Please enter a search term:

 • Zemljevidi

  Neos CMS s povezavo s strežnikom Openstreetmap Tile Server: Obdelava geopodatkov v skladu z varstvom podatkov za optimizacijo vašega spletnega projekta.

Strežnik za ploščice Openstreetmap v sistemu Neos

Openstreetmap ponuja široko paleto aplikacij za izboljšanje vašega spletnega mesta, zlasti z vidika uporabniške izkušnje in vizualizacije podatkov. S sistemom Neos CMS in njegovo integracijo s strežnikom Openstreetmap Tile Server lahko izkoristite te prednosti in hkrati zagotovite skladnost z varstvom podatkov.

Pet najpomembnejših funkcij sistema Neos CMS s povezavo s strežnikom Openstreetmap Tile Server:

 • Skladnost z varstvom podatkov

Openstreetmap spoštuje zasebnost svojih uporabnikov in izpolnjuje visoke standarde varstva podatkov.

 • Interaktivni zemljevidi

Openstreetmap ponuja popolnoma interaktivne zemljevide, s katerimi lahko uporabniki manipulirajo in pridobivajo informacije.

 • Sodelovanje s strankami

Zemljevidi so učinkovit način za povečanje interakcije z uporabniki in lahko pomagajo izboljšati uporabniško izkušnjo.

 • Podrobna vizualizacija

Z Openstreetmap lahko kompleksne podatke ali informacije vizualizirate na način, ki je uporabniku razumljiv.

 • Integracija sistema Neos CMS

Povezava Openstreetmap s sistemom Neos CMS omogoča nemoteno integracijo zemljevidov v vaš sistem za upravljanje vsebin.

Vključitev storitev zemljevidov v spletno mesto lahko bistveno izboljša uporabniško izkušnjo in pomaga učinkovito vizualizirati zapletene podatke. S povezavo Openstreetmap s sistemom Neos CMS lahko izkoristite te prednosti in hkrati zagotovite, da je uporaba podatkov v skladu s standardi zasebnosti. Openstreetmap je znan po tem, da spoštuje zasebnost uporabnikov in spoštuje visoke standarde varstva podatkov.

Popolnoma interaktivni zemljevidi Openstreetmap uporabnikom omogočajo, da dobijo želene informacije, hkrati pa ohranijo nadzor nad svojimi podatki. Ta funkcija ne spodbuja le interakcije uporabnikov, ampak tudi pomaga izboljšati uporabniško izkušnjo.

Openstreetmap omogoča vizualizacijo kompleksnih podatkov ali informacij na način, ki je uporabnikom razumljiv. Ne glede na to, ali gre za lokacije, prometne informacije ali druge geografske podatke, Openstreetmap zagotavlja učinkovito rešitev za prikaz teh informacij.

Povezava sistema Openstreetmap s sistemom Neos CMS omogoča nemoteno vključevanje zemljevidov v vaš sistem za upravljanje vsebin. S to integracijo lahko informacije o zemljevidih upravljate neposredno v svojem sistemu CMS, uporaba zemljevidov v vašem projektu pa je učinkovitejša in uspešnejša.

Storitve za Neos CMS v povezavi z

Strežnik za ploščice Openstreetmap

 • Integracija Openstreetmap

Pri mprofi AG ponujamo celovite storitve za integracijo sistema Openstreetmap v sistem Neos CMS s posebnim poudarkom na skladnosti z varstvom podatkov.

 • Strategije vključevanja uporabnikov

Naši strokovnjaki vam lahko pomagajo razviti strategije za povečanje vključenosti uporabnikov z uporabo zemljevida Openstreetmap, pri tem pa izpolnjujejo zahteve glede varstva podatkov.

 • Ustvarjanje in prilagajanje zemljevidov

Naši strokovnjaki lahko s programom Openstreetmap ustvarijo in prilagodijo zemljevide po meri in v skladu z zasebnostjo, ki so posebej prilagojeni vašim potrebam.

 • Vizualizacija podatkov

S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami na področju Openstreetmap in Neos CMS vam lahko pomagamo vizualizirati zapletene podatke na učinkovit in razumljiv način, vedno v skladu s smernicami za varstvo podatkov.

 • Upravljanje informacij o karticah

S svojimi izkušnjami pri uporabi sistema Neos CMS vam ponujamo storitve upravljanja informacij o karticah, ki vam pomagajo učinkovito in varno upravljati vaše kartice.

Strežnik za ploščice Openstreetmap v sistemu Neos

OpenStreetMap Tile Server je strežnik, ki zagotavlja podatke o zemljevidih iz OpenStreetMap (OSM) in jih odjemalcem, kot so spletni brskalniki ali aplikacije za pametne telefone, posreduje kot ploščice zemljevidov.

Ploščice zemljevida so majhne slike, ki predstavljajo določeno območje na zemljevidu. Ko odprete zemljevid v aplikaciji ali brskalniku, se te ploščice povežejo, da se ustvari celoten zemljevid, ki ga vidite.

Strežniki za ploščice OpenStreetMap omogočajo razvijalcem in drugim uporabnikom vključevanje zemljevidov z aktualnimi in podrobnimi podatki iz OpenStreetMap, ne da bi jim bilo treba plačevati za zemljevide pri komercialnih ponudnikih.

V sistemu Neos je uporaba zemljevida Open Street Map mogoča brez težav.