Please enter a search term:

 • Agencija Shopware

  Kot izkušena digitalna agencija izvajamo posamezne projekte Shopware za podjetja B2B. Preberite več o naših celovitih storitvah!

  Uporabite strokovno znanje zdaj!

Shopware - vodilna rešitev e-trgovine za podjetja


Shopware - kombinacija prilagodljivosti in inovativnosti

V današnjem globalnem gospodarstvu elektronsko poslovanje že dolgo ni več omejeno na pošiljanje blaga od točke A do točke B. Vedenje potrošnikov se v vse bolj digitaliziranem svetu hitro spreminja. Ljudje bolj kot kdaj koli prej iščejo povezanost, navdih in individualnost.

Podjetje Shopware je vedno v ospredju. Tudi zapletene poslovne modele je mogoče zlahka uresničiti s pomočjo izpopolnjenih orodij in avtomatizmov. In to ne da bi bilo treba programirati eno samo vrstico. To zagotavlja pristop brez kode.

Prilagodite se nenehnim spremembam in preizkusite več poslovnih modelov hkrati - od digitalnih dogodkov, naročniških storitev in svetovanja do visoko personaliziranih izdelkov, ki jih lahko ponudite v nakup ali najem. Vi ste na vozniškem sedežu!

Shopware je zmogljiva in zelo prilagodljiva odprta platforma za trgovanje, ki vam omogoča, da svoje ambiciozne poslovne zamisli uspešno uresničite. Določite svoja pravila, vstopite na nove trge in prepričajte svoje stranke z jasno prisotnostjo blagovne znamke v digitalni trgovini.

Shopware je bilrazvit posebej za podjetja B2B. Z aplikacijo Shopware lahko individualno oblikujete in prilagodite svojo spletno trgovino ter strankam ponudite optimalno nakupovalno izkušnjo. Shopware ni le sistem za trgovino, temveč ponuja tudi celovit sistem za upravljanje blaga in enostavno povezavo z različnimi plačilnimi sistemi.

Svetovno znane blagovne znamke se pri zagotavljanju inovativnih in dinamičnih rešitev e-trgovine zanašajo na Shopware. To vam omogoča, da brez težav razširite svoje poslovanje in ustvarite izjemne izkušnje za stranke v nenehno spreminjajočem se svetu digitalnega trgovanja. Kot certificirana agencija Shopware vas pri vašem projektu e-trgovine podpiramo s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami.

Kot digitalna agencija smo specializirani za razvoj in izvajanje spletnih trgovin Shopware za podjetja B2B. Ponujamo široko paleto storitev v zvezi s Shopware, od razvoja posamezne trgovine do povezave z vašim sistemom ERP.

Odlikujejo nas tri bistvene točke, ki so razlog za naš uspeh:

 • Prva: Vemo, da si vse stranke želijo preprosto nakupovalno izkušnjo z osebnim pristopom
 • Drugič: mislimo dlje od same transakcije. Osredotočamo se na ohranjanje strank in njihovo zvestobo ter uporabljamo svoje dolgoletno znanje in izkušnje s področja e-trgovine.
 • Tretjič: stranka je v središču naših dejavnosti!

Kot strokovnjaki za programsko opremo Shopware smo uspešno izvedli že številne projekte. Podjetjem pomagamo pri ustvarjanju novih spletnih trgovin, povezovanju s sistemi ERP in izvajanju ponovnih zagonov spletnih trgovin Shopware. Velik pomen pripisujemo tesnemu sodelovanju s strankami, da bi upoštevali njihove individualne potrebe in zahteve ter jim ponudili prilagojene rešitve.

Naš nabor storitev vključuje celotno izvedbo spletne trgovine Shopware, od zasnove do izvedbe in nadaljnje podpore. Zanašamo se na sodobne tehnologije in uporabljamo najnovejše funkcije Shopware, da bi vašo spletno trgovino posodabljali in zagotovili optimalno delovanje. Zahvaljujoč našim izkušnjam pri razvoju Shopware vam lahko zagotovimo hitro in učinkovito izvedbo.

Kot zanesljiv partner za Shopware vam nudimo celovito podporo, ki vam bo hitro in kompetentno pomagala pri vseh vprašanjih in težavah. Vedno smo vam na voljo in ponujamo strokovne storitve, ki so prilagojene vašim individualnim potrebam. Naš cilj je ponuditi vam dolgoročno sodelovanje in biti skupaj z vami uspešni.

Na koncu vam želimo predstaviti naše prednosti kot digitalne agencije za Shopware

 • Smo izkušena ekipa strokovnjakov za Shopware in vam ponujamo visoko kakovost in zanesljivost pri izvajanju vaših projektov. S svojimi izkušnjami in strokovnim znanjem na področju razvoja programske opreme Shopware vam lahko ponudimo hitre in učinkovite rešitve.
 • Zelo cenimo tesno sodelovanje z našimi strankami, da lahko upoštevamo njihove individualne zahteve in jim ponudimo prilagojene rešitve.
 • Naš cilj je, da vam zagotovimo optimalno podporo pri vseh zadevah, povezanih s programsko opremo Shopware.

Po čem je Shopware drugačen

V nadaljevanju vam predstavljamo pregled prednosti sistema Shopware:

Storitve in storitve

V nadaljevanju vam želimo predstaviti naše strokovno znanje na področju Shopware ter vam podati pregled naših storitev in izdelkov.