Please enter a search term:

  • Izdelki in sistemi

    Uporabljamo intuitivne in podatkovno varne izdelke na odprtokodni osnovi, ki našim strankam zagotavljajo najboljšo možno uporabniško prijaznost za njihove zaposlene, hkrati pa omogočajo največjo učinkovitost, suverenost in varnost podatkov ter povečanje števila pridobljenih strank.

    Tako pridete do pregleda sistema!

Sistemske rešitve za vaš uspeh!

V nadaljevanju vam ponujamo izčrpen pregled naših izdelkov in sistemskih rešitev, posebej prilagojenih potrebam podjetij B2B. Ponujamo vam širok nabor programskih rešitev, od preprostih aplikacij do kompleksnih sistemov, s katerimi lahko avtomatizirate in optimizirate svoje poslovne procese.

Naš portfelj vključuje izdelke, ki izpolnjujejo zahteve po visokih varnostnih standardih ter uporabniku prijaznem rokovanju in intuitivnih, prilagodljivih in dinamičnih delovnih tokovih.

Avtomatizacija trženja

Naša orodja vam pomagajo optimizirati trženjske procese.

Odkrijte izdelke
Varnost podatkov

Varnost podatkov je naša glavna prednostna naloga ne le od uvedbe DSGVO.

Odkrijte izdelke
Spletne strani

Intuitivne in čustveno privlačne spletne strani so predpogoj za uspeh vašega podjetja.

Odkrijte izdelke
Delovni tokovi

Nič ni hujšega kot izgubljati čas in živce s polovičnimi postopki.

Odkrijte izdelke
Spletna trgovina

Povečajte svoj spletni uspeh s prilagojenimi rešitvami spletnih trgovin in e-trgovine, ki so zasnovane tako, da vašemu podjetju pomagajo uspeti v digitalnem svetu.

Odkrijte izdelke
Delovno mesto

Izbira pravega sistema ERP je zapleten proces, ki zahteva poglobljeno poznavanje različnih rešitev, ki so na voljo na trgu.

Odkrijte izdelke
Oblak

Internetne storitve, ki zagotavljajo shranjevanje, računalniško moč in programske rešitve. Uporabnikom omogočajo dostop do virov brez lastne strojne opreme ali infrastrukture.

Odkrijte izdelke
Oglaševanje

Za promocijo svojih izdelkov ali storitev na internetu uporabite spletne oglaševalske izdelke. Digitalne oglaševalske rešitve vključujejo prikazno oglaševanje, oglaševanje na iskalnikih, oglaševanje v družabnih medijih, partnersko trženje in trženje prek e-pošte.

Odkrijte izdelke
Umetna inteligenca

Uporabite tehnologije umetne inteligence (AI) za učinkovitejše reševanje nalog. Izdelki umetne inteligence uporabljajo strojno učenje, nevronske mreže in algoritme za prepoznavanje vzorcev v podatkih in ukrepanje na tej podlagi. Primeri vključujejo glasovne pomočnike, klepetalne robote in prepoznavanje slik.

Odkrijte izdelke
Konference

Programske rešitve za digitalne konference omogočajo virtualne sestanke in dogodke. Podpirajo prenos zvoka in slike, funkcije klepeta, souporabo zaslona in interaktivne predstavitve. Ta orodja udeležencem omogočajo komunikacijo in sodelovanje z različnih lokacij.

Odkrijte izdelke
Izdelava prototipov

Ustvarjanje digitalnih prototipov je bistven korak pri digitalizaciji storitev. Z njimi lahko podjetja ustvarijo virtualni model svoje storitve, ki ga je mogoče preizkusiti, izpopolniti in izboljšati, preden se začne tržiti.

Odkrijte izdelke
ERP

Izbira pravega sistema ERP je zapleten proces, ki zahteva poglobljeno poznavanje različnih rešitev, ki so na voljo na trgu.

Odkrijte izdelke
Rešitve za nepremičnine

Poiščemo najboljšo programsko rešitev za vas - kot svetovalci, neodvisni od prodajalca, so to lahko tudi odprtokodne rešitve brez skritih dodatnih stroškov.

Odkrijte izdelke

Naši strokovnjaki skupaj z vami razvijajo rešitve po meri. Rešitve, ki so popolnoma prilagojene vašim potrebam.

Ponujamo vam široko paleto storitev, od načrtovanja in razvoja do izvajanja in vzdrževanja. Da bi razvili individualne rešitve za vsako stranko, naša izkušena ekipa dela z najnovejšimi tehnologijami in inovativnimi pristopi. Da bi povečali vašo učinkovitost in konkurenčnost, vam pomagamo prihraniti čas in vire ter optimizirati poslovne procese. Del naših rešitev so sistemi elektronskega poslovanja, sistemi CRM, spletne aplikacije, mobilne aplikacije, rešitve v oblaku, sistemi ERP in še veliko več. Podpiramo vas pri razvoju rešitev, ki so prilagojene vašim potrebam, in vam pomagamo zagotoviti uspeh.