Please enter a search term:

  • Strokovnjaki za digitalno preobrazbo

    Ne bojte se digitalnih sprememb - vključite izkušene IT arhitekte na mprofi!

mprofi AG - Vaši strokovnjaki za digitalno preobrazbo

Digitalna preobrazba prinaša nove izzive, zlasti za mala in srednje velika podjetja. To, o čemer zagonska podjetja razmišljajo že od začetka, morajo uveljavljena podjetja najprej razviti ali zgraditi. Kajti kot vsaka industrijska revolucija tudi digitalizacija zahteva inovativno moč, pogum in odprtost. Eno je jasno: če ne boste ukrepali zdaj, v bližnji prihodnosti ne boste konkurenčni - digitalna preobrazba je za to pregloboka in ponuja preveč motečih poslovnih področij. Zato ne čakajte več in začnite zdaj!

Ne bojte se digitalnih sprememb - na mprofi pridobite izkušene IT-arhitekte!

Imamo več kot 25 let izkušenj z vodenjem in tudi svetovanjem pri interaktivnih IT-projektih ter smo že od samega začetka specializirani za digitalno vzpostavitev in digitalno preobrazbo spletnih, srednje velikih podjetij. Naša mreža strokovnjakov za splet in IT s sedežem v švicarskem mestu Zug se razteza po vsej Evropi. Preobrazbo vašega podjetja načrtujemo skupaj z vami in jo tudi izvedemo.

Pridobite nezavezujočo ponudbo.

Andrè Beherzig


"Pri nas je kot na gradbišču. Le da smo mi arhitekt, generalni izvajalec in vodja gradnje v enem."To smo mi

Naš ustanovitelj in direktor André Beherzig je že pri 16 letih izvajal lastne digitalne projekte in prihaja iz podjetniške družine. Pri 18 letih se je pridružil podjetju svojih staršev in leta 2008 ustanovil mprofi Aktiengesellschaft. Naše kompetence povzema takole: "Posamezne probleme, sisteme, programsko opremo in podatke povežemo v celovito sliko in na podlagi tega poiščemo najboljšo strategijo, da lahko obvladamo današnje digitalne zahteve." Naš glavni sedež je v švicarskem mestu Zug, naša ekipa zaposlenih pa ima sedež v Švici, Nemčiji in na Češkem. Živimo digitalno poslovanje!

S podjetji za programsko opremo ali IT nimamo sklenjenih pogodb. Zato vam neodvisno priporočamo najboljšo rešitev za vaše potrebe na področju IT - individualno, učinkovito in uporabniku prijazno. Poleg tega se jasno držimo z vami dogovorjenega proračuna.

Inovativna sodelovanja

Že vrsto let podpiramo in ustanavljamo zagonska podjetja na področju interneta in e-trgovine z naložbami, udeležbo, projektnim sodelovanjem, financiranjem ter idejami za poslovne modele in svetovanjem. Ponujamo inovativne tvegane naložbe, modele delitve prihodkov in začasno upravljanje za vaše projekte IT.