspešnost svojih trženjskih kampanj s celovito analitiko in poročili ter nenehno optimizirajte in povečajte donosnost naložb v trženje.
 • Integracija: Marketo se brez težav integrira z različnimi sistemi CRM in drugo poslovno programsko opremo ter tako zagotavlja dosledno zbirko podatkov in učinkovite procese.

V večletnem sodelovanju s podjetji B2B smo lahko pomagali napisati že številne zgodbe o uspehu. Tukaj je nekaj primerov, kako so naše stranke imele koristi od uvedbe Marketo Marketing Automation in CRM:

 • Srednje velik ponudnik programske opreme je z uporabo Marketo lahko povečal število pridobljenih kontaktov za 150 % in skrajšal prodajne cikle za 30 %.
 • Proizvajalec industrijskih sestavnih delov je z avtomatizacijo svojih e-poštnih trženjskih kampanj dosegel 25 % višjo stopnjo odprtosti in 20 % višjo stopnjo klikov.
 • Podjetje za storitve IT je z uporabo programa Marketo za 45 % izboljšalo zadrževanje strank, hkrati pa za 20 % zmanjšalo stroške trženja.

Z uvedbo Marketo Marketing Automation in CRM lahko svoje podjetje B2B dvignete na naslednjo raven in razvijete učinkovitejše strategije trženja, prihranite čas in sredstva ter dosežete boljše rezultate. Naši strokovnjaki so vam pripravljeni pomagati pri uvedbi in optimizaciji Marketo ter z vami sodelovati na poti do uspeha.