Please enter a search term:

 • Typo 3 CMS

  Typo 3 je eden najpogosteje uporabljenih sistemov za upravljanje vsebine v podjetjih in ponuja številne dodatne funkcije in razširitve. Ker je sistem tako priljubljen, obstajajo vmesniki z drugimi sistemi, kot je SAP.

  Uspešne spletne strani s Typo 3!

Digitalni preboj s sistemom Typo 3 CMS

Typo 3 je eden najpogosteje uporabljenih sistemov za upravljanje vsebine v podjetjih in ponuja številne dodatne funkcije in razširitve. Ker je sistem tako priljubljen, obstajajo vmesniki z drugimi sistemi, kot je SAP.

Digitalna preobrazba je bistvenega pomena za podjetja B2B, da ostanejo konkurenčna v današnjem hitrem poslovnem svetu. Kot izkušena digitalna agencija in svetovalno podjetje smo vaš kompetenten partner za optimizacijo digitalne prisotnosti in povečanje poslovnega uspeha. Naše strokovno znanje in izkušnje so v uvedbi in izvajanju sistema Typo 3 CMS, ki je zmogljiva in prilagodljiva rešitev za oblikovanje in upravljanje vašega spletnega mesta podjetja. Na tej pristajalni strani vam bomo predstavili celovit pregled sistema Typo 3 CMS in vam pokazali, kako vam lahko naše storitve pomagajo uspešno voditi vaše podjetje v digitalno prihodnost.


Typo 3 CMS je odprtokodni sistem za upravljanje vsebine, ki ga odlikujejo razširljivost, prilagodljivost in varnost. Idealen je za podjetja B2B vseh velikosti, ki potrebujejo uporabniku prijazno, zmogljivo in prilagodljivo platformo za upravljanje spletnih vsebin. Prednosti sistema Typo 3 CMS so:

 • Prilagodljivost

Zaradi modularne arhitekture lahko sistem Typo 3 CMS prilagodite in razširite svojim individualnim zahtevam. Izbirate lahko med različnimi razširitvami in vtičniki, s katerimi lahko dodate dodatne funkcije in lastnosti.

 • Skalabilnost

Sistem Typo 3 CMS je primeren za podjetja vseh velikosti in ga je mogoče preprosto razširiti, da raste skupaj z vašim podjetjem. Svoje spletno mesto lahko preprosto razširite in upravljate brez strahu pred poslabšanjem zmogljivosti ali izgubo funkcionalnosti.

 • Enostavna uporaba

Intuitivni uporabniški vmesnik sistema Typo 3 CMS omogoča enostavno upravljanje in posodabljanje spletne vsebine. Za vzdrževanje in posodabljanje spletnega mesta ne potrebujete poglobljenega tehničnega znanja.

 • Varnost

Typo 3 CMS daje velik poudarek varnosti in ponuja številne funkcije za zaščito vašega spletnega mesta pred napadi in uhajanjem podatkov. Redne varnostne posodobitve in popravki zagotavljajo, da je vaše spletno mesto vedno v najsodobnejšem stanju.


Kot digitalna agencija in svetovalno podjetje vam ponujamo celovito paleto storitev za uspešno digitalno preobrazbo s sistemom Typo 3 CMS:

 • Svetovanje in zasnova

Naši strokovnjaki analizirajo vašo obstoječo spletno prisotnost in skupaj z vami razvijejo individualni koncept za uvedbo sistema Typo 3 CMS, ki je prilagojen vašim posebnim zahtevam in ciljem.

 • Oblikovanje in razvoj

Naša kreativna ekipa spletnih oblikovalcev in razvijalcev bo ustvarila privlačno, odzivno in uporabniku prijazno zasnovo vašega spletnega mesta, ki bo na najboljši možni način predstavila vašo blagovno znamko in vaše podjetje. Poskrbimo, da bo vaša zasnova brezhibno delovala na vseh napravah in velikostih zaslonov.

 • Integracija in selitev

Poskrbimo za nemoteno integracijo sistema Typo 3 CMS v vašo obstoječo infrastrukturo IT ter zagotovimo nemoteno migracijo vaših podatkov in vsebine. Zagotovimo, da se ne izgubijo nobeni podatki in da vaše spletno mesto ostane popolnoma funkcionalno med celotnim postopkom.

 • Prilagajanje in razširitev

Naši razvijalci konfigurirajo in razširjajo sistem Typo 3 CMS v skladu z vašimi individualnimi zahtevami in potrebami. Implementiramo želene funkcije in lastnosti, da bo vaše spletno mesto zmogljivo in učinkovito.

 • Usposabljanje in podpora

Ponujamo vam obsežno usposabljanje, da boste vi in vaša ekipa lahko učinkovito uporabljali Typo 3 CMS. Poleg tega smo vedno na voljo za pojasnila vprašanj, reševanje težav in podporo pri stalnem upravljanju vašega spletnega mesta.


Naše dolgoletne izkušnje pri uvajanju in podpori spletnih strani Typo 3 CMS za podjetja B2B so nam omogočile izvedbo številnih uspešnih projektov. Tukaj je nekaj primerov naših zadovoljnih strank:

 • Stranka A

Za to podjetje smo razvili celovito spletno mesto Typo 3 CMS, ki je izpolnjevalo njihove zahteve in podpiralo njihovo poslovno rast. Rezultat je bilo znatno povečanje spletne prepoznavnosti in ustvarjenih potencialnih kupcev.

 • Stranka B

Za to stranko smo izvedli prilagojeno rešitev Typo 3 CMS, ki je racionalizirala njihove notranje procese in povečala učinkovitost njihovih dejavnosti digitalnega trženja. Posledica tega je bila višja stopnja konverzije in večja prodaja.

 • Stranka C

Pri tem projektu smo obstoječe spletno mesto stranke prenesli in prilagodili sistemu Typo 3 CMS, da je ustrezalo njihovim edinstvenim zahtevam. Izboljšana uporabnost in učinkovitost spletnega mesta sta privedli do večjega zadovoljstva in zadržanja strank.

Uvedba sistema Typo 3 CMS je za podjetja B2B ključni korak za digitalno preobrazbo in povečanje konkurenčnosti. Kot izkušena digitalna agencija in svetovalno podjetje smo vaš zanesljiv partner za uspešno implementacijo in podporo spletnih mest Typo 3 CMS. Skupaj oblikujmo vašo digitalno prihodnost in popeljimo vaše poslovanje na novo raven.

Uvedba sistema Typo 3 CMS je za podjetja B2B ključni korak za digitalno preobrazbo in povečanje konkurenčnosti. Kot izkušena digitalna agencija in svetovalno podjetje smo vaš zanesljiv partner za uspešno implementacijo in podporo spletnih mest Typo 3 CMS. Skupaj oblikujmo vašo digitalno prihodnost in popeljimo vaše poslovanje na naslednjo raven.

Contao CMS podjetjem B2B ponuja učinkovito in uporabniku prijazno rešitev za profesionalno oblikovanje njihove digitalne prisotnosti.

Naša digitalna agencija vas podpira s celovitim znanjem in storitvami pri uvajanju spletnih mest Contao CMS ter vas spremlja na poti do digitalne preobrazbe. Od svetovanja in zasnove do spletnega oblikovanja in programiranja, vzdrževanja, usposabljanja in spletnega trženja - ponujamo celovit paket storitev, prilagojen potrebam vašega podjetja. Poseben poudarek dajemo tesnemu sodelovanju s strankami in se vidimo kot dolgoročni partner, ki vas podpira pri optimizaciji vaše spletne prisotnosti in širjenju vašega uspeha v digitalnem prostoru.