Please enter a search term:

 • Neos CMS

  Neos je sistem za upravljanje vsebine, ki prepriča s preprosto in intuitivno uporabo. Uredniški sistem NEOS uporabljamo sami in smo z njim zelo izkušeni ter zadovoljni - kmalu bodo tudi vaši zaposleni!

  Odkrijte prednosti sistema Neos

Neos - preprost in intuitiven sistem za upravljanje vsebine

Neos je sistem za upravljanje vsebine, ki prepriča s preprosto in intuitivno uporabo. Sami uporabljamo sistem za upravljanje vsebin NEOS in smo z njim zelo izkušeni ter zadovoljni - in kmalu bodo tudi vaši zaposleni!

Spletne rešitve na podlagi sistema Typo3 razvijamo že več kot 20 let in poznamo vse vidike tega sistema CMS. Sistem za upravljanje vsebin Neos, ki je nastal iz skupnosti Typo3, se je nedavno izkazal za idealnega za številne zahteve. Je veliko bolj uporabniku prijazen in intuitivno strukturiran. Zaradi tega je manj napora pri podpori. Sistem Neos omogoča prilagodljivo strukturiranje vsebine in je optimalno optimiziran za vsebino, prilagojeno ciljnim skupinam in regionalizirano (jezik, država, ciljna skupina). Orodja za SEO so vključena kot standard, prav tako pa tudi osebna in za posamezno skupino prilagojena okolja za predogled.

Zakaj Neos CMS

Vsebino, besedila in fotografije je v sistemu NEOS zelo enostavno ustvariti, saj so večinoma samoumevni. Vsakdo, ki obvlada MS Office, se bo dobro znašel tudi s tem sistemom CMS. Intuitivna drevesna struktura za spletnim mestom in vsako posamezno stranjo zelo poenostavlja delo.

Sistem Neos CMS želi svojim uporabnikom ponuditi enostavno ustvarjanje, urejanje in spreminjanje spletnih vsebin. To med drugim omogoča funkcija povleci in spusti. Poleg tega so sistem zasnovali razvijalci za razvijalce. To se med drugim odraža v možnostih modeliranja uporabniško določenih vsebin, načrtovani razširljivosti in enostavni integraciji sistemov tretjih oseb.

Reference

 • Hawa.com
 • Hawa UK in spletna trgovina
 • Castioni Plastics
 • Hawastudentna nagrada za leto 2023
 • Arkosistem
 • Kabelska kanalizacija Castioni


Značilnosti sistema Neos CMS


Individualno analiziramo vaše potrebe in vam priporočimo sistem CMS, ki najbolje ustreza vašim zahtevam. Kot spletna agencija vam z veseljem pomagamo z našim znanjem in izkušnjami pri prehodu iz Typo3 na Neos.


Z Neosom vam ni treba več nerodno preklapljati med sprednjim in zadnjim delom, da bi uredili vsebino in nadzorovali spremembe. Ta sistem CMS namreč ponuja pravi "WYSIWYG". Ključna beseda je urejanje v vrstici. Vsebino lahko intuitivno urejate točno tam, kjer je prikazana. Uporabniški vmesnik je kot orodje nameščen neposredno nad izbrano spletno stranjo. To pomeni, da ne izgubljate več časa z okornimi zaporedji predogledov.


Neos že po naravi ponuja veliko več kot le možnost večjezičnosti. S sodobnim pristopom dimenzij vsebine je mogoče upravljati večjezična spletna mesta, več podružnic v različnih državah in še veliko več. Urejanje vsebine ostaja otročje lahka naloga tudi pri bolj zapletenih strukturah in številnih jezikih. Odkrijte naše strokovno znanje in izkušnje na področju Lokalizacija


Zaradi najnovejših orodij SEO je sistem Neos CMS dobro opremljen tudi za prihodnost. Zemljevidi spletnih mest XML, oznake Canonical, človeku berljivi naslovi URL, oznake Schema, vtičnik Yoast SEO - vse to ni težava.


Urejanje sprednjega dela, svoboda oblikovanja, individualnost: Neos CMS se osredotoča na vsebino in preprostost. S sodobnim sistemom za upravljanje vsebin, ki je nastal z nadaljnjim razvojem TYPO3, uresničimo vašo spletno stran v skladu z zahtevami in potrebami projekta.


Ker je Neos odprtokodni sistem CMS, ni licenčnin. Poleg tega kot uporabnik niste odvisni od proizvajalca.


Sistem CMS Neos temelji na posameznih paketih in ga je mogoče ponovno uporabiti. Obstoječe pakete je mogoče ponovno uporabiti in razširiti. To je neodvisno od projektov in agencij. V primerjavi z drugimi sistemi CMS ta struktura omogoča tudi učinkovito izvajanje posodobitev in s tem večjo stroškovno učinkovitost.


