Please enter a search term:

  • Rešitve e-poslovanja za podjetja B2B

    Načrtujete vzpostavitev spletne trgovine ali želite optimizirati svojo spletno trgovino: Ustvarjamo in izvajamo strateške rešitve za vstop v e-trgovino ter strokovne celovite storitve za prilagoditev vaših spletnih dejavnosti.

    Začnite z e-poslovanjem!

Uspešno e-trgovanje za podjetja B2B: Ponujamo vam popolno rešitev!

Kot digitalna agencija smo specializirani za pomoč podjetjem B2B pri povezovanju in optimizaciji njihovih spletnih trgovin s sistemi ERP. S celovito ponudbo storitev in izdelkov smo idealen partner za vse, ki želijo optimizirati svoje procese e-trgovine in jih dvigniti na višjo raven.

Naše strokovno znanje in izkušnje na področju e-trgovine segajo od zasnove in izvedbe spletnih trgovin do integracije plačilnih sistemov in razvoja spletnih tržnic. Svoje stranke podpiramo pri vseh vidikih elektronskega poslovanja, od predstavitve izdelkov in postopkov naročanja do logistike in izpolnjevanja.

Za podjetja B2B, ki potrebujejo različne integracije spletnih trgovin in povezave s sistemi ERP, ponujamo široko paleto storitev. Naši strokovnjaki vam lahko pomagajo optimalno prilagoditi obstoječi sistem ERP vaši spletni trgovini ali uvesti nov sistem, ki bo natančno prilagojen potrebam vašega podjetja. Nudimo tudi podporo pri vključevanju rešitev tretjih oseb in vmesnikov API za razširitev funkcij in zmogljivosti vašega sistema e-trgovine.

Druga pomembna ponudba, ki jo nudimo svojim strankam, je svetovanje in usposabljanje. Našim strankam pomagamo razumeti in optimizirati njihove procese e-trgovine tako, da jih obveščamo o najboljših praksah in najnovejšem razvoju na področju e-trgovine. Naš cilj je strankam zagotoviti znanje, ki ga potrebujejo, da lahko same optimizirajo in izboljšajo svoje procese elektronskega poslovanja.

Da bi našim strankam zagotovili, da imajo od naših storitev in izdelkov vedno koristi, ponujamo tudi celovite storitve podpore in vzdrževanja. Naši strokovnjaki so vam vedno pripravljeni pomagati pri vseh težavah ali izzivih, povezanih z vašim sistemom e-trgovine. Tesno sodelujemo z našimi strankami, da bi zagotovili, da njihovi sistemi ves čas delujejo nemoteno.

Na splošno je naša rešitev e-trgovine idealen partner za podjetja B2B, ki želijo optimizirati svoje spletne trgovine in postopke e-trgovine dvigniti na višjo raven. Naše celovite storitve, izdelki in izdelki so prilagojeni potrebam naših strank in ponujajo vse, kar potrebujete za uspeh v e-trgovini.