Please enter a search term:

  • Storitve

    mprofi je več kot marketinška agencija ali svetovalno podjetje za upravljanje. Vidimo se kot digitalni arhitekti in hkrati kot generalni izvajalci vašega projekta digitalne gradnje.

    Pregled storitev

Storitve - V službi vašega uspeha!

mprofi je več kot marketinška agencija ali svetovalno podjetje za upravljanje. Vidimo se kot digitalni arhitekti in hkrati kot generalni izvajalci vašega projekta digitalne gradnje. Iz naših 25-letnih izkušenj vemo, da je za prehod na digitalne procese potrebno osebno svetovanje ter tehnično in ekonomsko znanje ter zelo dobro poznavanje sektorja B2B. Ko sodelujete z nami, ne boste imeli koristi le od našega strokovnega znanja, temveč tudi od naših storitev.

Vrednotenje spletne trgovine

Pripravljamo vam pot v spletno trgovino, ustvarjamo in izvajamo strateške rešitve za vstop v e-trgovino ter strokovni koncept celovitih storitev za prilagoditev vaših spletnih dejavnosti.

Ocenjevanje sistemov e-trgovine
Revizija upravljanja

Ne glede na to, ali gre za družbene medije, upravljanje ali revizijo trženja: opazujemo trende, pripravljamo analize vzrokov in vrednotenje projektov ter jih nenehno izboljšujemo.

Za digitalni test telesne pripravljenosti
Procesi

Izkoristite naše dolgoletno znanje in izkušnje pri preoblikovanju klasičnih poslovnih procesov v podjetja, ki komunicirajo s konvergenčnimi spletnimi poslovnimi procesi, in naše izkušnje pri podpori procesov upravljanja sprememb.

Digitalizacija procesov
Sistemska integracija

Pri preoblikovanju podjetja je treba povezati različne sisteme, npr. CMS in/ali avtomatizacijo trženja s spletnim mestom.

Sistemska integracija Izvedite več
Ugled

Ugled vašega podjetja v digitalnem svetu je vaša najpomembnejša valuta. Optimiziramo in spremljamo vaš ugled na internetu, v družabnih medijih in globokem spletu ter vam pomagamo pri vprašanjih preprečevanja in ravnanja ter oblikovanja smernic.

Odkrijte zdaj
Svetovanje

Veste, da morate digitalno prestrukturirati svoje podjetje. Kako natančno in kje najbolje začeti, vam bomo povedali po natančnem popisu in individualni analizi težav vašega podjetja.

Odkrijte zdaj
Trenerstvo

Ciljno usmerjeno usposabljanje zaposlenih: z usmerjenim moderiranjem v nekaj urah z udeleženci iz ustreznih oddelkov podjetja ustvarite skupno razumevanje obravnavane teme.

Odkrijte zdaj
Analitika | Veliki podatki

Naši strokovnjaki za velike podatke ponujajo analizo in pripravo nestrukturiranih podatkov podjetja ter vam pomagajo pri vzpostavitvi, integraciji in izvajanju ključnih kazalnikov uspešnosti (KPI).

Odkrijte zdaj
Oglaševanje

Ciljno usmerjeno oglaševanje na internetu ni namenjeno le velikim igralcem - tudi mala in srednje velika podjetja ter zlasti spletne trgovine imajo koristi od resnično merljive oglaševalske strategije.

Odkrijte zdaj
SEO

Z ustreznimi orodji izboljšamo vašo uvrstitev in se dinamično odzivamo na spreminjajoče se parametre. Optimizacijo za iskalnike razumemo kot proces, ki ga je treba razviti z upoštevanjem vaših individualnih potreb.

Odkrijte zdaj
Komunikacija

Vse je komunikacija, analogna in digitalna, tako pri trženju, v družabnih medijih kot pri nakupovanju v spletni trgovini. Naj bo vaša spletna komunikacija interaktivna, trajnostna in usmerjena v dialog. vaše stranke vam bodo hvaležne.

Odkrijte zdaj
CRM

Razumno upravljanje strank je bistvenega pomena za vsako podjetje. Pomagamo vam pri načrtovanju in izvajanju spletnih rešitev za upravljanje odnosov s strankami in ERP.

Odkrijte zdaj
Razvoj programske opreme

Poiščemo najboljšo programsko rešitev za vas - kot svetovalci, neodvisni od prodajalca, so to lahko tudi odprtokodne rešitve brez skritih dodatnih stroškov.

Odkrijte zdaj
Datumi in dogodki

Bi nas radi spoznali osebno? Potem obiščite eno od naših delavnic ali okroglih miz na eni od naših švicarskih lokacij. Datume najdete tukaj.

Odkrijte zdaj
Začasno upravljanje

Začasno vodenje je začasen prevzem vodstvenih nalog na začasni osnovi. Svoje stranke podpiramo kot izkušeni strokovnjaki za digitalno preobrazbo.

Odkrijte zdaj
Varstvo podatkov

Izvajanje politik varstva podatkov in skladnost s predpisi o varstvu podatkov sta danes ključnega pomena.

Odkrijte zdaj
Skladnost z zasebnostjo Google Analytics

Rešitve Google Analytics za podjetja B2B, skladne z zasebnostjo: Strokovno znanje in prilagojene storitve.

Odkrijte zdaj

Naši strokovnjaki za IT pomagajo podjetjem pri uvajanju informacijskih sistemov in avtomatizaciji poslovnih procesov. Ponujamo celovite svetovalne storitve. Tako zagotovimo, da informacijski sistemi podjetja izpolnjujejo poslovne zahteve. Poleg tega usposabljamo in vodimo zaposlene, da lahko učinkovito uporabljajo nove sisteme in procese. Poleg tega strankam nudimo celovito podporo pri optimizaciji spletnih strani in spletnih trgovin. Vemo, kako pomembno je privlačno in uporabniku prijazno spletno mesto za uspeh podjetja. Zato si zelo prizadevamo za optimizacijo spletnih mest in spletnih trgovin naših strank. Naši izkušeni spletni razvijalci in oblikovalci z roko v roki ustvarjajo privlačna, uporabniku prijazna in SEO-optimizirana spletna mesta in spletne trgovine. Te so prilagojene potrebam podjetja in njegovih strank. Odlične storitve za stranke so bistveni del našega poslovanja. Trudimo se, da so naše stranke vedno zadovoljne z našimi storitvami. Zagotavljamo celovito podporo in svetovanje. Našim strankam si prizadevamo zagotoviti individualne rešitve, ki ustrezajo njihovim posebnim potrebam ter pomagajo optimizirati in izboljšati njihovo poslovanje.