Spremembe vsebine so poenostavljene z urejanjem na sprednji strani. Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite v spletno mesto kot urednik:in. Nato lahko kliknete neposredno na besedila ali slike in jih uredite ali dodate nove elemente. Preizkusite ga sami in zahtevajte demo račun zdaj


Slike in medije lahko naložite z vlečenjem in spuščanjem. Upravljanje medijev omogoča organizacijo z oznakami in zbiranje slik v zbirkah (tematskih skupinah).


Podjetja imajo različne ciljne skupine. Te imajo različne potrebe. S sodobnim sistemom CMS Neos je mogoče ustvariti posebno vsebino za posamezne skupine strank, jezikovne regije ali končne naprave. Primeri: različne dolžine besedila za pametni telefon ali tablični računalnik, različne vsebine za zasebne in poslovne stranke.


Praktični paket SEO je že integriran v zaledje. Ta urednikom pomaga pri pravilnem vnosu vseh pomembnih informacij za optimizacijo za iskalnike.


Delovni prostori omogočajo pripravo vsebine, njeno shranjevanje po temah in objavo v usklajeni obliki. V tem okviru je mogoče dodeliti različna dovoljenja: na primer, več ljudi lahko pripravi vsebino na eno temo, ki jo nato objavi en:e spletni skrbnik.


Kot edini sistem na trgu doslej Neos ponuja možnost dela s tako imenovanimi "dimenzijami vsebine". Ta prosto nastavljiva abstrakcija večjezične funkcionalnosti omogoča ustvarjanje poljubnega števila različic vsebine. Jezik je le ena od njih. Druga je lahko na primer ciljna skupina. Uredništvo lahko na primer s pomočjo "dimenzije vsebine" ustvari posebej prilagojeno različico pristajalne strani za kampanjo Google Adwords.


Pri vsakdanjem uredniškem delu se pogosto zgodi, da je treba vsebino večkrat urediti, preden je končno objavljena. Nekateri sistemi CMS to težavo rešujejo tako, da prostorsko ločijo uredniško in produkcijsko okolje. Neos uporablja drugačen pristop s tako imenovanimi delovnimi prostori. Vsak urednik dobi svoj virtualni delovni prostor. Spremembe so vidne samo njemu. Vsebina se lahko nato neposredno objavi ali pa se premakne v delovni prostor za pregled, na primer v odobritev in objavo glavnemu uredniku. Delovni tokovi objave so lahko precej zapleteni, kar pomeni, da lahko potekajo v več korakih. Ker je uredniško delo timsko delo, tudi na velikih spletnih mestih, Neos ponuja tudi možnost dela v timskih delovnih prostorih.


Čeprav ima Neos v smislu programske opreme in arhitekture le malo skupnega s TYPO3, je skupnost Neos sprejela korenine in koncepte TYPO3. Sistem lahko že od samega začetka vzdržuje več spletnih strani v enem sistemu (multi-site) in ponuja vsebino strani v več jezikih (multi-language). V osnovi sistem ne pozna omejitev glede števila jezikov, v katere je mogoče prevesti ponudbo.


Neos je razmeroma mlad sistem CMS. Zato je bila uporaba ponudbe v oblaku upoštevana že od samega začetka razvoja. Medijski modul omogoča nalaganje sredstev, kot so slike, datoteke PDF, videoposnetki itd., neposredno iz uredniškega vmesnika v oblak, od tam pa neposredno vključitev v vsebino. Ta postopek je zasnovan tako, da je popolnoma pregleden. Spletne strani projekta lahko na primer preprosto upravljate prek sistema Google Kubernetes v oblaku Google Cloud, medtem ko je večpredstavnostna vsebina samodejno shranjena na primer v Microsoft Azure ali Amazon Web Services (AWS).


Neos se že dolgo zanaša na Composer kot upravitelja paketov, tako da je sistem mogoče zelo preprosto razširiti s katero koli knjižnico iz Packagist. Če iščete razširitve posebej za sistem Neos, jih lahko najdete na spletnem mestu projekta in jih nato namestite prek Composerja. Tu boste med drugim našli razširitve za integracijo IBM Watson (umetna inteligenca) za zvočno analizo besedil, Elasticsearch in Google Analytics. Zlasti slednjo je mogoče zelo tesno povezati z Neosom, tako da se podatki iz storitve Analytics prikažejo neposredno na ustrezni strani v Neosu.


Sistem Neos ima zelo obsežen vmesnik ukazne vrstice (CLI), ki razvijalcem in skrbnikom omogoča udobno namestitev sistema Neos, pa tudi izvajanje varnostnih kopij in migracij podatkovnih zbirk. To omogoča popolno avtomatizacijo uvajanja in delovanja ter uporabo sodobnih tehnik, kot sta neprekinjena integracija in uvajanje, v projektih Neos. Da bi lahko prilagodili naloge, ki so specifične za posamezen projekt, je mogoče vmesnik CLI razširiti z ukazi po meri. Poleg tega je sistem mogoče preprosto vključiti v obstoječe strukture in arhitekture, saj podpira MySQL, Postgres, Oracle in Microsoft SQL.