Please enter a search term:

  • Metodologije

    Kot vaš strateški partner vam ponujamo prilagojene rešitve, da bo vaše podjetje primerno za prihodnost. Spoznajte naše metodologije, delovne metode in organizacijske oblike.

    Kliknite tukaj za pregled!

Metodologije projektnega vodenja in delovne metode

Naše globoko razumevanje digitalnega okolja nam omogoča, da strankam olajšamo prehod v digitalno dobo. Razvili smo ne le obsežno ponudbo storitev in izdelkov, temveč tudi impresivno pregledno stran metodologij, delovnih praks projektnega vodenja in organizacijskih oblik poslovanja, ki jih uporabljamo.

Ta pregledna stran je okno v to, kako mprofi AG deluje in kako obvladujemo kompleksnost digitalne preobrazbe. Ponuja vpogled v naše preverjene metodologije, načine dela in organizacijske oblike, ki našim strankam pomagajo učinkovito in uspešno dosegati njihove cilje. Na ta način skupaj z vami uspešno izvajamo zahtevne IT-projekte.

Kanban

Z vizualizacijo delovnih procesov s Kanbanom lahko podjetja zgodaj prepoznajo in odpravijo ozka grla, kar znatno poveča učinkovitost.

Dodatno
Scrum

S Scrumom jasno pridobite preglednost v svojih projektih. Omogoča stalno spremljanje in hitro prilagajanje spremembam.

Dodatno
Agile

Agilne metode omogočajo prožno načrtovanje in optimizacijo procesov, kar znatno poveča učinkovitost in prihrani čas.

Dodatno
Lean Six Sigma

Lean Six Sigma z odpravljanjem odpadkov in optimizacijo procesov povečuje učinkovitost vašega podjetja.

Dodatno
Razvojna faza

Korak za korakom zagotavlja jasen, postopen načrt digitalne preobrazbe, ki omogoča poenostavitev in nadzor zapletenih procesov.

Dodatno
Lean Change Management
Vitko upravljanje sprememb

Z vitkim upravljanjem sprememb zmanjšate količino odpadkov in optimizirate delovne procese, kar znatno poveča učinkovitost.

Dodatno
Odprta koda

Odprta koda zmanjšuje stroške in čas razvoja, saj omogoča prilagajanje in ponovno uporabo preizkušenih rešitev.

Dodatno
DAO

Z avtomatizacijo in decentralizacijo odločanja se viri uporabljajo optimalno, kar povečuje produktivnost.

Dodatno
Sociokracija

S postopki odločanja, ki temeljijo na soglasju, so upoštevana vsa mnenja, kar vodi do dobro informiranih in učinkovito izvedenih odločitev.

Dodatno
Analiza gibanja mejnikov

Analiza trendov mejnikov omogoča zgodnje prepoznavanje zamud in morebitnih tveganj, kar omogoča proaktivne korektivne ukrepe.

Dodatno
Slap

Metodologija slapu omogoča strukturirano in linearno načrtovanje projekta, pri čemer je vsaka faza jasno opredeljena in prispeva k učinkovitemu razporejanju virov.

Dodatno
Vrednostni predlog

Ponudba vrednosti je več kot le opis vaših izdelkov ali storitev. Je obljuba strankam, ki jasno kaže edinstveno vrednost, ki jo dobijo, če sodelujejo z vami.

Dodatno
Upravljanje zahtev

Upravljanje zahtev je sestavni del razvoja sistemov in programske opreme, ki se osredotoča na prepoznavanje, dokumentiranje in spremljanje zahtev. Je temelj uspešnih projektov, saj zagotavlja, da vse strani jasno razumejo cilje in zahteve.

Dodatno
Oblikovalsko razmišljanje

Upravljanje zahtev je sestavni del razvoja sistemov in programske opreme, ki se osredotoča na prepoznavanje, dokumentiranje in spremljanje zahtev. Je temelj uspešnih projektov, saj zagotavlja, da vse strani jasno razumejo cilje in zahteve.

Dodatno

mprofi AG uporablja različne metodologije, da v celoti izkoristi potencial digitalne preobrazbe. Te vključujejo analizo na podlagi podatkov, agilne in vitke metodologije, dizajnersko razmišljanje in številne druge. Te metodologije nam omogočajo, da obravnavamo posebne potrebe vsake stranke in razvijemo učinkovite rešitve, ki vodijo k trajnostni rasti.

Za naše delovne metode projektnega vodenja je značilna visoka stopnja prilagodljivosti in fleksibilnosti. Zanašamo se na agilne metode, da bi zagotovili učinkovito in uspešno izvedbo naših projektov. Z izvajanjem metod Scrum in Kanban lahko projekte začnemo izvajati hitro, spremljamo napredek v realnem času in jih po potrebi prilagajamo.

Organizacijske oblike v podjetju mprofi AG so osredotočene na sodelovanje in inovacije. Naše podjetje je organizirano ploskovito, kar spodbuja odprto komunikacijo in hitro sprejemanje odločitev. Visoko cenimo timsko delo in spodbujamo korporativno kulturo, ki podpira inovacije in nenehno učenje.

Zavedamo se, da je vsaka digitalna preobrazba edinstvena in prinaša svoj sklop izzivov in priložnosti. Zato si prizadevamo svoje storitve in izdelke prilagoditi posebnim potrebam vsake stranke. Naša celovita ponudba digitalnih rešitev vključuje storitve v oblaku, podatkovno analitiko, umetno inteligenco, strojno učenje in drugo. Te tehnologije nam omogočajo razvoj prilagojenih rešitev, ki našim strankam pomagajo optimizirati poslovne procese, povečati učinkovitost in prepoznati nove priložnosti za rast.

Naše poslanstvo v podjetju mprofi AG je, da strankam olajšamo prehod v digitalni svet. Verjamemo, da digitalna preobrazba ni le tehnološki izziv, temveč tudi priložnost za premislek o poslovnih modelih, preoblikovanje procesov in spodbujanje kulture inovacij. Naš cilj je pomagati našim strankam izkoristiti prednosti digitalne preobrazbe in pridobiti konkurenčno prednost v nenehno spreminjajočem se poslovnem svetu.

Vabimo vas, da obiščete našo pregledno stran in se seznanite z našimi metodologijami, načini dela in organizacijskimi oblikami. Tu boste našli podrobne informacije o tem, kako delamo, katera orodja in tehnologije uporabljamo ter kako svojim strankam pomagamo pri njihovi digitalni preobrazbi. Prepričani smo, da vam lahko naše storitve in izdelki pomagajo uspešno krmariti po digitalni pokrajini in poskrbijo, da bo vaše podjetje primerno za prihodnost.

Digitalna preobrazba je potovanje in mprofi AG vas je pripravljen spremljati na tej poti. Ne glede na to, ali ste na začetku svoje digitalne poti ali ste že napredovali, imamo strokovno znanje in vire, da vas podpremo na vsakem koraku. Kontaktirajte nas še danes in skupaj ustvarimo uspešno digitalno prihodnost.