Please enter a search term:

Vaša kariera na mprofi

Vaše prednosti, ko postanete del ekipe mprofi:

  • Brezplačna pijača in gostinska ponudba

Zaposlenim nudimo brezplačno pijačo, ki jim je na voljo. Poleg tega imajo naši zaposleni možnost uživanja različnih vrst sadja in muslijev.

  • Prilagodljiv delovni čas

Nimamo določenega začetka in konca delovnega časa ali določenega odmora za kosilo. Z izjemo določenih blokov si lahko naši zaposleni delovni dan organizirajo po lastnih željah.

  • Enostavna hierarhija / visoka avtonomija

Naši zaposleni uživajo visoko stopnjo avtonomije in če se pojavijo težave ali imajo ideje, na primer za optimizacijo procesov, se lahko obrnejo na svoje nadrejene. Na ta način je mogoče ideje zaposlenih tudi zelo hitro uresničiti.

  • Raznoliki projekti

Naši projekti vključujejo različne dejavnosti za stranke iz najrazličnejših panog. Z nami nikoli ni dolgčas.

  • Ekipni dogodki

Naša kultura in ekipni duh sta nam zelo pomembna. Zato organiziramo velik timski dogodek, več večernih dogodkov med letom in seveda vsakoletno božično zabavo.

  • Brezplačno parkirišče

Vsi zaposleni lahko pri nas parkirajo brezplačno.

  • Nadaljnje usposabljanje

Podpiramo želje naših zaposlenih po nadaljnjem usposabljanju in krijemo stroške.

  • Sodobna pisarna

Zaposlenim nudimo sodobno pisarno. Od miz z nastavljivo višino do odlične klime s hladilnim stropom in sodobnega videza!

  • Domača pisarna

Imamo vrhunsko pisarno, vendar še vedno ponujamo možnost dela od doma en dan v tednu.

Kot spletna agencija s celovitimi storitvami pripisujemo velik pomen kontinuiteti, stabilnosti in nadaljnjemu razvoju, da bi izpolnili zahteve naših uglednih strank. Zaposlene morajo odlikovati ustvarjalnost, predanost, motiviranost, odprtost, podjetniško razmišljanje in samoiniciativnost. Pričakujemo tudi sposobnost dela v skupini, občutek odgovornosti, zanesljivost, prilagodljivost ter naklonjenost digitalnim in spletnim tehnologijam. Zainteresirani kandidati lahko pričakujejo raznoliko in zahtevno delo z vpogledom v različne panoge in podjetja, od zagonskih podjetij do velikih blagovnih znamk. Poudarek je vedno na storitvah za stranke. Podjetje goji pregledno korporativno kulturo z ravno organizacijsko strukturo in ponuja prijetno delovno vzdušje z bogato opremljenimi delovnimi mesti, gostinsko ponudbo in dobro dostopnostjo do pisarne v švicarskem medijskem mestu Zürich.

Vaša kontaktna oseba

Andre Beherzig

Upravni odbor in generalni direktor mprofi AG Lastnik

Stik z Andrejem