Please enter a search term:

Vaša komunikacijska agencija

Za številne zanimive majhne in zelo velike stranke po vsej Švici smo najljubša komunikacijska agencija. Strogo gledano smo celo več kot le ena agencija - smo številni. Kajti v našem DNK so najpomembnejši mreženje, izkoriščanje sinergij in sodelovanje. In to počnemo že več kot 25 let.

Družbeni mediji, spletne izkušnje, strategije, odnosi z javnostmi, promocija, dogodki, korporativno založništvo, ustvarjanje in kampanje - vse to vam ponujamo iz enega vira. In to pod eno streho. Ker se za vas sestavljamo na način, ki ga zahtevajo vaši marketinški cilji in vaše strateško korporativno komuniciranje. Da ob sebi nimate le agencije, temveč strokovnjake z dobrim strokovnim znanjem in osebne sparing partnerje.


Komunikacijske agencije vam lahko pomagajo na digitalnem področju

V nadaljevanju vam predstavljamo pregled področij uporabe, na katerih vas lahko podpremo kot komunikacijska agencija:

Naše storitve kot komunikacijska agencija

Želite več kot le prisotnost na trgu. Drznete si ustvariti pomembnost: s svojimi strankami, partnerji in drugimi ciljnimi skupinami. Vaš cilj je, da spremenite in premaknete ljudi. Svetujemo vam in vas spremljamo od strategije do izvedbe.

OBLIKOVANJE BLAGOVNE ZNAMKE DELODAJALCA

Izstopajte iz množice delodajalcev. Poiščite in obdržite zaposlene. Izostrimo vašo blagovno znamko delodajalca in razvijemo ukrepe za trženje osebja.

Ustvarjanje vsebine

Vaš cilj je narediti razliko v komunikaciji. Za vas poiščemo in razvijemo vsebino, ki je edinstvena. Za vse kanale.

ODNOSI Z JAVNOSTMI

Kot podjetje želite biti slišani, videni in razumljeni. Mi poskrbimo, da ste z deležniki na tekočem.

STORITVE TRŽENJA

Presenečenje. Obveščajte. Navdihnite. Najdemo načine. Da boste dosegli uspeh pri svojih ciljnih skupinah. Ob pravem času in na vseh kanalih.