Please enter a search term:

 • Delovni procesi | Delovni prostori | Procesi sproščanja

  Delovni tokovi sistema Neos CMS: Optimizirajte ustvarjanje in objavljanje vsebine s strukturiranimi delovnimi tokovi.

Storitve za delovne procese Neos CMS

 • Svetovanje o delovnih procesih

Na spletni strani mprofi AG vam ponujamo celovito svetovanje o delovnih procesih sistema Neos CMS, da bi vam pomagali optimizirati produkcijo in upravljanje vsebine.

 • Izvajanje postopkov odobritve

Naši strokovnjaki vam lahko pomagajo pri izvajanju večstopenjskih postopkov odobritve v sistemu Neos CMS, da zagotovite kakovost in doslednost vsebine.

 • Nastavitev delovnih prostorov

V sistemu Neos CMS vam lahko pomagamo ustvariti učinkovite delovne prostore, ki spodbujajo sodelovanje in izboljšujejo proces ustvarjanja vsebine.

 • Prilagoditev delovnega toka

Naše storitve vključujejo prilagajanje potekov dela posebnim potrebam vaše ekipe za izboljšanje delovnih procesov.

 • Optimizacija upravljanja vsebine

V sistemu Neos CMS vam ponujamo storitve optimizacije upravljanja vsebine za izboljšanje učinkovitosti vaše ekipe.

Delovni proces, delovni prostori in postopki odobritve

Neos CMS ima dobre funkcije za racionalizacijo delovnih procesov za urednike, omogoča večnivojske postopke odobritve in ustvarja učinkovite delovne prostore. Gre za prilagodljivo in intuitivno platformo, zasnovano za lažje delo vsebinskih skupin in spodbujanje sodelovanja.

Pet najpomembnejših funkcij delovnih procesov sistema Neos CMS:

 • Optimalni delovni procesi za urednike

Neos CMS zagotavlja intuitiven uporabniški vmesnik, ki urednikom omogoča učinkovito delo in ustvarjanje visokokakovostne vsebine.

 • Večstopenjski postopki odobritve

S sistemom Neos CMS lahko izvajate večnivojske postopke odobritve, ki vam omogočajo pregled in odobritev vsebine, preden je ta objavljena.

 • Delovni prostori

Sistem Neos CMS omogoča ustvarjanje delovnih prostorov, v katerih lahko ekipe sodelujejo ter ustvarjajo in upravljajo vsebine, ne da bi se pri tem medsebojno motile.

 • Prilagodljivo prilagajanje poteka dela

Sistem Neos CMS ponuja možnost prilagajanja delovnih tokov posebnim potrebam vaše ekipe, s čimer se izboljšajo delovni procesi.

 • Učinkovito upravljanje vsebine

Zmožnosti delovnih tokov sistema Neos CMS omogočajo ekipam učinkovitejše delo z racionalizacijo procesa ustvarjanja in objavljanja vsebine.

V osebnem delovnem prostoru NEOS omogoča urednikom spreminjanje vsebine, tudi če vzporedno dela več urednikov. Vse spremembe si lahko ogledate v živo in jih objavite v enem samem koraku.

Poleg tega je mogoče delovne prostore obravnavati kot beležnico, dokler niso pripravljeni za objavo ali pregled. Objava posameznih besedil in njihove spremembe se dogajajo tako za posamezne elemente kot za celotne strani ali celotno strukturo, preprosto in zmogljivo.

Neos CMS ima dobre funkcije za racionalizacijo delovnih procesov za urednike, omogoča večnivojske postopke odobritve in ustvarja učinkovite delovne prostore. Gre za prilagodljivo in intuitivno platformo, zasnovano za lažje delo vsebinskih skupin in spodbujanje sodelovanja.

Delovni procesi so pomemben vidik produkcije in upravljanja vsebin, sistem Neos CMS pa ponuja močne funkcije za racionalizacijo teh procesov. Urednikom Neos CMS zagotavlja uporabniku prijazno okolje, ki jim omogoča učinkovito delo in ustvarjanje visokokakovostnih vsebin. Sistem Neos CMS zagotavlja orodja in funkcije, ki jih uredniki potrebujejo za učinkovito opravljanje svojega dela, od ustvarjanja vsebine do urejanja in objavljanja.

Še ena močna lastnost sistema Neos CMS je možnost izvajanja večnivojskih postopkov odobritve. To je še posebej pomembno v večjih skupinah ali organizacijah, ki zahtevajo strogo zagotavljanje kakovosti. Z večstopenjskimi postopki odobritve lahko zagotovite, da je vsak del vsebine pred objavo pregledan in odobren, kar pomaga zagotoviti kakovost in doslednost vsebine.

Sistem Neos CMS vam omogoča tudi nastavitev delovnih prostorov ali delovnih področij. Ti zagotavljajo namenski prostor, v katerem lahko ekipe sodelujejo pri ustvarjanju in upravljanju vsebine, ne da bi se medsebojno motile. To spodbuja sodelovanje in pripomore k učinkovitosti postopka ustvarjanja vsebine.

Poleg tega sistem Neos CMS ponuja možnost prilagajanja delovnih tokov, da ustrezajo posebnim potrebam in zahtevam vaše ekipe. Ne glede na to, ali potrebujete posebne postopke odobritve ali pa imate edinstvene delovne tokove ustvarjanja vsebine, je sistem Neos CMS mogoče prilagodljivo prilagoditi za izboljšanje vaših delovnih procesov.

Nazadnje, sistem Neos CMS izboljša učinkovitost upravljanja vsebine s svojimi močnimi možnostmi delovnega toka. Ekipe lahko racionalizirajo postopek ustvarjanja in objavljanja vsebine, s čimer prihranijo čas in povečajo produktivnost.