Please enter a search term:

 • Livesearch - Elasticsearch

  Izkoristite moč Elasticsearcha v sistemu Neos CMS, da izboljšate možnosti iskanja, pridobite dragocene vpoglede v podatke in spodbudite svoje poslovanje.

Najpomembnejše prednosti integracije sistema Elasticsearch v sistem Neos CMS

 • Možnosti naprednega iskanja

Elasticsearch ponuja izpopolnjene tehnologije iskanja, kot so iskanje po celotnem besedilu, strukturirano iskanje in geoprostorsko iskanje, ki uporabnikom pomagajo najti točno tisto, kar iščejo.

 • Analitika v realnem času

Elasticsearch omogoča izvajanje kompleksnih analiz podatkov v realnem času. To je izjemno koristno za spremljanje vedenja in trendov uporabnikov, izboljšanje delovanja spletnega mesta in prepoznavanje priložnosti za izboljšave.

 • Skalabilnost

Elasticsearch se zlahka prilagodi za obdelavo velikih količin podatkov, zato je idealna izbira za podjetja vseh velikosti.

 • Integracija

Elasticsearch se brezhibno povezuje s sistemom Neos CMS, tako na zadnji strani za pripravo in analizo podatkov kot na sprednji strani za izboljšanje iskalne izkušnje.

Elasticsearch je visoko skalabilen odprtokodni iskalnik in analitični pogon, ki omogoča obdelavo kompleksnih iskalnih poizvedb v realnem času in z visoko natančnostjo. Z njegovo integracijo v sistem Neos CMS lahko podjetja v celoti izkoristijo potencial svojih podatkov in uporabnikom ponudijo zmogljive funkcije iskanja in filtriranja.

Ne glede na to, ali ste majhno podjetje ali veliko podjetje, lahko integracija Elasticsearcha s sistemom Neos CMS bistveno spremeni način uporabe vaših podatkov in interakcijo uporabnikov z vašim spletnim mestom.

Storitve za Neos CMS Livesearch - Elasticsearch

 • Vključitev storitve Elasticsearch v sistem Neos CMS

Podpiramo vas pri integraciji Elasticsearcha v vaš Neos CMS, da izboljšate funkcionalnost iskanja in pridobite dragocene vpoglede v podatke.

 • Svetovanje in podpora za Elasticsearch

Naši strokovnjaki so vam na voljo za svetovanje in podporo pri uporabi Elasticsearcha v sistemu Neos CMS.

 • Optimizacija iskalne izkušnje s programom Elasticsearch

Za optimizacijo iskalne izkušnje na vašem spletnem mestu in zagotavljanje zmogljivih možnosti iskanja in filtriranja uporabnikom uporabljamo Elasticsearch.

 • Analiza podatkov z Elasticsearch

Pomagamo vam izkoristiti celoten potencial vaših podatkov in pridobiti dragocene vpoglede z izvajanjem zmogljive podatkovne analitike z Elasticsearchom.

Livesearch - Elasticsearch v sistemu Neos CMS

Sistem Neos CMS ponuja brezhibno integracijo z Elasticsearchom, zmogljivim iskalnikom in analitičnim mehanizmom. Ta funkcija podjetjem odpira številne možnosti za izboljšanje zmogljivosti iskanja na spletiščih in ustvarjanje dragocenih vpogledov v podatke.