Please enter a search term:

  • Digitalni strokovnjaki

    Naša ekipa visoko usposobljenih digitalnih strokovnjakov vam je na voljo za pomoč pri izvajanju projektov.

    Za pregled ekipe

Strokovnjaki na spletni strani mprofi

Imamo več kot 25 let izkušenj z upravljanjem in svetovanjem interaktivnih IT projektov, v zadnjih letih pa smo se specializirali za digitalno vzpostavitev in digitalno preobrazbo spletnih srednje velikih podjetij. S sedeža v švicarskem Zugu se naša mreža spletnih strokovnjakov in strokovnjakov za IT že več kot 14 let razteza po vsej Evropi. Spoznajte nas!

Andre Beherzig

Upravni odbor in generalni direktor družbe mprofi AG

Spoznajte Andreja
Conny Rochlitz

Finančni direktor in vodenje projektov Backend / ERP / Finance

Spoznajte Connyja
Stefan

Razvoj starejših

Simone

Vsebina, urejanje: besedila na spletni strani, ki pomagajo prodajati!

Michel

Starejši strokovnjak za strežnike

Gordon

Razvoj zaledja

Gerhard

Razvoj sprednjega dela

Nadine

Upravljanje projektov Digitalno trženje

Frank

Strokovnjak za umetno inteligenco, vodenje projektov, agilni razvoj programske opreme

Monty

CSS, PHP, Backend, Starejši razvoj

Petr

Docker, Kubernetes, Oblak, razvoj strežnikov in API, višji strokovnjak

Alexander

Strokovnjak za API, višji razvojni kader

Markus

Razvoj starejših

Jürgen

Podpora za upravljanje

Sebastian

PHP, frontend in backend razvoj

Anne-Lise

Zaledna pisarna

Norman

Podpora pri nadzoru in upravljanju projektov

Monika

mprofi je vaš zanesljiv partner!

Pri izvajanju vaših IT projektov smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami v IT in digitalni industriji ter ekipo visoko usposobljenih strokovnjakov na višji ravni, ki vam bodo pomagali. Našo ekipo sestavljajo strokovnjaki z različnih področij, kot so razvoj programske opreme, oblikovanje spletnih strani, računalništvo v oblaku, upravljanje podatkov in še veliko več.

Ponosni smo na to, da imamo ekipo visoko usposobljenih strokovnjakov za IT, ki so vedno na tekočem z najnovejšimi tehnologijami, da vam lahko zagotovijo najboljšo možno zmogljivost in kakovost. Naši strokovnjaki tesno sodelujejo z vami. Tako najdemo optimalno rešitev za vaše podjetje. Da bi vam zagotovili, da ste vedno na tekočem in da dobite najboljšo možno zmogljivost, se zanašamo na najnovejše tehnologije in inovacije.

Ponujamo vam široko paleto storitev in rešitev. Pomagamo vam optimizirati vašo infrastrukturo IT in izboljšati poslovne procese. Podpiramo vas pri razvoju programske opreme, izboljšanju informacijske varnosti, učinkovitem upravljanju podatkov in še veliko več.

Iščete zanesljivega partnerja za digitalizacijo, ki vam bo pomagal pri izvajanju projektov preoblikovanja v gospodarstvo platform? Potem je mprofi pravi naslov za vas. Tesno sodelujemo z vami, da bi zagotovili najboljšo možno rešitev za vaše zahteve. Naš cilj je, da vam zagotovimo hitro, učinkovito in kakovostno rešitev, ki bo prilagojena vašim potrebam. Zavedamo se, kako pomembna je informacijska tehnologija za vaše podjetje, zato je naš cilj zagotoviti vam najboljšo možno rešitev.