Please enter a search term:

  • Vrednostni predlog

    Dosegite svoj digitalni uspeh s prilagojenimi "vrednostnimi predlogi" družbe mprofi AG.

    Kliknite tukaj

Vrednostni predlog

Dobrodošli na mprofi AG, vašem partnerju za digitalno preobrazbo in strokovnjakih za razvoj vaše individualne "ponudbe vrednosti". V našem nenehno spreminjajočem se digitalnem svetu je bistveno, da sporočite jasno in diferencirano ponudbo vrednosti. Podjetjem B2B pomagamo, da se z močnim predlogom vrednosti razlikujejo od konkurence.

Kaj je ponudba vrednosti?

Ponudba vrednosti je več kot le opis vaših izdelkov ali storitev. To je obljuba vašim strankam, ki jasno prikazuje edinstveno vrednost, ki jo bodo prejele, če bodo sodelovale z vami. Gre za izpolnjevanje posebnih potreb vaših strank, hkrati pa poudarja prednosti vaše ponudbe. Ponudba vrednosti služi kot smerokaz za vaše stranke, saj jim pokaže, zakaj ste najboljša izbira za njihove potrebe.


Na spletni strani mprofi AG pripisujemo velik pomen učinkoviti in smiselni "ponudbi vrednosti". Razvijamo prilagojene rešitve, ki so prilagojene vašim individualnim zahtevam in zahtevam vaših strank. Naš pristop vključuje celovito analizo vašega poslovanja, da bi razumeli vaše ključne kompetence, cilje in izzive. Na podlagi teh informacij razvijemo edinstven "predlog vrednosti", ki ustreza vašim potrebam in potrebam vaših strank.

Poudarjamo ponavljajoči se postopek, ki v razvoj vašega predloga vrednosti vključuje povratne informacije strank v realnem času. Ta pristop zagotavlja, da vaš predlog vrednosti temelji na dejanskih potrebah in izkušnjah vaših strank in ne le na domnevah.


Sodelovanje s podjetjem mprofi AG pri razvoju vaše "ponudbe vrednosti" ponuja številne prednosti. Prvič, naša metoda vam omogoča, da strankam jasno in učinkovito sporočite svojo ponudbo vrednosti. Močna "ponudba vrednosti" lahko pomaga okrepiti vaš položaj na trgu, pritegniti nove strankein utrditi obstoječe odnose s strankami.


Poleg razvoja vaše "ponudbe vrednosti" vam ponujamo tudi vrsto drugih storitev. Te vključujejo na primer strateško svetovanje, optimizacijo digitalnih procesov in izvajanje tehnoloških rešitev. Naši strokovnjaki vam lahko pomagajo pri upravljanju digitalne preobrazbe na vseh ravneh, od načrtovanja do izvedbe. Poleg tega imamo široko mrežo partnerjev in virov, ki jih lahko uporabimo za razvoj prilagojenih rešitev, ki so natančno prilagojene vašim posebnim potrebam.

Na svoje stranke ne gledamo le kot na poslovne partnerje, temveč kot na dolgoročne sopotnike. Naš cilj je zgraditi trajnostni odnos, ki temelji na zaupanju, preglednosti in vzajemnem spoštovanju. Naša zaveza se ne konča z dostavo storitve ali izdelka, temveč si prizadevamo nenehno podpirati in usmerjati svoje stranke pri doseganju njihovih poslovnih ciljev.


Naše storitve "value proposition" se lahko uporabljajo v številnih panogah in na različnih področjih uporabe. Ne glede na to, ali ste zagonsko podjetje, ki načrtuje svoj prvi vstop na trg, ali uveljavljeno podjetje, ki želi okrepiti svoj tržni položaj, vam lahko pomagamo razviti učinkovito "ponudbo vrednosti", ki bo nagovorila vašo ciljno skupino.

  • Primer je lahko podjetje za programsko opremo, ki želi učinkoviteje prodajati svoje izdelke strankam B2B. Z razvojem močne ponudbe vrednosti lahko pomagamo poudariti edinstvene prednosti programske opreme, na primer kako izboljšuje potek dela, povečuje produktivnost ali omogoča zmanjšanje stroškov.

mprofi AG ne gre le za razvoj "ponudbe vrednosti". Gre za ustvarjanje partnerstva, ki temelji na skupnih ciljih, vrednotah in viziji. Naši strokovnjaki so predani in strastno si prizadevajo, da bi vam pomagali doseči poslovne cilje in uresničiti svoj polni potencial. S svojim delom vam želimo pomagati ne le pri rasti vašega podjetja, temveč tudi pri njegovem uspešnem vodenju v prihodnost.

Vabimo vas, da izveste več o naših storitvah "value proposition" in o tem, kako lahko podpremo vaše podjetje na poti do digitalne preobrazbe. V podjetju mprofi AG smo prepričani, da je močna "ponudba vrednosti" ključ do trajnostnega poslovnega uspeha, in veselimo se, da vas bomo lahko spremljali na vaši poti do tja. Skupaj ustvarimo prihodnost, v kateri bo vaše podjetje v digitalnem svetu cvetelo in bilo uspešno. Vaš uspeh je naš cilj - še danes se obrnite na nas in ugotovite, kako vam lahko pomagamo.