Please enter a search term:

Karierne priložnosti in priložnosti za samostojne podjetnike na mprofi AG

Vedno iščemo samostojne delavce. Zato si takoj oglejte, ali je kaj za vas.

Dobrodošli na karierni strani [ime vaše digitalne agencije]! Tukaj predstavljamo naše trenutne ponudbe in priložnosti za samostojno delo. Odkrijte zanimive projekte in postanite del naše nadarjene mreže ustvarjalnih umov in tehnično podkovanih strokovnjakov.

Zakaj delati z nami?

Sodelovanje s samostojnimi podjetniki je za nas zelo pomembno. Zavedamo se, da so zunanji strokovnjaki dragocen dodatek naši ekipi in nam pomagajo razvijati inovativne rešitve za naše stranke. Kot samostojni strokovni delavec pri nas boste imeli koristi od:

  • Vznemirljivih projektov iz različnih panog
  • Prilagodljiv delovni čas in delo neodvisno od lokacije
  • Pregleden in pravičen model nagrajevanja
  • Priložnosti za usposabljanje in mreženje
  • Priložnost, da postanete del dinamične in ustvarjalne ekipe

Naše ponudbe za samostojne podjetnike

Vedno iščemo nadarjene samostojne delavce na različnih področjih digitalne industrije. Tukaj je nekaj področij, na katerih ponujamo priložnosti za sodelovanje:


Kot vodja digitalnih projektov boste odgovorni za uspešno načrtovanje, izvajanje in izvedbo digitalnih projektov. Pri tem boste skrbeli za usklajevanje in nadzor celotnega projektnega procesa ter zagotavljali dokončanje v skladu s časovnim načrtom in visoko kakovost rezultatov. Vaše naloge vključujejo tesno sodelovanje z našimi strankami in notranjimi oddelki, da bi razumeli zahteve in cilje projekta ter jih izvedli na najboljši možni način. Vedno boste imeli pregled nad potekom projekta, prepoznavali tveganja in po potrebi izvajali ukrepe za reševanje težav. Tesno boste sodelovali z našo ekipo oblikovalcev, razvijalcev in drugih vodij projektov. Če ste navdušeni nad digitalnimi projekti in imate dobre komunikacijske sposobnosti ter visoke organizacijske sposobnosti, se veselimo vaše prijave.

Vaša kontaktna oseba

Andre Beherzig

Glavni izvršni direktor in upravni odbor

Stik z Andrejem