Please enter a search term:

Politika zasebnosti

Na tej strani najdete informacije o tem, kako obdelujemo vaše osebne podatke, ko obiščete to spletno mesto.

1. Ime in naslov upravljavca podatkov

To spletno mesto upravlja družba mprofi AG, ki je tudi izključno odgovorna za obdelavo podatkov v zvezi z obiski tega spletnega mesta, razen če je v nadaljevanju določeno drugače:

mprofi AG

Räbmatt 14a

6317 Oberwil b. Zug

Švica

Telefon: +41 41 710 70 88

2. Kontaktni podatki pooblaščene osebe za varstvo podatkov

mprofi AG

Räbmatt 14a

6317 Oberwil b. Zug

Švica

Telefon: +41 41 710 70 88

3. Obiščite spletno stran

Ob vsakem obisku našega spletnega mesta je tehnično neizogibno, da se zberejo določeni, predvsem tehnični podatki, ki pa jih zakon lahko opredeli kot osebne. Te informacije vključujejo naslov IP, identifikacijo naprave, značilnosti brskalnika, podatke o operacijskem sistemu, jezikovne nastavitve, referenčne URL-je, trajanje obiska in ogledane strani. Vendar so ti podatki potrebni za pravilno posredovanje vsebine našega spletnega mesta in za zagotavljanje informacij organom pregona, ki so potrebne za pregon v primeru kibernetskega napada.Nadaljnja statistična ocena teh podatkov se lahko izvede šele po odstranitvi vseh osebnih referenc.Naše dovoljenje za zgoraj navedeno obdelavo podatkov izhaja na eni strani iz našega zakonitega interesa za upravljanje spletne prisotnosti (člen 6(1)(f) DSGVO).

Kar zadeva uporabo podatkov za razkritje organom pregona, pooblastilo temelji na dejstvu, da smo v primeru kibernetskega napada dolžni organom pregona posredovati informacije (člen 6(1)(c) DSGVO). Podatke drugim prejemnikom posredujemo le našemu ponudniku storitev gostovanja, ki v našem imenu gosti spletno mesto. zgoraj navedene osebne podatke nameravamo hraniti 7 dni in jih nato izbrisati. prenosa podatkov v tretje države zunaj Švice ne načrtujemo.

4. Kontaktni obrazec

Ponujamo vam kontaktni obrazec, prek katerega lahko prostovoljno stopite v stik z nami. Uporaba kontaktnega obrazca ni obvezna za uporabo preostalih delov našega spletnega mesta. Ko uporabite kontaktni obrazec, zbiramo vaše ime, podjetje, telefonsko številko, e-poštni naslov in vsebino vašega sporočila. Te podatke uporabimo za odgovor na vaše povpraševanje.

Z obdelavo podatkov uresničujemo svoj zakoniti interes za odgovor na vaše povpraševanje (člen 6(1)(f) Splošne uredbe o varstvu podatkov). Poleg tega smo podatke dolžni hraniti zaradi poslovnih in davčnih predpisov (člen 6(1)(c) Splošne uredbe o varstvu podatkov). Podatki se posredujejo našemu ponudniku storitev gostovanja, ki v našem imenu gosti spletno mesto. Navedene podatke nameravamo hraniti 10 let in jih nato izbrisati. Prenos v tretje države zunaj Evropskega gospodarskega prostora se ne izvaja.

5. Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. Piškotki so besedilne datoteke, ki se prek spletnega brskalnika shranijo v računalniški sistem. Piškotke uporablja veliko število spletnih strani in strežnikov. Številni piškotki vsebujejo tako imenovani identifikator piškotka. ID piškotka je edinstven identifikator piškotka. Sestavljen je iz niza znakov. Z njegovo pomočjo je mogoče internetne strani in strežnike dodeliti določenemu internetnemu brskalniku, v katerem je bil piškotek shranjen. Tako lahko obiskane spletne strani in strežniki razlikujejo vaš posamezni brskalnik od drugih spletnih brskalnikov, ki vsebujejo druge piškotke. Posamezen spletni brskalnik je mogoče prepoznati in identificirati s pomočjo edinstvenega ID piškotka. Uporaba piškotkov služi našemu zakonitemu interesu za zagotavljanje funkcionalnosti spletnega mesta in ohranjanje doslednosti obiska, tj. pridobivanje informacij med sejo in izvajanje statističnih vrednotenj (člen 6(1)(f) Splošne uredbe o varstvu podatkov). Prejemniki podatkov so skrbnik spletnega mesta, ponudnik storitev gostovanja, ki ga uporabljamo, in zunanji programerji, od katerih vsak deluje v našem imenu. Osebni podatki iz piškotkov se ne posredujejo drugim prejemnikom. Nastavitev piškotkov na naši spletni strani lahko kadar koli preprečite z ustrezno nastavitvijo uporabljenega spletnega brskalnika in tako trajno nasprotujete nastavitvi piškotkov. Prav tako je mogoče kadar koli izbrisati že nastavljene piškotke z uporabo internetnega brskalnika ali drugih računalniških programov. Ta možnost je na voljo v vseh običajnih internetnih brskalnikih. Če z ustrezno nastavitvijo programske opreme brskalnika preprečite namestitev piškotkov, to lahko pomeni, da morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij tega spletnega mesta. zgoraj navedene podatke nameravamo izbrisati po koncu posamezne seje brskalnika. prenos v tretje države zunaj Evropskega gospodarskega prostora ni predviden. 6. Vaše pravice V skladu z določbami členov 15 do 20 Splošne uredbe o varstvu podatkov imate pravico, da od nas zahtevate informacije o osebnih podatkih, shranjenih o vas. Poleg tega imate pravico zahtevati popravek, izbris ali omejitev obdelave osebnih podatkov, shranjenih o vas. v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov na podlagi naših zakonitih interesov imate pravico kadar koli ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov iz razlogov, povezanih z vašim osebnim položajem (člen 21 Splošne uredbe o varstvu podatkov). Poleg tega imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu, če menite, da obdelava vaših osebnih podatkov krši veljavno zakonodajo o varstvu podatkov.