Please enter a search term:

  • Spletne strani

    Intuitivna, hitro razumljiva in čustveno privlačna - takšna morajo biti spletna mesta danes. Ob obisku spletnega mesta milisekunde odločajo o tem, ali bo obiskovalec postal kupec. Povečajte prodajo in z nami optimizirajte svojo spletno prisotnost.

Spletne strani

Spletne strani so več kot vizitke vašega podjetja. Vedno pogosteje ste podjetje vi. Zato morate veliko pozornosti nameniti popolni spletni prisotnosti. Izboljšajte svojo spletno stran z nami zdaj!

Neos CMS

Enostaven za uporabo uredniški sistem

Odkrijte Neos
Typo 3 CMS

Klasična različica s številnimi razširitvami, podporami in vmesniki

Odkrijte Typo 3
Contao CMS

Tanka, a zmogljiva alternativa Typo3

Odkrijte Contao
Drupal CMS

Idealno za obsežna, večjezična spletna mesta

Odkrijte Drupal
Django CMS

Odprtokodni CMS iz Švice s številnimi sodobnimi funkcijami

Odkrijte Django
Spletni tok

Vizualno močan, še posebej primeren za oblikovalce.

Odkrijte Webflow
WordPress Elementor

Uredniški sistem za vlečenje in spuščanje v živo z veliko svobode pri oblikovanju

Odkrijte Elementor
Vsebinski

Contentful digitalnim ekipam pomaga hitro in enostavno sestaviti vsebino.

Odkrijte Contentful
Laravel

Enostavno razumljiva nadzorna plošča - idealna za začetnike

Odkrijte Laravel
Ruby on Rails

Rails je ogrodje za razvoj aplikacij.

Odkrijte Ruby on Rails
Sitecore

Sitecore je prilagodljiv in enostaven za uporabo sistem CMS, ki podjetjem pomaga zagotavljati prilagojeno in ustrezno vsebino ciljnemu občinstvu.

Odkrijte Sitecore
Joomla

Joomla je nagrajen, zmogljiv in prilagodljiv sistem za upravljanje vsebine (CMS), ki podjetjem omogoča ustvarjanje in upravljanje privlačnih in uporabniku prijaznih spletnih mest.

Odkrijte Joomlo
Adobe Experience Manager

Optimizely CMS je uporabniku prijazen sistem za upravljanje vsebine (CMS), ki podjetjem omogoča enostavno ustvarjanje, upravljanje in optimizacijo digitalne vsebine.

Odkrijte Adobe Experience Manager
Optimizely CMS

Optimizely CMS je uporabniku prijazen sistem za upravljanje vsebine (CMS), ki podjetjem omogoča enostavno ustvarjanje, upravljanje in optimizacijo digitalne vsebine.

Odkrijte Optimizely
Elasticsearch

Elasticsearch je skalabilen, porazdeljen in zmogljiv odprtokodni iskalnik in analitični mehanizem, zgrajen na osnovi Apache Lucene.

Odkrijte Elasticsearch

Področja uporabe za spletna mesta

  • E-trgovina

Spletne trgovine, kot so Amazon, eBay in Alibaba, uporabljajo spletna mesta za prodajo izdelkov. Zagotavljajo platformo, na kateri lahko uporabniki iščejo, primerjajo in kupujejo izdelke.

  • Informacije in novice

Novičarski portali, kot so BBC, CNN in Der Spiegel, uporabljajo spletna mesta za objavljanje novic in člankov. Ponujajo tudi videoposnetke, podcaste in interaktivne vsebine.

  • Zdravstvo

Bolnišnice, klinike in zdravstvene organizacije uporabljajo spletna mesta za zagotavljanje informacij o zdravstvenih storitvah, razporejanje terminov, informacije za paciente in zdravstvene nasvete.

  • Izobraževanje

Izobraževalne ustanove in spletne učne platforme, kot so Coursera, Khan Academy in Udemy, uporabljajo spletna mesta za ponudbo tečajev in učnega gradiva. Poleg tega lahko ponujajo teste in izpite, izdajajo potrdila in spremljajo napredek pri učenju.

  • Družabna omrežja in zabava

Platforme, kot so Facebook, Instagram, YouTube in Netflix, uporabljajo spletna mesta, ki uporabnikom omogočajo izmenjavo vsebin, pretakanje videoposnetkov in interakcijo z drugimi.

  • Državne in javne storitve

Vlade uporabljajo spletna mesta, da državljanom omogočijo dostop do informacij, storitev in transakcij. Primeri vključujejo davčne napovedi, vloge za osebne dokumente in informacije o javni politiki.