Please enter a search term:

 • Platforma za digitalne izkušnje

  Neos CMS kot DXP: Izkoristite moč platforme za digitalne izkušnje in ustvarite brezhibno in prilagojeno izkušnjo za stranke.

Platforma za digitalne izkušnje - DXP

Digitalni prostor se je razvil iz čistega upravljanja vsebine v celovitejšo digitalno izkušnjo. Neos CMS ponuja platformo za digitalno izkušnjo (DXP), ki daleč presega funkcije klasičnega sistema za upravljanje vsebin (CMS). Platforma Neos DXP je zasnovana tako, da z vključevanjem različnih tehnologij in funkcij zagotavlja personalizirane in dosledne izkušnje strank na vseh stičnih točkah.

Pet najpomembnejših funkcij sistema Neos CMS kot DXP

 • Integracija

Neos DXP brez težav integrira različne sisteme in tehnologije, da bi zagotovil dosledno uporabniško izkušnjo.

 • Personalizacija

Neos DXP podjetjem omogoča, da z analiziranjem in izkoriščanjem podatkov o strankah ustvarijo personalizirano izkušnjo za svoje stranke.

 • Večjezična podpora

Neos DXP podjetjem omogoča ustvarjanje in upravljanje vsebin v več jezikih, da dosežejo globalno občinstvo.

 • Skalabilnost

Neos DXP je zelo razširljiv in se lahko prilagaja rasti in spremembam organizacije.

 • Skladnost s standardi in varnostjo

Neos DXP upošteva skupne industrijske standarde in zagotavlja, da so podatki in informacije strank varni.

V današnjem digitalnem okolju je zagotavljanje prilagojene in dosledne izkušnje strank ključnega pomena. Podjetja zato iščejo rešitve, ki presegajo samo upravljanje vsebine in lahko vključujejo številne funkcije in tehnologije. Tu se pojavi sistem Neos CMS kot platforma za digitalne izkušnje (DXP).

Neos DXP daleč presega funkcije tradicionalnega sistema CMS. Podjetjem omogoča, da z brezhibno integracijo različnih sistemov in tehnologij ustvarijo personalizirano izkušnjo strank. To vključuje vse od upravljanja vsebine in e-trgovine do personalizacije, družabnih medijev, avtomatizacije trženja in še več.

Zmožnosti personalizacije sistema Neos DXP podjetjem omogočajo, da pridobijo globok vpogled v vedenje in preference svojih strank. Te informacije lahko nato uporabijo za ustvarjanje prilagojenih izkušenj na podlagi individualnih potreb in želja vsake stranke.

Druga pomembna lastnost sistema Neos DXP je njegova večjezična podpora. Podjetja lahko ustvarjajo in upravljajo vsebine v več jezikih ter tako dosežejo globalno občinstvo. Poleg tega je sistem Neos DXP zelo razširljiv in se lahko prilagaja rasti in spremembam podjetja.

Poleg tega Neos DXP upošteva skupne industrijske standarde in zagotavlja varnost podatkov in informacij strank. To je mogoče doseči z vrsto varnostnih funkcij, vključno s podporo za HTTPS, šifriranjem občutljivih podatkov in skladnostjo z zakoni o varstvu podatkov.

Neos DXP ni le zmogljivo orodje za ustvarjanje in upravljanje vsebin, temveč tudi platforma, ki podjetjem pomaga zagotavljati prepričljive digitalne izkušnje svojim strankam. Neos DXP združuje upravljanje vsebin, personalizacijo, integracijo, večjezično podporo in skalabilnost ter podjetjem ponuja možnost, da povečajo vključenost strank, povečajo prihodke in izstopajo v digitalnem okolju.

Storitve Neos CMS DXP

 • Vključevanje sistemov in tehnologij

Z integracijo sistemov in tehnologij s sistemom Neos DXP ustvarite brezhibno in dosledno izkušnjo strank.

 • Prilagojene izkušnje strank

Uporabite podatke o strankah za ustvarjanje prilagojenih in edinstvenih izkušenj, ki povečujejo zvestobo strank.

 • Večjezično upravljanje vsebine

Z Neos DXP lahko dosežete globalno občinstvo z ustvarjanjem in upravljanjem vsebine v več jezikih.

 • Skalabilne rešitve

Prilagodite se rasti in spremembam svojega podjetja z visoko skalabilno rešitvijo Neos DXP.

 • Skladnost s standardi in varnostjo

Zagotovite varnost podatkov in informacij svojih strank z upoštevanjem industrijskih standardov in varnostnih funkcij naprave Neos DXP.

Platforma za digitalne izkušnje - DXP

Uporabite Neos kot platformo za digitalne izkušnje za ustvarjanje in upravljanje digitalnih izkušenj za svoje stranke, zaposlene in partnerje.

Z uporabo sistema Neos kot platforme DXP lahko zagotovite brezhibno, prilagojeno in dosledno digitalno izkušnjo na več kanalih.