Please enter a search term:

 • Akeneo

  Uspešno B2B e-trgovanje z Akeneo PIM - Optimizirajte upravljanje podatkov o izdelkih in povečajte svoj poslovni uspeh!

Akeneo PIM rešitve e-poslovanja za podjetja B2B

V današnjem digitalnem svetu so informacije o izdelkih najpomembnejši element uspešnih podjetij B2B. Učinkovito upravljanje in zagotavljanje visokokakovostnih podatkov o izdelkih je ključnega pomena za uspeh e-trgovine. Naš cilj kot digitalne agencije je podpreti vaše podjetje pri digitalni preobrazbi in Akeneo PIM (Product Information Management) je v središču našega strokovnega znanja.

Akeneo PIM je prilagodljiva in razširljiva platforma, ki vam omogoča centralno upravljanje vseh podatkov o izdelkih in njihovo nemoteno distribucijo po različnih kanalih. S svojimi bogatimi izkušnjami pri uvajanju rešitev Akeneo PIM za podjetja B2B smo popoln partner, ki vam lahko pomaga optimizirati procese upravljanja podatkov o izdelkih.


 • Posvetovanje in razvoj strategije

Vsak projekt začnemo s poglobljenim posvetovanjem, da bi razumeli vaše poslovne potrebe, cilje in izzive. Na podlagi tega razvijemo prilagojeno strategijo za izvajanje Akeneo PIM v vaši organizaciji. Analiziramo vaše obstoječe procese upravljanja podatkov o izdelkih in opredelimo področja za izboljšave, da zagotovimo, da je rešitev Akeneo PIM optimalno prilagojena vašim potrebam.

 • Izvajanje in integracija

Naša ekipa izkušenih tehnoloških strokovnjakov je specializirana za izvajanje rešitev Akeneo PIM v podjetjih B2B. Uporabljamo najnovejše najboljše prakse in tehnologije, da zagotovimo nemoteno delovanje vaše namestitve Akeneo PIM in brezhibno integracijo z vašim obstoječim okoljem IT. Poskrbimo za vse vidike implementacije, od migracije in modeliranja podatkov do konfiguracije delovnih tokov in uporabniških dovoljenj.

 • Usposabljanje in podpora

Zagotavljamo celovite storitve usposabljanja in podpore, da bo vaše osebje seznanjeno s sistemom Akeneo PIM in ga bo lahko učinkovito uporabljalo. Naše storitve segajo od osebnega usposabljanja in spletnih seminarjev do stalne podpore in vzdrževanja, ki vaši organizaciji pomagajo kar najbolje izkoristiti Akeneo PIM.

 • Optimizacija in nadaljnji razvoj

Tudi po uvedbi sistema Akeneo PIM smo vam na voljo za nenehno optimizacijo rešitve in njeno prilagajanje spreminjajočim se potrebam vašega podjetja. Ponujamo vam redne analize in optimizacije sistema, da bo vaša rešitev Akeneo PIM vedno posodobljena in da bo vaše podjetje lahko uspešno poslovalo v e-trgovini.


 • Migracija in modeliranje podatkov

Bistveni korak pri uvajanju sistema Akeneo PIM je migracija obstoječih podatkov o izdelkih v sistem. Naša ekipa vam pomaga pri zbiranju, strukturiranju in združevanju podatkov o izdelkih v enotno in dosledno zbirko podatkov. Analiziramo vaše obstoječe vire podatkov in ustvarimo po meri prilagojen podatkovni model, ki je prilagojen vašim potrebam v enotni in dosledni zbirki podatkov. Analiziramo vaše obstoječe vire podatkov in ustvarimo podatkovni model po meri, ki je prilagojen vašim posebnim zahtevam. To omogoča učinkovito upravljanje in distribucijo vaših podatkov o izdelkih po različnih kanalih in platformah.

 • Optimizacija poteka dela in procesov

Pomagamo vam optimizirati vaše notranje procese in delovne tokove, povezane z upravljanjem in distribucijo podatkov o izdelkih. Ugotavljamo ozka grla in neučinkovite delovne tokove ter razvijamo prilagojene rešitve za njihovo odpravo. Z Akeneo PIM lahko zagotovite, da vaše ekipe učinkovito sodelujejo in da so vaši podatki o izdelkih vedno posodobljeni, dosledni in kakovostni.

