Please enter a search term:

  • VOD - pretakanje videoposnetkov v sistemu Neos CMS

    Odkrijte nove načine, kako pritegniti stranke z visokokakovostno in brezhibno video vsebino, prilagojeno potrebam in željam vaše ciljne skupine. Povečajte doseg in učinek svoje vsebine z zmogljivimi, intuitivnimi in razširljivimi funkcijami za upravljanje videoposnetkov, ki jih ponuja sistem Neos CMS.

Neos CMS Video pretakanje in video na zahtevo (VOD)

Prenašanje videa in video na zahtevo (VOD) v sistemu Neos CMS podjetjem odpira številne možnosti za inovativno in zanimivo interakcijo s strankami. Zaradi možnosti nalaganja videoposnetkov in njihovega samodejnega kodiranja v pretočne formate ter zanesljivega upravljanja video vsebin je sistem Neos CMS idealna platforma za podjetja, ki želijo v celoti izkoristiti moč pretočnega videa.

Vključitev pretakanja videoposnetkov in videa na zahtevo (VOD) v sistem Neos CMS zagotavlja neprimerljivo izkušnjo za uporabnike in podjetjem omogoča, da dosežejo ciljno občinstvo na globlji in bolj osebni ravni. Z uvedbo pretakanja videoposnetkov v sistem Neos CMS lahko ustvarite dinamično platformo, ki je hkrati informativna in zabavna.

Z uporabo sistema Neos CMS lahko zagotovite brezhibne storitve pretakanja videoposnetkov, ki vam pomagajo povečati vključenost strank in privabiti nove stranke. Gostite lahko dogodke s pretakanjem v živo, video vadnice, predstavitve izdelkov in še veliko več. S podporo za samodejno kodiranje videoposnetkov lahko zagotovite, da so vaši videoposnetki optimizirani za pretakanje in na voljo v več formatih za različne naprave in hitrosti povezave.

Poleg tega Neos CMS ponuja napredne funkcije za upravljanje video vsebin, vključno z nalaganjem, urejanjem in posodabljanjem videoposnetkov, s čimer zagotavlja, da je vaša vsebina vedno posodobljena in dostopna. Z integracijo VOD lahko ustvarite obsežen video arhiv, do katerega lahko vaši uporabniki kadar koli dostopajo.

Zmožnosti pretočnega videa in VOD v sistemu Neos CMS vam omogočajo, da izkoristite celoten potencial svojih video vsebin ter svojim uporabnikom zagotovite edinstveno in zanimivo izkušnjo. Ne glede na panogo ali velikost podjetja, ne glede na to, ali ste zagonsko podjetje, srednje veliko podjetje ali veliko podjetje, vam lahko integracija pretakanja videa in VOD v sistem Neos CMS koristi.

Storitve za Neos CMS VOD - pretakanje videa

  • Upravljanje video vsebin

Na mprofi AG vam ponujamo celovite storitve za upravljanje vaše video vsebine v sistemu Neos CMS. Naše storitve vključujejo nalaganje, urejanje, objavljanje in posodabljanje vaših videoposnetkov, da bo vaša vsebina vedno posodobljena in dostopna vaši ciljni skupini.

  • Storitve kodiranja videoposnetkov

Pomagamo vam pri kodiranju videoposnetkov, da zagotovimo pretvorbo vaših videoposnetkov v primeren format za pretakanje. Ponujamo tudi storitve samodejnega kodiranja, ki urednikom olajšajo delo.

  • Rešitve za pretakanje videoposnetkov in VOD

Ponujamo prilagojene rešitve za pretakanje videa in VOD, ki so prilagojene posebnim potrebam vašega podjetja. Naši strokovnjaki lahko razvijejo zmogljive in razširljive rešitve, ki omogočajo nemoteno predvajanje videoposnetkov na različnih napravah in pri različnih internetnih hitrostih.

  • Storitve pretakanja v živo

Zagotavljamo storitve prenosa v živo, da lahko s svojim občinstvom komunicirate v realnem času. Ne glede na to, ali gre za dogodke v živo, spletne seminarje ali druge oblike, poskrbimo, da bo vaš prenos v živo stabilen in zanesljiv.

  • Svetovanje in podpora

Poleg tehničnih storitev vam ponujamo tudi svetovanje in podporo, da bi vam pomagali izkoristiti vse možnosti pretakanja videoposnetkov in VOD v sistemu Neos CMS. Naša ekipa strokovnjakov vam je pripravljena pomagati pri razvoju strategije, upravljanju vsebine in reševanju tehničnih težav.

VOD - pretakanje videoposnetkov v sistemu Neos CMS

Videoposnetke naložite v podatkovno zbirko medijev Neos in jih vključite v svoje spletno mesto prek pretakanja videoposnetkov.

Videoposnetki se izrišejo in prikažejo na spletnem mestu v optimalni ločljivosti.

Poleg tega se prikaže tudi slika predogleda videoposnetka. Če predogledne slike ne shranite iz podatkovne zbirke medijev, se ustvari samodejno.

Druga funkcija je možnost shranjevanja podnapisov s pomočjo datotek vtt in s tem omogočanje dostopa do vsebine videoposnetka vsem uporabnikom ali izpis prevodov v obliki besedila.