Please enter a search term:

  • Varnost podatkov

    Zaščita in varnost podatkov sta za spletna podjetja pomembnejši kot kdaj koli prej. Za razliko od klasičnega industrijskega vohunjenja je namreč danes podatke pogosto mogoče vdreti ali ukrasti neopaženo. Pomagamo vam zgraditi varno podatkovno infrastrukturo.

    Dodatne informacije

Varstvo podatkov in informacijska varnost

Na prvi pogled se zdi, da so teme varstva podatkov in informacijske varnosti črna škatla. Vendar so podjetniki, samostojni podjetniki ali ustanovitelji zagonskih podjetij v celoti odgovorni za izvajanje iz tega izhajajočih zahtev. Odgovorni z našo podporo izkušenih strokovnjakov za varstvo podatkov samozavestno obvladujejo izzive. Zaupajte v naše pragmatično znanje in izkušnje. Naj vas vodimo skozi labirint zahtev.

S strokovnimi nasveti izkušenih strokovnjakov lahko zaščitite svoje premoženje podjetja. Pomagamo vam preučiti, načrtovati in izvajati tehnične in organizacijske ukrepe za varstvo podatkov in informacijsko varnost. Z našimi pragmatičnimi, razumljivimi in izčrpnimi nasveti boste dobili orodja za te izzive. Kot podporni svetovalci za srednje velika podjetja, samostojne podjetnike in zagonska podjetja se lahko zanesete na naše dolgoletne izkušnje.

Tako vam lahko naši svetovalci za varstvo podatkov pomagajo

  • Pregled novih ali posodobljenih spletnih mest podjetij z vidika varstva podatkov
  • Priporočila za ukrepanje v popisu zakonodaje o varstvu podatkov
  • Ciljno usmerjene izboljšave tehničnih in organizacijskih ukrepov (TOM)
  • Podpora pri operativnih vidikih, npr. upoštevanje rokov za izbris
  • Pregled pogodb o varstvu podatkov