Please enter a search term:

 • Laravel

  Laravel je brezplačno odprtokodno spletno ogrodje PHP, zasnovano za razvoj spletnih aplikacij po arhitekturnem vzorcu Model-View-Controller, ki temelji na Symfonyju. Zmogljiv sistem CMS brez glave velja za izjemno elegantnega, za njim stoji velika skupnost razvijalcev, uporabljajo pa ga velika imena, kot so Disney, About You ali celo New York Times.

Laravel CMS - vaša zanesljiva rešitev za digitalno preobrazbo

V vse bolj digitalnem svetu je za podjetja bistveno, da razširijo in optimizirajo svojo spletno prisotnost. Pri tem ima ključno vlogo sistem za upravljanje vsebin (CMS). Naša digitalna agencija podpira podjetja B2B pri njihovi digitalni preobrazbi in ponuja prilagojene rešitve z ogrodjem Laravel CMS. V tem opisu boste dobili prvi pregled Laravela kot rešitve CMS in izvedeli, kako vas lahko naše kompetence in storitve podprejo pri implementaciji spletnih mest s sistemom Laravel CMS.


Laravel je odprtokodno spletno ogrodje PHP, ki ga odlikujejo eleganca, preprostost in prilagodljivost. Laravel CMS je razširitev ogrodja, ki omogoča učinkovito in enostavno upravljanje vsebine na spletnih mestih. Ta sistem CMS ponuja intuitiven uporabniški vmesnik in širok nabor funkcij za prilagajanje in optimizacijo vašega spletnega mesta.

Nekatere ključne prednosti sistema Laravel CMS so:
 • Modularnost:

Laravel CMS vam omogoča, da spletno mesto razdelite na manjše module, ki jih je mogoče ponovno uporabiti in ki jih je mogoče enostavno prilagoditi in razširiti.

 • Varnost

Laravel CMS ima vgrajene varnostne funkcije, ki ščitijo pred pogostimi grožnjami, kot sta SQL injection in cross-site scripting.

 • Uspešnost

Zaradi učinkovitega predpomnjenja in optimizacije sistema Laravel se bo vaše spletno mesto hitro nalagalo in hitro odzivalo na zahteve uporabnikov.


Kot digitalna agencija in svetovalno podjetje vam ponujamo širok nabor storitev, s katerimi lahko vašemu podjetju pomagamo pri vzpostavitvi spletnih strani Laravel CMS. Naše kompetence vključujejo:

 • Svetovanje in načrtovanje

Analiziramo vaše trenutne spletne dejavnosti in opredelimo področja, na katerih lahko sistem Laravel CMS izboljša učinkovitost in uporabnost vašega spletnega mesta. Nato razvijemo prilagojeno strategijo za uspešno izvedbo vaše digitalne preobrazbe.

 • Oblikovanje in razvoj

Naša ekipa strokovnjakov oblikuje privlačne, uporabniku prijazne in odzivne zasnove, ki odražajo identiteto vaše blagovne znamke. Razvijamo spletna mesta Laravel CMS po meri, ki so prilagojena vašim posebnim zahtevam in izpolnjujejo najnovejše spletne standarde.

 • Migracija in integracija

Pomagamo vam pri nemoteni migraciji vašega obstoječega spletnega mesta in podatkovne zbirke v sistem Laravel CMS. Naši strokovnjaki poskrbijo, da vse potrebne integracije z orodji in storitvami tretjih oseb delujejo nemoteno.

 • Usposabljanje in podpora

Da bi vam pomagali začeti uporabljati Laravel CMS, vam nudimo usposabljanje in podporo za vašo ekipo. Naši strokovnjaki so vam na voljo za odgovore na vsa vprašanja in pomoč pri uporabi sistema CMS.

 • Vzdrževanje in optimizacija

Da bo vaše spletno mesto Laravel CMS vedno posodobljeno in delovalo optimalno, vam ponujamo redne storitve vzdrževanja in optimizacije. To vključuje posodabljanje programskih komponent, spremljanje varnostnih ranljivosti in izvajanje izboljšav zmogljivosti.


 • Izkušnje in strokovno znanje

Naša digitalna agencija ima dolgoletne izkušnje pri delu s podjetji B2B in izvajanju spletnih strani Laravel CMS. Poznamo izzive in zahteve, s katerimi se podjetja soočajo pri digitalni preobrazbi, ter ponujamo ciljno usmerjene rešitve za njihovo uspešno obvladovanje.

 • Individualne rešitve

Zavedamo se, da je vsako podjetje edinstveno in ima različne potrebe. Zato vam ponujamo prilagojene rešitve, ki so prilagojene vašim individualnim zahtevam. Naša ekipa strokovnjakov tesno sodeluje z vami pri razvoju strategije, ki podpira vaše poslovne cilje in vizijo.

 • Kakovost in zanesljivost

Naša digitalna agencija daje velik poudarek kakovosti in zanesljivosti. Zanašamo se na preizkušene metodologije in tehnologije, da zagotovimo, da bo vaše spletno mesto Laravel CMS zgrajeno po najvišjih standardih in bo izpolnilo vaša pričakovanja.

 • Dolgoročno partnerstvo

Vidimo se kot vaš dolgoročni partner in vas želimo spremljati na vaši poti do digitalne preobrazbe. Naše sodelovanje se ne konča z uspešno implementacijo vašega spletnega mesta Laravel CMS - zagotavljamo stalno podporo, vzdrževanje in optimizacijo, da bo vaša spletna prisotnost vedno posodobljena.

Digitalna preobrazba je ključnega pomena za podjetja B2B, da ostanejo konkurenčna in svojim strankam zagotavljajo najboljše možne storitve. Okvir Laravel CMS je zmogljiva in prilagodljiva rešitev, ki vam pomaga optimizirati spletno prisotnost in doseči poslovne cilje. Naša digitalna agencija ponuja celovito znanje in storitve, s katerimi lahko vašemu podjetju pomagamo pri uvajanju spletnih mest s sistemom Laravel CMS. Skupaj oblikujmo vašo digitalno prihodnost