Please enter a search term:

  • Oblak

    Internetne storitve, ki zagotavljajo shranjevanje, računalniško moč in programske rešitve. Uporabnikom omogočajo dostop do virov brez lastne strojne opreme ali infrastrukture.

Naši izdelki v oblaku

Rancher

Rešitve v oblaku Rancher omogočajo, da se vaše podjetje hitro odzove na spremembe in učinkovito prilagodi vire spreminjajočim se zahtevam.

Odkrijte Rancher
Spletno gostovanje

Z DevOps skrajšate razvojne cikle, omogočite neprekinjeno integracijo in dostavo ter izdelke in storitve hitreje spravite na trg.

Odkrijte zdaj
Docker

Docker omogoča učinkovitejšo uporabo sistemskih virov, kar omogoča hitrejše uvajanje in razširjanje aplikacij, hkrati pa zmanjšuje operativne stroške.

Odkrijte Docker
DevOps

Naše rešitve spletnega gostovanja temeljijo na sodobni in zmogljivi infrastrukturi, zasnovani za potrebe podjetij B2B vseh velikosti.

Odkrijte DevOps
Varnostna kopija

Z našimi prilagojenimi rešitvami za varnostno kopiranje zaščitite svoje dragocene poslovne podatke pred izgubo zaradi človeške napake, odpovedi sistema ali kibernetskega napada.

Odkrijte zdaj
DNS

Naše rešitve DNS zagotavljajo hiter in zanesljiv dostop do spletnih storitev in aplikacij ter tako optimizirajo uporabniško izkušnjo in neprekinjeno poslovanje.

Odkrijte DNK
Domena

Izbira pravega imena domene je ključnega pomena za uspeh vašega podjetja na internetu.

Odkrijte zdaj
Certifikat SSL

Certifikati SSL zagotavljajo varno povezavo in varujejo podatke strank. To spodbuja zaupanje in verodostojnost vaše blagovne znamke ter povečuje zvestobo strank.

Odkrijte zdaj
Amazon AWS

Z Amazonovim sistemom AWS lahko svoje vire IT hitro prilagodite naraščajočim zahtevam, ne da bi vam bilo treba vlagati v drago strojno opremo. Tako bo vaše podjetje ostalo agilno in konkurenčno.

Odkrijte zdaj
Kubernetes

Kubernetes avtomatizira in optimizira infrastrukturo, omogoča hitrejše uvajanje aplikacij in podjetjem zagotavlja konkurenčno prednost.

Odkrijte Kubernetes
Google Cloud

Prilagodite vire IT potrebam podjetja, da prihranite stroške in povečate učinkovitost.

Odkrijte zdaj
Traefik

S Traefikom lahko svojo infrastrukturo dinamično prilagajate spreminjajočim se delovnim obremenitvam, povečujete učinkovitost in zagotavljate optimalno delovanje svojih aplikacij.

Odkrijte Traefik
Microsoft Azure

Microsoft Azure se prilagaja vaši poslovni rasti, omogoča hitro zagotavljanje novih virov ter spodbuja integracijo različnih aplikacij in storitev.

Odkrijte zdaj
VMWare

Z VMWare lahko dinamično prilagajate infrastrukturo IT in se tako hitro odzovete na spreminjajoče se poslovne potrebe. Enostavno razširite vire po potrebi.

Odkrijte VMWare
Cloudflare

Cloudflare varuje vaše spletne aplikacije pred varnostnimi grožnjami, kot so napadi DDoS, in zagotavlja zanesljiv požarni zid za celovito zaščito spletnih aplikacij.

Odkrijte Cloudflare
Dell

Dellove rešitve v oblaku omogočajo enostavno prilagajanje rastočim poslovnim potrebam ter prilagodljivost pri upravljanju virov in delovnih obremenitev.

Odkrijte Dell
Synology

Dellove rešitve v oblaku omogočajo enostavno prilagajanje rastočim poslovnim potrebam ter prilagodljivost pri upravljanju virov in delovnih obremenitev.

Odkrijte Synology
Gitea

Brezplačna programska rešitev, razvita v Go (storitev Git), ki zagotavlja gostovano platformo za razvoj programske opreme.

Odkrijte Gitea

Področja uporabe rešitev v oblaku

  • Shranjevanje in varnostno kopiranje podatkov

Za shranjevanje podatkov se pogosto uporabljajo rešitve v oblaku. Ponujajo skalabilen način spletnega shranjevanja podatkov, do katerih lahko dostopate od koder koli. Uporabne so tudi za varnostno kopiranje podatkov in obnovo po nesreči, saj omogočajo redno izdelavo varnostnih kopij in shranjevanje podatkov zunaj lokacije.

  • Infrastruktura kot storitev (IaaS)

Rešitve v oblaku podjetjem omogočajo najem infrastrukture IT, kot so strežniki, omrežje in pomnilnik, kot storitev. Ta prilagodljivost prihrani trud in stroške nakupa in vzdrževanja lastne strojne opreme.

  • Programska oprema kot storitev (SaaS)

Računalniške platforme v oblaku podjetjem omogočajo dostop do programskih aplikacij prek interneta. Namesto nameščanja programske opreme v posamezne računalnike lahko podjetja uporabljajo modele SaaS za dostop do aplikacij, ki gostujejo na strežnikih v oblaku. Primeri vključujejo Google Workspace, Microsoft 365, Salesforce itd.

  • Analiza velikih količin podatkov

Tehnologije v oblaku omogočajo obdelavo in analizo velikih količin podatkov. Platforme za velike podatke, ki delujejo v oblaku, lahko zbirajo, shranjujejo in analizirajo velike količine podatkov ter tako pridobivajo dragocene vpoglede. Takšna analiza se lahko uporablja na številnih področjih, kot so trženje, razvoj izdelkov, raziskave in razvoj ter številna druga