Please enter a search term:

 • Vsebinski

  S storitvijo Contentful lahko vsebino z različnih platform upravljate v oblaku. Contentful je idealen, kadar je treba vsebino predvajati v vseh digitalnih kanalih.

Vsebinska platforma z vmesnikom API za ustvarjanje digitalnih izkušenj

Contentfull CMS - Vaša celovita rešitev za učinkovito upravljanje vsebine

V današnjem digitalnem svetu je nujno, da podjetja optimizirajo svojo spletno prisotnost, če želijo ostati konkurenčna. Pri tem ima ključno vlogo zmogljiv sistem za upravljanje vsebin (CMS). Contentful CMS je ena od takšnih rešitev, ki je posebej zasnovana za podporo podjetjem B2B pri njihovi digitalni preobrazbi. Naša digitalna agencija ponuja celovite nasvete in storitve za implementacijo Contentful CMS, s katerimi boste svoje podjetje dvignili na višjo raven. Na tej pristajalni strani boste dobili prvi pregled Contentful kot rešitve CMS in različnih storitev, ki jih ponujamo.


Contentful CMS je inovativen in prilagodljiv sistem za upravljanje vsebine, ki temelji na potrebah podjetij B2B. Zagotavlja uporabniku prijazno platformo, ki podjetjem omogoča učinkovito in uspešno upravljanje njihovih spletnih mest in digitalnih vsebin. Contentful CMS združuje zmogljive funkcije z intuitivnim uporabniškim vmesnikom in omogoča hitro in enostavno ustvarjanje, upravljanje in objavljanje vsebin.

Nekatere ključne prednosti Contentful CMS so:

 • Prilagodljivost

Prilagaja se vašim individualnim zahtevam in omogoča enostavno integracijo z drugimi orodji in sistemi.

 • Skalabilnost

Raste skupaj z vašim podjetjem in se prilagaja spreminjajočim se zahtevam.

 • Varnost

Zagotavlja najvišje varnostne standarde za zaščito vaših podatkov in vsebine.

 • Enostavnost uporabe:

Intuitiven uporabniški vmesnik omogoča učinkovito upravljanje vsebine tudi tehnično manj podkovanim uporabnikom.


Kot izkušena digitalna agencija pomagamo B2B podjetjem v vseh fazah digitalne preobrazbe. Za implementacijo Contentful CMS ponujamo naslednje kompetence in storitve:

 • Svetovanje

Analiziramo vaše obstoječe digitalne strukture in skupaj z vami razvijemo prilagojeno strategijo za uvedbo Contentful CMS. Pri tem upoštevamo vaše individualne zahteve in cilje.

 • Implementacija

Naši strokovnjaki poskrbijo za tehnično izvedbo Contentful CMS v vašem podjetju. Pri tem zagotavljamo nemoteno integracijo z obstoječimi sistemi in poskrbimo, da so izpolnjene vse zahteve.

 • Usposabljanje

Za vaše osebje zagotavljamo celovito usposabljanje, da lahko učinkovito uporabljajo Contentful CMS. Naše usposabljanje je primerno tako za tehnične kot tudi za manj tehnične uporabnike.

 • Podpora

Tudi po uvedbi sistema Contentful CMS vam s svojim strokovnim znanjem stojimo ob strani. Nudimo stalno podporo in smo vedno na voljo za odgovore na vprašanja ali reševanje težav. Individualna prilagoditev: Vsako podjetje ima svoje zahteve in cilje. Zato ponujamo individualne prilagoditve in razširitve za Contentful CMS, da bo sistem natančno prilagojen vašim potrebam.

 • Optimizacija zmogljivosti

Pomagamo vam izboljšati zmogljivost in hitrost vašega spletnega mesta, da svojim strankam zagotovite optimalno uporabniško izkušnjo. To vključuje optimizacijo časa nalaganja, izboljšanje strukture strani in prilagoditev vsebine za različne naprave.

 • Optimizacija za iskalnike(SEO)

Dobra vidnost v iskalnikih je ključnega pomena za uspeh vašega podjetja. Ponujamo celovite storitve SEO, s katerimi zagotovimo, da se vaše spletno mesto prikaže na prvih mestih za ustrezne iskalne poizvedbe.

 • Strategija in ustvarjanje vsebine

Kakovostna in privlačna vsebina je ključna za doseganje in pritegnitev vašega ciljnega občinstva. Naši izkušeni strokovnjaki za vsebine vam lahko pomagajo razviti ciljno usmerjeno strategijo vsebin in ustvariti vsebine, ki navdušujejo vaše stranke.

 • Analitika in poročanje:

Celovito spremljanje je bistvenega pomena za merjenje in nenehno optimizacijo uspešnosti vaših digitalnih ukrepov. Ponujamo vam podrobno analitiko in poročanje, ki vam omogočata dragocen vpogled v uspešnost vašega spletnega mesta in dejavnosti digitalnega trženja.

 • Evolve

Digitalna pokrajina se nenehno spreminja, zato je pomembno, da ji sledite. Pomagamo vam pri nenehnem posodabljanju in prilagajanju vašega sistema Contentful CMS najnovejšim trendom in tehnologijam.


Pri uvajanju Contentful CMS ne ponujamo le tehnične rešitve, temveč tudi celovito podporo, ki je prilagojena vašim individualnim zahtevam in ciljem. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj bi morali izbrati našo digitalno agencijo:

 • Večletne izkušnje

Uspešno smo podprli številna podjetja B2B pri njihovi digitalni preobrazbi in imamo obsežno strokovno znanje na področju sistemov za upravljanje vsebin in digitalnih rešitev.

 • Pristop, osredotočen na stranke

Vaše zadovoljstvo je naša glavna prednostna naloga. Velik poudarek dajemo razumevanju vaših individualnih zahtev in razvoju prilagojenih rešitev, ki prinašajo merljive rezultate.

 • Inovativno naravnani

Kot digitalna agencija smo vedno na tekočem in uporabljamo inovativne tehnologije in metode, da vam zagotovimo najboljše možne rezultate.

 • Prilagodljivost in razširljivost

Naše rešitve so zasnovane tako, da rastejo skupaj z vašim podjetjem in se prilagajajo spreminjajočim se zahtevam. Koristi vam naložba, ki je varna pred prihodnostjo.