Please enter a search term:

 • Sklopi predlog in tipov vozlišč v sistemu Neos CMS

  Odkrijte moč preprostosti in učinkovitosti z Neos CMS Nodetype Kits. Pospešite ustvarjanje vsebine, zagotovite dosledno kakovost in povečajte svojo digitalno prisotnost. Bodite pripravljeni, da svoje upravljanje vsebine dvignete na naslednjo raven.

Digitalna preobrazba in pojav novih medijev sta korenito spremenila način ustvarjanja in upravljanja vsebin. Če želijo podjetja preživeti na tej dinamični platformi, morajo povečati učinkovitost in uspešnost upravljanja vsebin. Eden od vidikov, ki v zvezi s tem postaja vse pomembnejši, so nabori nodetype ali predloge, zlasti v okolju sistema za upravljanje vsebin Neos (CMS).

Kaj so nabori nodetype?

Kompleti nodetype so nabori predlog, vgrajeni v sistem Neos CMS, ki uporabnikom omogočajo enostavno in hitro ustvarjanje novih strani ali vsebine. Nodetype ali vrsta vozlišča je osrednja sestavina sistema Neos CMS, ki določa, katera vrsta vsebine se lahko prikaže na določenem mestu v strukturi spletnega mesta.

Sklopi tipov vozlišč omogočajo urednikom, oblikovalcem in razvijalcem, da prihranijo čas in vire z uporabo vnaprej pripravljenih in optimiziranih predlog, hkrati pa zagotavljajo kakovost in doslednost vsebine. Gre pravzaprav za komplete za gradnjo vsebine, ki omogočajo hitro in prilagodljivo zasnovo spletnega mesta.

5 najpomembnejših funkcij kompletov Neos CMS Nodetype

 • Enostavnost uporabe

Kompleti Nodetype so intuitivni in enostavni za uporabo, tako da lahko uporabniki ustvarjajo in urejajo vsebino brez poglobljenega tehničnega znanja.

 • Prihranek časa

Predhodno zasnovane predloge omogočajo hitro in učinkovito ustvarjanje novih strani ali vsebine.

 • Prilagodljivost

Komplete Nodetype je mogoče prilagoditi in jih prilagoditi posebnim zahtevam in potrebam organizacije.

 • Doslednost

Kompleti tipov vozlišč zagotavljajo dosledno predstavitev in strukturiranje vsebine, kar prispeva h krepitvi identitete blagovne znamke.

 • Integracija

Brezhibno so integrirani v sistem Neos CMS, kar omogoča nemoteno in učinkovito upravljanje vsebine.

Neos CMS Nodetype Kits so zmogljivo orodje za ustvarjanje in upravljanje vsebine. S poenostavitvijo in pospešitvijo postopka ustvarjanja, spodbujanjem doslednosti in izboljšanjem splošne učinkovitosti pomagajo podjetjem pri uspehu v digitalnem svetu.

Neos CMS kompleti predlog Storitve

 • Zagotavljanje kompletov tipov vozlišč

Ponujamo vam široko paleto vnaprej pripravljenih kompletov tipov vozlišč, ki so posebej prilagojeni zahtevam sistema Neos CMS. Ti kompleti ponujajo različne postavitve in možnosti oblikovanja, ki vam pomagajo ustvariti privlačno in dosledno vsebino.

 • Prilagajanje kompletov tipov vozlišč

Naša ekipa strokovnjakov lahko komplete Nodetype prilagodi vašim posebnim potrebam in željam. Ne glede na to, ali potrebujete edinstveno zasnovo ali posebne funkcije, smo vam pripravljeni pomagati uresničiti vašo vizijo.

 • Usposabljanje in podpora

Vaši ekipi nudimo obsežno usposabljanje in podporo, da boste lahko v celoti izkoristili potencial kompletov Nodetype. Razložimo vam najboljše prakse in nasvete za povečanje učinkovitosti in produktivnosti.

 • Tekoče vzdrževanje in posodobitve

Da bodo vaši kompleti Nodetype vedno posodobljeni in delovali optimalno, vam ponujamo storitve rednega vzdrževanja in posodabljanja.

 • Svetovanje za upravljanje vsebine

Poleg storitev Nodetype Kit ponujamo tudi celovito svetovanje na področju upravljanja vsebin in digitalne strategije. Pomagamo vam sprejeti najboljše možne odločitve za vaše podjetje in optimizirati vašo digitalno prisotnost.

Sklopi predlog in tipov vozlišč v sistemu Neos CMS

Sklopi predlog in tipov vozlišč so predloge za uporabo v urejevalniku Neos. Kot skrbnik lahko na primer ustvarite strani ali elemente (nodetype) in jih objavite za urednike. Te lahko nato uporabite za ustvarjanje novih strani ali vnos nove vsebine.

Uporaba pripravljenih strani in tipov vozlišč ima številne prednosti:

 • Enotno oblikovanje na vseh straneh
 • Skladnost z zasnovo podjetja
 • Strani in novo vsebino je mogoče ustvariti hitreje in s tem učinkoviteje