Please enter a search term:

 • Joomla CMS - Vaša idealna rešitev za spletne strani B2B

  Joomla je nagrajen, zmogljiv in prilagodljiv sistem za upravljanje vsebine (CMS), ki podjetjem omogoča ustvarjanje in upravljanje privlačnih in uporabniku prijaznih spletnih mest.

Ustvarjanje sodobnih in uporabniku prijaznih spletnih mest s sistemom Joomla CMS

V današnjem digitalnem svetu je močna spletna prisotnost bistvenega pomena za podjetja B2B. Profesionalna, dobro oblikovana in pregledna spletna stran je ključnega pomena za uspeh vašega podjetja. Naša digitalna agencija se zaveda pomembnosti teh vidikov in je specializirana za pomoč podjetjem B2B pri njihovi digitalni preobrazbi. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo svoje strokovno znanje in izkušnje pri izvajanju spletnih strani Joomla CMS. V tem opisu vam bomo predstavili Joomlo kot rešitev CMS in kako vam lahko naše storitve pomagajo optimizirati vašo spletno prisotnost.

Joomla CMS je zmogljiva in prilagodljiva rešitev za podjetja B2B, ki želijo optimizirati svojo spletno prisotnost. Kot odprtokodna platforma ponuja Joomla številne funkcije, zaradi katerih je idealna izbira za podjetja B2B.

Naša digitalna agencija ponuja celovite storitve, ki vam pomagajo pri zagonu spletnih mest Joomla CMS in zagotavljajo uspešnost vašega spletnega mesta. S svojim strokovnim znanjem in predanostjo uspehu naših strank smo idealen partner za vašo digitalno preobrazbo.


Nekatere prednosti sistema Joomla v primerjavi z drugimi rešitvami CMS so:

 • Enostavnost uporabe

Sistem Joomla je enostavno namestiti in upravljati, tudi za ljudi brez tehničnega znanja.

 • Prilagodljivost

Z več kot 8000 razširitvami lahko prilagodite in razširite svoje spletno mesto.

 • Skalabilnost

Joomla se lahko uporablja tako za majhna kot tudi za velika in zapletena spletna mesta.

 • Varnost

Joomla daje velik poudarek varnosti in zagotavlja redne posodobitve za zaščito vašega spletnega mesta pred grožnjami.

 • Podporaskupnosti

Kot odprtokodna platforma ima Joomla veliko in predano skupnost, ki nenehno prispeva k izboljšanju sistema.


Naša digitalna agencija ponuja različne storitve za pomoč B2B podjetjem pri vzpostavitvi spletnih strani Joomla CMS.

 • Svetovanje in razvoj strategije

Naša izkušena ekipa strokovnjakov za Joomlo bo tesno sodelovala z vami, da bi razumela vaše poslovne potrebe in razvila optimalno strategijo za uvedbo Joomle v vaši organizaciji.

 • Oblikovanje in razvoj spletnih strani

Naši nadarjeni spletni oblikovalci in razvijalci ustvarjajo prilagojena, odzivna in uporabniku prijazna spletna mesta Joomla, ki najbolje predstavijo vašo blagovno znamko in vašim strankam zagotovijo edinstveno spletno izkušnjo.

 • Vključevanje orodij tretjih oseb

Naša ekipa je specializirana za vključevanje orodij in razširitev tretjih oseb v vaše spletno mesto Joomla za povečanje funkcionalnosti in učinkovitosti.

 • Usposabljanje in podpora

Vašemu osebju nudimo obsežno usposabljanje, da se lažje spopade z Joomlo. Poleg tega vam je naša ekipa za podporo na voljo za vsa vprašanja ali težave, ki jih imate s svojim spletnim mestom Joomla.

 • Vzdrževanje in varnostne posodobitve

Naša agencija bo poskrbela za redno vzdrževanje in posodabljanje vašega spletnega mesta Joomla, da bo vedno posodobljeno z najnovejšo tehnologijo in zaščiteno pred morebitnimi grožnjami.

 • Optimizacija za iskalnike (SEO)

Pomemben vidik uspešne spletne strani je njena vidnost v iskalnikih. Naša ekipa strokovnjakov za SEO razvija in izvaja učinkovite strategije za izboljšanje vaše spletne strani Joomla v rezultatih iskanja in s tem privablja več kvalificiranega prometa na vašo spletno stran.


 • Izkušnje in strokovno znanje

Naša digitalna agencija ima bogate izkušnje na področju digitalne preobrazbe podjetij B2B. Za svoje stranke smo razvili številna uspešna spletna mesta Joomla in vemo, kaj je potrebno za vzpostavitev učinkovite in uporabniku prijazne spletne prisotnosti.

 • Rešitve po meri

Zavedamo se, da je vsako podjetje edinstveno ter ima svoje zahteve in cilje. Zato vam ponujamo prilagojene rešitve, ki so posebej zasnovane za potrebe vašega podjetja.

 • Osredotočenost na stranke

Naša ekipa daje velik poudarek tesnemu sodelovanju s strankami in njihovi podpori v celotnem procesu uvajanja sistema Joomla. Vedno si prizadevamo preseči vaša pričakovanja in zagotoviti, da boste z našim delom zadovoljni.

 • Dolgoročno partnerstvo

Naš cilj je vzpostaviti dolgoročno partnerstvo s strankami, ki temelji na zaupanju in sodelovanju. Tu smo, da vam pomagamo nenehno izboljševati in izpopolnjevati vašo spletno stran Joomla.