Please enter a search term:

 • Kubernetes Docker

  Neos CMS v oblaku: Izkusite prilagodljivost, razširljivost in zanesljivost tehnologij v oblaku.

Neos CMS v oblaku

V svetu, kjer tehnologije v oblaku revolucionarno spreminjajo poslovno okolje, je sistem Neos CMS naredil odločilen korak naprej. Z lastno podporo za Docker in Kubernetes, združljivostjo z vodilnimi platformami v oblaku, kot sta Amazon AWS in Microsoft Azure, ter arhitekturo, usmerjeno v oblak, je Neos CMS pripravljen, da vas podpre na vaši poti digitalne preobrazbe.

Neos CMS vam prinaša prednosti tehnologije v oblaku. Z lastno podporo za Docker, odprto platformo, ki razvijalcem omogoča gradnjo in upravljanje aplikacij v vsebnikih, Neos CMS omogoča enostavno pakiranje in nameščanje vaše aplikacije. To zagotavlja nemoteno skaliranje in prenosljivost v različnih okoljih, od lokalnega razvoja do produkcije v oblaku.

Poleg tega Neos CMS podpira Kubernetes, odprtokodno platformo za avtomatizacijo uvajanja, skaliranja in upravljanja aplikacij v vsebnikih. S Kubernetesom lahko aplikacijo Neos CMS izvajate v visoko razpoložljivem in skalabilnem okolju, ki samodejno dodeljuje vire in spremlja stanje vaše aplikacije.

Neos CMS se brez težav povezuje z vodilnimi platformami v oblaku, kot sta Amazon AWS in Microsoft Azure. Ne glede na to, ali potrebujete računalniške vire, rešitve za shranjevanje ali storitve zbirke podatkov, lahko dostopate do obsežnih storitev teh platform, da lahko svojo aplikacijo Neos CMS izvajate v oblaku.

Neos CMS je s svojo arhitekturo, usmerjeno v oblak, pripravljen na izzive današnjega okolja računalništva v oblaku. Od samodejnega skaliranja za obvladovanje največjega prometa, obnove po napaki za zagotavljanje neprekinjenega poslovanja do integracije z orodji DevOps za agilni model razvoja in delovanja - Neos CMS ima orodja in funkcije, ki jih potrebujete za učinkovito računalništvo v oblaku.

Uporaba sistema Neos CMS v oblaku vam omogoča prilagodljivost za hiter odziv na spremembe in zanesljivost za zagotavljanje neprekinjenega delovanja. S sistemom Neos CMS lahko pospešite digitalno preobrazbo in pridobite resnično konkurenčno prednost v digitalni dobi.

Če povzamemo, pet najpomembnejših lastnosti sistema Neos CMS v oblaku:

 • Podpora za Kubernetes

Izkoristite prilagodljivost in skalabilnost Kubernetesa za orkestriranje aplikacije Neos CMS.

 • Nativna podpora za Docker:

Za nemoteno uvajanje in razširjanje lahko aplikacijo Neos CMS zapakirate v zabojnike Docker.

 • Podpora za Amazon AWS in Microsoft Azure

Izkoristite prednosti vodilnih platform v oblaku za zagon aplikacije Neos CMS v oblaku.

 • Ustvarjeno za oblak

Neos CMS je s svojo arhitekturo, usmerjeno v oblak, pripravljen na izzive današnjega okolja računalništva v oblaku.

 • Prilagodljivost in zanesljivost

Sistem Neos CMS v oblaku zagotavlja prilagodljivost za hiter odziv na spremembe in zanesljivost za zagotavljanje neprekinjenega delovanja.

Storitve za Neos CMS v oblaku

 • Izvajanje v oblaku

Na mprofi AG vam lahko pomagamo pri implementaciji sistema Neos CMS v oblaku, da izkoristite prednosti prilagodljivosti, razširljivosti in zanesljivosti.

 • Svetovanje za Docker in Kubernetes

Naši strokovnjaki vam lahko svetujejo in pomagajo pri uporabi Dockerja in Kubernetesa za orkestracijo vaše aplikacije Neos CMS.

 • Storitve migracije v oblak

Če želite obstoječo aplikacijo Neos CMS preseliti v oblak, vam lahko pomagamo, da bo prehod gladek in učinkovit.

 • Integracija AWS in Azure

Pomagamo vam pri integraciji aplikacije Neos CMS z Amazon AWS in Microsoft Azure, da izkoristite prednosti obsežnih storitev, ki jih ponujata ti platformi v oblaku.

 • Optimizacija in podpora v oblaku

Zagotavljamo storitve za optimizacijo vaših virov v oblaku in stalno podporo, ki zagotavlja učinkovito in zanesljivo delovanje vaše aplikacije Neos CMS v oblaku.