Please enter a search term:

  • Ponovni zagon spletnega mesta

    Izberite sodobno in v prihodnost usmerjeno spletno prisotnost. Optimizirajte svojo spletno stran in jo posodobite z najnovejšo tehnologijo.

    Uspešen ponovni zagon spletnega mesta

Z nami do uspešnega ponovnega zagona spletne strani - od ideje do uspeha

Ponovni zagon spletnega mesta je lahko potreben iz različnih razlogov. Morda vaša spletna stran ni več aktualna in jo je treba posodobiti ali pa jo želite optimizirati za iskalnike, da bi ustvarili več prometa. Ali pa bi morda želeli spletno stran posodobiti v skladu z najnovejšim stanjem tehnike, hkrati pa upoštevati veljavne smernice za varstvo podatkov.

Radi bi vam najprej predstavili naše storitve in vam pokazali, kako vam lahko pomagamo pri ponovnem zagonu vašega spletnega mesta.

Kot izkušeni strokovnjaki na področju ponovnega zagona spletnih mest vam nudimo celovito podporo pri vseh korakih, ki so potrebni za uspešen ponovni zagon. Začnemo s celovito analizo vaše obstoječe spletne strani in skupaj z vami pripravimo koncept za ponovni zagon. Pri tem ne upoštevamo le vaših individualnih zahtev, temveč tudi veljavne smernice za varstvo podatkov in najboljše prakse za uspešno spletno stran.

Naš nabor storitev vključuje Izdelavo nove spletne zasnoverazvoj nove tehnične platforme in Optimizacijo vašega spletnega mesta za iskalnike. Tesno sodelujemo z vami in uresničujemo vaše individualne želje in zahteve. Del naših storitev je tudi implementacija kanalov družbenih medijev ali integracija sistemov e-trgovine.

Seveda poskrbimo tudi za prenos vaše obstoječe vsebine na novo spletno mesto in zagotovimo, da vsa vsebina ostane dostopna. Poskrbimo, da se vaše spletno mesto vedno naloži hitro in zanesljivo ter da je prijazno do uporabnikov.

Seveda se naše delo ne konča s ponovnim zagonom vašega spletnega mesta. Nudimo vam tudi podporo pri stalni oskrbi in vzdrževanju vašega spletnega mesta. To med drugim vključuje posodabljanje vsebine ali odpravljanje tehničnih težav.

Kot izkušeni strokovnjaki na področju ponovnega zagona spletnih mest se zavedamo pomena varstva podatkov za podjetja B2B. Zato poskrbimo, da na vsakem koraku postopka ponovne vzpostavitve upoštevamo veljavne smernice za varstvo podatkov. Z veseljem vam bomo svetovali, kako zagotoviti skladnost vašega spletnega mesta z varstvom podatkov.