Please enter a search term:

 • Prodajni partner

  Spremljajte vse informacije o svojih distribucijskih partnerjih in uporabite funkcijo interaktivnega zemljevida za vizualizacijo svojega globalnega omrežja. Z integracijo sistema Neos CMS z obstoječimi sistemi lahko delate učinkoviteje in dosežete svoje poslovne cilje.

V globaliziranem svetu 21. stoletja sta upravljanje in predstavitev mreže distribucijskih partnerjev bistvena dejavnika poslovnega uspeha. Mprofi Družba AG zato v sistemu Neos CMS uvaja izjemno funkcijo - pregled distributerjev. Ta inovativna funkcija zagotavlja vizualno predstavitev in seznam vseh globalnih distribucijskih partnerjev v obliki interaktivnega zemljevida in podrobnega seznama. Poleg tega funkcija omogoča dostop do posameznih podrobnih strani za vsakega prodajnega partnerja, kar omogoča še natančnejše in bolj prilagojeno posredovanje informacij.

5 najpomembnejših funkcij prilagoditve Neos CMS

 • Pogled na globalni zemljevid

Na interaktivnem zemljevidu vizualno in intuitivno predstavite svoje mednarodno distribucijsko omrežje. Vsak prodajni partner je na zemljevidu predstavljen s podatkovno točko, ki prikazuje njegovo geografsko lokacijo.

 • Podroben seznam partnerjev

Poleg prikaza zemljevida je na voljo tudi popoln seznam vseh distribucijskih partnerjev, ki omogoča hiter pregled in enostavno navigacijo po vaši globalni mreži.

 • Podrobne strani distributerjev

Vsak distributer ima individualno podrobno stran, na kateri so lahko prikazane dodatne informacije, kot so kontaktni podatki, ponujeni izdelki ali storitve in delovni čas.

 • Enostavno upravljanje

S sistemom Neos CMS lahko preprosto in učinkovito upravljate pregled distributerjev. Dodajte nove distribucijske partnerje, posodobite obstoječe podatke ali odstranite partnerje iz omrežja z le nekaj kliki.

 • Prilagodljiva predstavitev

Prilagodite predstavitev pregleda prodajnih partnerjev posebnim potrebam svojega podjetja. Izberite, katere informacije želite prikazati na zemljevidu, v seznamu in na straneh s podrobnostmi.

"Pregled distributerjev" je zmogljiva funkcija v sistemu Neos CMS, ki je zasnovana za vizualno predstavitev omrežja podjetja in učinkovito upravljanje njegovih globalnih distributerjev. S tem orodjem lahko izkoristite celoten potencial svoje distribucijske mreže, povečate izpostavljenost blagovne znamke in svojim strankam zagotovite koristen vir informacij.

Funkcijo je mogoče prilagoditi posebnim potrebam vsakega podjetja, kar omogoča visoko stopnjo prilagodljivosti in individualizacije. Poleg tega jo je mogoče uporabljati enostavno in intuitivno, kar vam omogoča, da svoj dragoceni čas osredotočite na tisto, kar je zares pomembno - vaše stranke in vaše podjetje.

S podporo podjetja Mprofi AG lahko uvedba pregleda prodajnih partnerjev v sistem Neos CMS privede do znatne optimizacije vaših poslovnih procesov. Ponujamo vam celovite storitve in strokovno podporo, da boste to zmogljivo orodje kar najbolje izkoristili. Mprofi Družba AG je ponosna, da vam lahko pomaga, da svoje poslovanje dvignete na naslednjo raven.

Storitve in rešitve z Neos CMS

 • Prilagodljiv pregled distributerjev

S sistemom Neos CMS lahko ustvarite popoln in prilagodljiv pregled svojih distribucijskih partnerjev. Ta funkcija vam omogoča, da na zemljevidu prikažete lokacije svojih prodajnih partnerjev po vsem svetu in zagotovite dodatne informacije v preglednem seznamu. Seznam lahko razvrščate in filtrirate glede na različna merila, da poudarite najpomembnejše informacije.

 • Podrobni profili prodajnih partnerjev

Poleg pregleda ponuja Neos CMS tudi možnost ustvarjanja podrobnih profilov za vsakega od vaših prodajnih partnerjev. V teh profilih lahko prikažete vse pomembne informacije, kot so kontaktni podatki, ponujeni izdelki ali storitve in posebne ponudbe. Te profile lahko preprosto posodabljate in upravljate, tako da so informacije vedno posodobljene.

 • Funkcija interaktivnega zemljevida

Funkcija interaktivnega zemljevida v sistemu Neos CMS vašim strankam in partnerjem omogoča hiter pregled vašega globalnega distribucijskega omrežja. Zemljevid lahko filtrirate po različnih merilih, da poudarite določene distribucijske partnerje ali regije. Z dodajanjem interaktivnih elementov, kot so pojavna okna ali funkcije povečave, lahko dodatno izboljšate uporabniško izkušnjo.

 • Integracija z obstoječimi sistemi

Sistem Neos CMS je mogoče enostavno integrirati z obstoječimi sistemi in procesi ter tako zagotoviti nemoteno upravljanje in posodabljanje pregleda distributerjev. Z našo podporo lahko sistem Neos CMS integrirate s CRM, ERP ali drugimi ključnimi poslovnimi sistemi in tako na enem mestu združite vse pomembne informacije.

 • Podpora in svetovanje

Na spletni strani mprofi AG smo vam na voljo za podporo ne le pri uvajanju sistema Neos CMS, temveč tudi širše. Naša ekipa strokovnjakov vam je na voljo za odgovore na vsa vprašanja o upravljanju distributerjev in vam pomaga izkoristiti celoten potencial sistema Neos CMS. Ponujamo vam prilagojene rešitve, s katerimi boste izpolnili svoje individualne zahteve in dosegli svoje poslovne cilje.