Please enter a search term:

 • Microsoft Dynamics

  Izkoristite svoje podatke o strankah z integracijo Microsoft Dynamics API v Neos CMS!

Microsoft Dynamics v sistemu Neos CMS

Neos CMS obrazci s povezavo Microsoft Dynamics 365 CRM API.

Ustvarite obrazce v Neosu in jih povežite z Microsoft Dynamics 365 CRM.

Microsoft Dynamics v sistemu Neos CMS

V vse bolj povezanem svetu poslovnih procesov ima integracija sistemov CRM, kot je Microsoft Dynamics CRM, ključno vlogo v celotni strategiji podjetja. S pomočjo integracije API sistema Microsoft Dynamics CRM v sistem Neos CMS mProfi AG omogoča nemoteno povezavo vaših podatkov in procesov, kar vodi v optimizirane delovne tokove in izboljšane storitve za stranke. V tem besedilu poudarjamo funkcijo "Integracija in povezava API Microsoft Dynamics CRM".

Pet najpomembnejših funkcij integracije in povezljivosti Microsoft Dynamics CRM API

 • Centralna sinhronizacija podatkov

Z integracijo API Microsoft Dynamics CRM v Neos CMS je mogoče centralno sinhronizirati vse pomembne podatke. To zagotavlja, da so vaši podatki o strankah v obeh sistemih dosledni in posodobljeni.

 • Optimizirani delovni tokovi

Integracija API omogoča racionalizacijo delovnih tokov in povečanje učinkovitosti s samodejno izmenjavo podatkov med sistemi.

 • Prilagojene izkušnje strank

Z uporabo podatkov o strankah iz sistema Microsoft Dynamics CRM lahko na svojem spletnem mestu ustvarite personalizirane izkušnje za stranke.

 • Učinkovite tržne strategije

Z dostopom do obsežnih podatkov o strankah iz sistema Microsoft Dynamics CRM lahko učinkoviteje oblikujete trženjske strategije in jih prilagodite posebnim potrebam in interesom svojih strank.

 • Večja zvestoba strank

Z uporabo podatkov iz sistema Microsoft Dynamics CRM v sistemu Neos CMS lahko vzpostavite tesnejše odnose s strankami in izboljšate njihovo zadržanje.

Integracija sistema Microsoft Dynamics CRM v sistem Neos CMS omogoča nemoteno sinhronizacijo podatkov med obema sistemoma. Microsoft Dynamics CRM je zmogljiva platforma, ki podjetjem pomaga upravljati, krepiti in optimizirati odnose s strankami. Z integracijo s sistemom Neos CMS je mogoče te podatke uporabiti neposredno na spletnem mestu za ustvarjanje personaliziranih izkušenj strank in podporo učinkovitim trženjskim strategijam.

Storitve za Microsoft Dynamics v sistemu Neos CMS

 • Integracija Microsoft Dynamics CRM

Za učinkovito uporabo podatkov o strankah vam ponujamo brezhibno integracijo Microsoft Dynamics CRM v sistem Neos CMS.

 • Optimizacija delovnih tokov

Z integracijo API sistema Microsoft Dynamics CRM vam pomagamo optimizirati delovne tokove in povečati učinkovitost vaših procesov.

 • Ustvarjanje prilagojenih izkušenj strank

Naši strokovnjaki uporabljajo podatke iz Microsoft Dynamics CRM za ustvarjanje prilagojenih izkušenj strank na vašem spletnem mestu.

 • Podpora pri oblikovanju učinkovitih tržnih strategij

Podatke iz sistema Microsoft Dynamics CRM uporabljamo za pomoč pri razvoju in izvajanju učinkovitih trženjskih strategij.

 • Spodbujanje zvestobe strank

Z uporabo podatkov Microsoft Dynamics CRM v sistemu Neos CMS vam pomagamo pri vzpostavljanju močnejše vezi s strankami.