Please enter a search term:

 • PIM - Iskalnik izdelkov

  Izkoristite moč učinkovitega sistema PIM v sistemu Neos CMS. Optimizirajte informacije o izdelkih, izboljšajte iskanje ter zagotovite dosledne in posodobljene podatke na vseh platformah.

PIM - Iskalnik izdelkov

V dobi digitalizacije je učinkovito upravljanje in distribucija informacij o izdelkih ključnega pomena za uspeh podjetij B2B. Uporaba sistema PIM v povezavi s sistemom Neos CMS lahko v tem kontekstu ponudi pomembno dodano vrednost. Sistem PIM podjetjem omogoča shranjevanje in upravljanje vseh pomembnih informacij o izdelku na enem osrednjem mestu. To so lahko tehnični podatki, cene, opisi izdelkov, slike in številne druge vrste informacij.

Integracija PIM v sistem Neos CMS ponuja številne prednosti. Tu so najpomembnejše funkcije:

 • Centralizirano upravljanje podatkov

S PIM v sistemu Neos CMS lahko vse podatke o izdelkih hranite in upravljate na enem mestu. Tako lahko vaša ekipa hitro in učinkovito dostopa do vseh informacij, ki jih potrebuje, in jih posodablja.

 • Učinkovito posodabljanje podatkov

Sistem PIM vam omogoča hitro in enostavno spreminjanje informacij o izdelkih. Te spremembe se lahko nato samodejno posodobijo na vseh ustreznih platformah in kanalih.

 • Dosledne informacije o izdelkih

S centralnim shranjevanjem informacij o izdelkih sistem PIM v sistemu Neos CMS zagotavlja, da so vse vaše informacije o izdelkih dosledne in posodobljene ne glede na to, kje so prikazane.

 • Optimizirano iskanje izdelkov

Sistem PIM vam omogoča izvajanje zmogljivih funkcij iskanja, ki vašim strankam pomagajo najti točno tisto, kar iščejo. Uporabite lahko funkcije, kot so filtri, kategorije in oznake, ki olajšajo iskanje izdelkov.

 • Skalabilnost

Sistem PIM je zelo razširljiv in lahko raste skupaj z vašim podjetjem. Brez težav lahko dodajate nove izdelke in posodabljate ali odstranjujete stare, ne da bi to vplivalo na delovanje vašega sistema.

Storitve za Neos CMS PIM Iskalnik izdelkov

 • Integracija sistema PIM

Pomagamo vam pri integraciji sistema PIM v sistem Neos CMS, da bi optimizirali upravljanje informacij o izdelkih.

 • Upravljanje podatkov o izdelkih

Naši strokovnjaki vam pomagajo učinkovito upravljati podatke o izdelkih in jih posodabljati.

 • Optimizirano iskanje izdelkov

V vaš sistem PIM uvedemo zmogljive funkcije iskanja, da bodo vaše stranke lažje našle izdelke.

 • Skalabilne rešitve PIM

Ponujamo razširljive rešitve PIM, ki lahko rastejo skupaj z vašim podjetjem. Ne glede na to, ali želite dodati nove izdelke ali posodobiti stare, naša rešitev je v koraku z njimi.

 • Dosledne informacije o izdelkih

Z našo rešitvijo PIM v sistemu Neos CMS zagotavljamo, da so vaše informacije o izdelkih dosledne in posodobljene ne glede na to, kje so prikazane.