Please enter a search term:

 • Contao CMS

  Contao je tanek uredniški sistem, ki ponuja številne funkcije tudi brez vtičnikov in je idealen za mala in srednje velika podjetja. Zadnji del je intuitiven za uporabo in preprostejši v primerjavi s sistemom Typo 3.

  Dovolite nam, da oblikujemo vaš digitalni uspeh!

Contao CMS

Contao je tanek uredniški sistem, ki ponuja številne funkcije tudi brez vtičnikov in je idealen za mala in srednje velika podjetja. Zadnji del je intuitiven za uporabo in preprostejši v primerjavi s sistemom Typo 3.

Digitalna preobrazba je danes odločilen dejavnik za uspeh podjetij B2B. Profesionalna in učinkovita spletna prisotnost je bistvenega pomena. Naša digitalna agencija vas kot podjetje B2B podpira pri uvajanju spletnih strani Contao CMS in vas spremlja na poti do digitalne preobrazbe. Radi bi vam ponudili prvi pregled prednosti Contao kot rešitve CMS ter predstavili naše kompetence in storitve na tem področju.


 • Enostavna uporaba in prilagodljivost

Za Contao je značilen uporabniku prijazen vmesnik, ki vam omogoča upravljanje in posodabljanje spletnega mesta brez obsežnega programerskega znanja. Sistem je prilagodljiv in ga je mogoče razširiti, da izpolnjuje individualne zahteve vašega podjetja.

 • Varnost in zasebnost

Contao pripisuje velik pomen varnosti in varstvu podatkov. Sistem je vedno najsodobnejši in ponuja številne varnostne funkcije, ki vaše spletno mesto ščitijo pred napadi. Poleg tega je Contao skladen z veljavnimi predpisi o varstvu podatkov in vas podpira pri izpolnjevanju zakonskih zahtev.

 • Optimizacija za iskalnike (SEO)

Sistem Contao CMS že po svoji naravi ponuja odlične možnosti optimizacije za iskalnike, da se vaše spletno mesto prikaže čim višje v rezultatih iskanja v Googlu in drugih iskalnikih. Na ta način lahko povečate prepoznavnost svojega podjetja na internetu in pritegnete nove stranke.


 • Nasveti in Koncept

Naši strokovnjaki najprej analizirajo vaše individualne potrebe in zahteve. Na podlagi tega razvijemo prilagojen koncept za vašo spletno stran Contao CMS, ki je natančno prilagojen vašemu podjetju B2B.

 • Oblikovanje spletnih strani in Programiranje

Naša izkušena ekipa oblikovalcev in razvijalcev bo za vas ustvarila privlačno, sodobno in odzivno spletno zasnovo, ki bo optimalno prikazana na vseh napravah. Vašo spletno stran bomo implementirali v sistem Contao CMS in sistem prilagodili vašim zahtevam.

 • Integracija orodij instoritev tretjih oseb

Za vas integriramo pomembna orodja in storitve tretjih oseb, kot so sistemi CRM, orodja za pošiljanje novic ali rešitve za e-trgovino, da optimizirate svoj delovni proces in svojim strankam ponudite celovito storitev.

 • Usposabljanje in Podpora

Za lažji začetek uporabe sistema Contao CMS vam ponujamo individualno usposabljanje za vaše osebje. Poleg tega je naša podpora na voljo tudi po dokončanju vašega spletnega mesta, da vam pomaga pri vseh vprašanjih ali težavah v zvezi s sistemom CMS.

 • Vzdrževanje in Posodobitve

Skrbimo za redno vzdrževanje vašega spletnega mesta Contao CMS in izvajamo potrebne posodobitve, da zagotovimo varnost in funkcionalnost vašega spletnega mesta v vsakem trenutku. Tako se boste lahko v celoti posvetili svoji osnovni dejavnosti.

 • Optimizacija za iskalnike in spletnotrženje

Poleg tehnične izvedbe vašega spletnega mesta vam pomagamo tudi pri optimizaciji vaše spletne prisotnosti. Naši strokovnjaki analizirajo vaše spletno mesto in razvijejo individualne strategije SEO za povečanje vaše prepoznavnosti v rezultatih iskanja. Poleg tega ponujamo celovite storitve spletnega trženja, kot so vsebinsko trženje, trženje v družabnih medijih ali Google Ads, s katerimi še dodatno spodbujamo vaš uspeh v digitalnem prostoru.


 • Veliko let Izkušnje in Strokovno znanje

Naša digitalna agencija ima dolgoletne izkušnje na področju digitalne preobrazbe podjetij B2B in izvajanja projektov Contao CMS. Naši strokovnjaki natančno poznajo zahteve podjetij B2B in vedo, kako jih uspešno implementirati v spletno stran.

 • Individualno in po meri Rešitve

Ne ponujamo standardnih rešitev, temveč razvijamo individualne in prilagojene spletne strani, ki so natančno prilagojene potrebam vašega podjetja. Poseben poudarek dajemo tesnemu sodelovanju s strankami, da bi dosegli najboljše možne rezultate.

 • Celovitaponudbastoritev

Naša digitalna agencija vam ponuja celovit paket celovitih storitev, od zasnove, spletnega oblikovanja in programiranja do vzdrževanja, usposabljanja in spletnega trženja. Na ta način boste vse storitve prejeli iz enega vira in imeli koristi od učinkovitega sodelovanja.

 • Trajnostni Podpora in Partnerstvo

Ne vidimo se le kot ponudnik storitev, temveč kot partner, ki vas in vaše podjetje dolgoročno spremlja na poti do digitalne preobrazbe. Tudi po dokončanju vaše spletne strani Contao CMS smo vam na voljo s svojo podporo in storitvami ter vam pomagamo, da nenehno povečujete svoj uspeh v digitalnem prostoru.

Contao CMS podjetjem B2B ponuja učinkovito in uporabniku prijazno rešitev za profesionalno oblikovanje njihove digitalne prisotnosti. Naša digitalna agencija vas podpira s celovitim znanjem in storitvami pri uvajanju spletnih strani Contao CMS ter vas spremlja na poti do digitalne preobrazbe. Od svetovanja in zasnove do spletnega oblikovanja in programiranja, vzdrževanja, usposabljanja in spletnega trženja - ponujamo celovit paket storitev, prilagojen potrebam vašega podjetja. Poseben poudarek dajemo tesnemu sodelovanju s strankami in se vidimo kot dolgoročni partner, ki vas podpira pri optimizaciji vaše spletne prisotnosti in širjenju vašega uspeha v digitalnem prostoru.

Contao CMS podjetjem B2B ponuja učinkovito in uporabniku prijazno rešitev za profesionalno oblikovanje njihove digitalne prisotnosti.

Naša digitalna agencija vas podpira s celovitim znanjem in storitvami pri uvajanju spletnih strani Contao CMS ter vas spremlja na poti do digitalne preobrazbe. Od svetovanja in zasnove do spletnega oblikovanja in programiranja, vzdrževanja, usposabljanja in spletnega trženja - ponujamo celovit paket storitev, prilagojen potrebam vašega podjetja. Poseben poudarek dajemo tesnemu sodelovanju s strankami in se vidimo kot dolgoročni partner, ki vas podpira pri optimizaciji vaše spletne prisotnosti in širjenju vašega uspeha v digitalnem prostoru.