 • Upravljanje in razširitev kanalov

Akeneo PIM podpira povezljivost s številnimi platformami za e-trgovanje, tržnicami in trženjskimi orodji. Poskrbimo za integracijo teh kanalov v vaš sistem Akeneo PIM in zagotovimo, da se vaši podatki o izdelkih nemoteno in dosledno distribuirajo po vseh kanalih. To vam omogoča uspešno rast vašega poslovanja v e-trgovini in povečanje dosega.

 • Prilagajanje in ciljno usmerjanje strank

S sistemom Akeneo PIM imate možnost ustvarjanja personaliziranih informacij o izdelkih za različne segmente in preference strank. Pomagamo vam razviti ciljno usmerjene predstavitve izdelkov in kampanje, s katerimi učinkoviteje pritegnete stranke in dosežete višje stopnje konverzije. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali v celoti izkoristiti prednosti Akeneo PIM za oblikovanje privlačne nakupovalne izkušnje za vaše stranke.


 • Strokovno znanje in izkušnje v panogi

S svojimi bogatimi izkušnjami pri uvajanju rešitev Akeneo PIM za podjetja B2B v različnih panogah smo idealen partner za uspešno vodenje vašega podjetja v digitalno prihodnost. Naša ekipa strokovnjakov ima poglobljeno znanje o e-trgovini, upravljanju podatkov in tehnologiji, kar nam omogoča, da vam zagotovimo učinkovite in v prihodnost usmerjene rešitve.

 • Individualne rešitve in podpora

Vsako podjetje ima edinstvene potrebe in izzive v zvezi z upravljanjem podatkov o izdelkih. Vzemimo si čas, da razumemo vaše specifične potrebe in razvijemo prilagojene rešitve, ki so optimalno prilagojene vašemu podjetju. Velik poudarek dajemo osebni podpori in tesnemu sodelovanju s strankami, da zagotovimo najboljše možne storitve.

 • Trajnostni uspeh in nadaljnji razvoj

Naš cilj ni le pomagati vašemu podjetju pri uvajanju sistema Akeneo PIM, temveč tudi zagotoviti dolgoročno podporo pri optimizaciji in nadaljnjem razvoju vaše rešitve. Nenehno si prizadevamo, da bi vaš sistem prilagodili spreminjajočim se potrebam trga in vaših strank. Z našo pomočjo lahko zagotovite, da bo vaša rešitev Akeneo PIM vedno posodobljena in da bo vaše podjetje uživalo trajnostni uspeh v e-trgovini.

 • Osredotočenost na kakovost in zadovoljstvo strank

Kakovost našega dela in zadovoljstvo naših strank sta naši najpomembnejši prednostni nalogi. Zanašamo se na preizkušene metode, tehnologije in procese, da vam zagotovimo vrhunske rešitve in storitve. Naše stranke cenijo naše strokovno znanje, zanesljivost in osredotočenost na rezultate, ki podpirajo njihov poslovni uspeh v e-trgovini.

Digitalna preobrazba je ključnega pomena za podjetja B2B v e-trgovini. Da bi bila uspešna, morajo podjetja učinkovito upravljati podatke o svojih izdelkih in jih dati na voljo na različnih kanalih. Akeneo PIM ponuja zmogljivo in prilagodljivo rešitev za upravljanje podatkov o izdelkih, ki izpolnjuje prav te zahteve.

Kot digitalna agencija z bogatimi izkušnjami pri uvajanju rešitev Akeneo PIM za podjetja B2B smo idealen partner, ki vam lahko pomaga pri digitalni preobrazbi. Naše kompetence segajo od svetovanja in razvoja strategije do implementacije, integracije, usposabljanja, podpore in optimizacije.

S poudarkom na prilagojenih rešitvah, kakovosti in zadovoljstvu strank smo zavezani k uspešnemu vodenju vašega podjetja v digitalno prihodnost. Preberite več o naših storitvah Akeneo PIM in kako vam lahko pomagamo optimizirati procese upravljanja podatkov o izdelkih ter povečati uspeh vašega e-trgovine.