Please enter a search term:

  • Spletna trgovina

    Povečajte svoj spletni uspeh s prilagojenimi rešitvami spletnih trgovin in e-trgovine, ki so zasnovane tako, da vašemu podjetju pomagajo uspeti v digitalnem svetu.

    Odkrijte zdaj

S temi rešitvami za trgovine uresničimo vašo spletno trgovino

Kot strokovnjaki v sektorju B2B podjetjem pomagamo okrepiti njihovo spletno prisotnost in jo dvigniti na višjo raven. Naše spletne trgovine in platforme za e-trgovino so zasnovane tako, da vam pomagajo vstopiti v digitalni svet in vam zagotovijo uspeh. Tukaj boste našli začetni pregled naših platform spletnih trgovin in programskih rešitev. Kot izkušeni sistemski integrator te prilagojene rešitve izvajamo za svoje stranke in tako zagotavljamo brezhibno nakupovalno izkušnjo. Odkrijte našo raznoliko ponudbo in se naučite, kako lahko optimiziramo vaše poslovne procese.

Magento

Rešitve za e-trgovino Magento

Odkrijte Magento
Trgovska oprema

Rešitve e-trgovine za spletno trgovino

Odkrijte Shopware
Shopify

Platforma spletne trgovine

Odkrijte Shopify
Pimcore

Rešitve PIM in e-trgovine

Odkrijte Pimcore
Trgovina Vue

Rešitve za e-trgovino

Odkrijte Vue Storefront
Spryker

Rešitve e-trgovine za podjetja

Odkrijte Spryker
Sylius

Odprtokodne rešitve za e-trgovino v podjetjih

Odkrijte Sylius

Področja uporabe spletnih trgovin

  • Trgovina na drobno

To je verjetno najbolj znano področje uporabe spletnih trgovin. Trgovci na drobno vseh vrst, od oblačil in nakita do elektronike, hrane in gospodinjskih pripomočkov, uporabljajo spletne trgovine, da bi svoje blago dali na voljo širšemu občinstvu in povečali prodajo.

  • B2B (Business-to-Business)

Podjetja uporabljajo spletne trgovine tudi za neposredno prodajo svojih izdelkov in storitev drugim podjetjem. Primeri tega so podjetja, ki prodajajo industrijsko opremo, pisarniški material ali blago na debelo.

  • Digitalni izdelki in storitve

Podjetja, ki ponujajo programsko opremo, e-knjige, spletne tečaje, glasbo, filme ali druge digitalne izdelke in storitve, uporabljajo spletne trgovine za njihovo prodajo in svojim strankam omogočajo, da jih prenesejo ali do njih neposredno dostopajo.

  • Umetnost in obrt

Umetniki in obrtniki uporabljajo spletne trgovine za prodajo svojih edinstvenih del. To so lahko ročno izdelan nakit, umetniška dela, personalizirana darila, ročno izdelana oblačila in še veliko več. Spletna mesta, kot je Etsy, so znani primeri te uporabe.

Naša storitev spletne trgovine

Izvedite več o tem, kako vam lahko utrjemo pot v spletno trgovino in spodbudimo vaše e-poslovanje!

Za storitev