Please enter a search term:

 • Proxy Scraper - Učinkovito upravljanje proxyjev

  Proxy Scraper je vsestransko orodje, ki lahko v nekaj minutah najde in preizkusi na tisoče proxyjev za anonimno brskanje!

Avtomatizirajte svoje delo s posredniki z orodjem GSA Proxy Scraper

Proxy Scraper je programska oprema, ki lahko hitro in zanesljivo zbira in testira na tisoče pooblaščenih strežnikov. S tem orodjem lahko pridobite neomejeno število pooblaščencev za vsakodnevna opravila, ki jih lahko brezplačno pridobite iz več tisoč virov.

Nekatere funkcije programske opreme vključujejo:

 • Notranji strežnik proxy: Program deluje kot lasten strežnik proxy in samodejno uporabi vse nove proxy strežnike, ki jih najde na podlagi vaših filtrov.
 • Samodejno iskanje in testiranje posrednikov: iskanje in testiranje posrednikov lahko nastavite na časovno odvisnost. Program ima vgrajen skriptni jezik, ki omogoča programiranje lastnega testnega scenarija in izvajanje testov za vse najdene posrednike.
 • Enostavno izvažanje pooblaščenih strežnikov: Pooblaščene strežnike lahko izvozite v poljubni obliki in na poljubno lokacijo. Določite lahko, kaj naj se izvozi (npr. določene regije, vrste pooblaščencev) ali kako (npr. samo novi pooblaščenci ali vsi).
 • Filtriranje nezaželenih pooblaščenih strežnikov: programska oprema vam omogoča, da odstranite pooblaščene strežnike iz določenih regij ali s sumljivimi obsegi IP in pridobite samo z Googlom združljive pooblaščene strežnike ali popolnoma anonimne pooblaščene strežnike. Z nastavitvami programske opreme lahko določite vrsto proxyjev, ki jih potrebujete.
 • Uvrstitev spletnega mesta: GSA Proxy Scraper ni le programska oprema za iskanje posrednikov, temveč vključuje tudi številna uporabna orodja, kot je Metric Scanner, ki vam omogoča enostavno preverjanje metrik SEO URL-ja.
 • Google PR Emulator: Z našim orodjem, ki je enostavno za uporabo, lahko posnemate nastavljeni Google PageRank in tako ponovno uporabljate svoja stara orodja SEO.
 • Razčlenjevanje iskalnikov: Integrirano orodje vam omogoča, da razčlenite katerikoli iskalnik v internetu. Dodate lahko tudi lastne iskalnike. Spremljajte položaj za ključno besedo z vašo spletno stranjo.
 • Orodje HTTP: Z orodjem HTTP Toolkit lahko spletnim mestom pošiljate vnaprej določene pakete in tako avtomatizirate opravila, npr.
 • Skener vrat: Program ima vgrajen skenervrat, ki vam pomaga poiskati najboljša in najbolj stabilna posredniška strežnika, ki sta znana samo vam in nista javno objavljena na internetu. Na podlagi predhodno najdenih podatkov vam lahko predlaga dobra območja IP.