Please enter a search term:

 • Delovni tokovi

  Prihranite čas in denar z optimizacijo digitalnih delovnih procesov. Priporočamo vam sistema za upravljanje delovnih tokov Zapier in N8N za dosledno obdelavo procesov, skrajšanje pretočnih časov in visoko raven preglednosti procesov.

  Kliknite tukaj za pregled rešitve:

Delovni tokovi

V današnjem digitalnem svetu podjetja nenehno iščejo učinkovitejše in uspešnejše rešitve za ohranjanje konkurenčnosti in optimizacijo svojih poslovnih procesov. Avtomatizacija delovnih tokov je ena od takšnih rešitev, ki podjetjem omogoča racionalizacijo procesov, prihranek časa in virov ter spodbuja boljše sodelovanje med ekipami. Naša digitalna agencija razume potrebe podjetij B2B ter ponuja celovito svetovanje in podporo pri uvajanju rešitev za avtomatizacijo delovnih procesov, ki so posebej prilagojene zahtevam vašega podjetja. Na tej strani s pregledom izdelkov izpostavljamo različne programske opreme za avtomatizacijo delovnega toka, da bi vam na kratko predstavili razpoložljive možnosti in njihove prednosti. Odkrijte, kako lahko vaše podjetje izkoristi prednosti avtomatizacije delovnih tokov poslovanja, in izberite pravo rešitev za svoje potrebe.

Zapier

Zapier Business Automation: Optimizirajte svoje procese B2B in pospešite digitalno preobrazbo za trajnostni uspeh.

Odkrijte Zapier
N8N

Sprostite potencial svojega podjetja s prilagojeno avtomatizacijo delovnih tokov za podjetja B2B!

Odkrijte N8N
Microsoft Power Apps

Strokovnjaki za Power Apps za podjetja B2B | Povečanje učinkovitosti in inovacije

Odkrijte aplikacije Power Apps

Opredelitev avtomatizacije delovnega toka

Avtomatizacija poteka dela, znana tudi kot avtomatizacija poslovnih procesov (BPA), je uporaba tehnologije za avtomatizacijo ponavljajočih se poslovnih procesov in optimizacijo poteka dela v organizaciji. Z digitalizacijo ročnih, papirnatih in časovno potratnih opravil lahko postanejo procesi učinkovitejši, brez napak in preglednejši.

V praksi to lahko pomeni, da naloge, ki so jih prej ročno opravljali ljudje, zdaj prevzame programska oprema za avtomatizacijo. Primeri vključujejo samodejno posredovanje e-pošte pravemu oddelku, samodejno izdelavo poročil ali samodejno posodabljanje podatkov o strankah.

prednosti avtomatizacije delovnega procesa so večja produktivnost, nižji stroški, večja natančnost, dosledni procesi in večje zadovoljstvo zaposlenih, saj se lahko zaposleni osredotočijo na naloge z večjo vrednostjo. Omogoča tudi boljše spremljanje in analizo poslovnih procesov, kar lahko prispeva k nenehnemu izboljševanju poteka dela.

Za izvajanje avtomatizacije poteka dela je potrebna temeljita analiza obstoječih poslovnih procesov, da se opredelijo področja, ki bi jim avtomatizacija lahko koristila, in da se zagotovi učinkovita vključitev nove tehnologije.

Področja uporabe avtomatizacije delovnega procesa

Avtomatizacija poteka dela se lahko uporablja na številnih različnih področjih za racionalizacijo procesov, prihranek časa in zmanjšanje števila napak. Tukaj je nekaj primerov:

 • Storitve za stranke

Avtomatizacija delovnega toka lahko pripomore k učinkovitejšemu upravljanju zahtevkov za storitve, saj jih samodejno preusmeri v ustrezno ekipo ali k ustrezni osebi. S samodejnimi odzivi lahko strankam zagotovite takojšnje povratne informacije in jih obvestite o stanju njihove zahteve.

 • Računovodstvo in finance

Z avtomatizacijo delovnih tokov lahko zmanjšate število napak v finančnih procesih in zagotovite skladnost. To lahko zajema vse od samodejnega ustvarjanja in pošiljanja računov, upravljanja stroškov in odobritev do avtomatizacije postopkov poročanja.

 • Informacijska tehnologija (IT)

V oddelkih IT se lahko avtomatizacija poteka dela uporablja za upravljanje zahtevkov za storitve, izvajanje nalog rednega vzdrževanja, spremljanje sistemov in omrežij ter številne druge procese.

 • Človeški viri

Procese, kot so zaposlovanje, vkrcavanje, obračun plač in prošnje za dopust, je mogoče močno poenostaviti z avtomatizacijo delovnega procesa. Na primer, delovni tok za vkrcavanje lahko samodejno dodeli vsa potrebna opravila, kot so usposabljanje, dokumenti in pravice dostopa.

 • Upravljanje dobavne verige

Avtomatizacija delovnih tokov lahko pomaga povečati učinkovitost dobavne verige z avtomatizacijo opravil, kot so upravljanje naročil, sledenje dostavi, posodobitve zalog in upravljanje dobaviteljev.

 • Prodaja in trženje

Avtomatizacija se lahko uporablja za sledenje in kvalifikacijo potencialnih strank, upravljanje trženjskih kampanj in spremljanje interakcij s strankami. Z avtomatizacijo teh procesov lahko prodajne in trženjske ekipe povečajo svojo učinkovitost in bolje služijo svojim ciljnim občinstvom.