Please enter a search term:

 • Strukturirani podatki

  Z enostavno integracijo protokola JSON-LD v sistem CMS lahko iskalnikom zagotovite podrobnejše in kontekstualne informacije o vsebini. Izboljšajte vidnost svojega spletnega mesta, ustvarite bogato vsebino in povečajte število klikov tako, da v celoti izkoristite možnosti sistema Neos CMS.

Strukturirani podatki

V današnjem digitalnem svetu so strukturirani podatki postali nepogrešljiv del učinkovite strategije SEO. Izboljšajo vidnost spletnih mest in iskalnikom zagotavljajo pomembne kontekstualne informacije za boljše indeksiranje in prikazovanje vaše vsebine. V zvezi s tem je sposobnost sistema Neos CMS, da podpira strukturirane podatke v obliki kode JSON-LD, še en dokaz njegove napredne podpore SEO. S pomočjo te funkcije lahko uporabniki sistema Neos CMS povečajo učinkovitost svojih prizadevanj za SEO in znatno razširijo svoj digitalni odtis.

5 najpomembnejših funkcij te funkcije

 • Enostavna integracija

Z Neos CMS je vključevanje strukturiranih podatkov JSON-LD enostavno in ne zahteva posebnih programerskih spretnosti.

 • Boljša preglednost

Strukturirani podatki pomagajo iskalnikom bolje razumeti in indeksirati vsebino spletnih strani, kar poveča vidnost in možnost odkrivanja vašega spletnega mesta v rezultatih iskanja.

 • Ustvarjanje bogatih nizov

Z uporabo strukturiranih podatkov JSON-LD lahko v rezultatih iskanja ustvarite bogate vrstice, ki prikazujejo več informacij o vaši strani in povečujejo stopnjo klikov (CTR).

 • Kontekstualne informacije

Strukturirani podatki omogočajo, da iskalnikom posredujete podrobne in kontekstualne informacije o vsebini svojih strani.

 • Združljivost z vsemi glavnimi iskalniki

JSON-LD je format, ki ga priporoča Google in ga podpirajo vsi glavni iskalniki, kar še dodatno poudarja njegovo učinkovitost pri optimizaciji SEO.

Neos CMS je v ospredju optimizacije SEO kot eden najnaprednejših sistemov za upravljanje vsebine. Ena od njegovih izjemnih lastnosti je podpora za strukturirane podatke z uporabo JSON-LD (JavaScript Object Notation for Linked Data). JSON-LD je standardni format za strukturiranje podatkov, ki iskalnikom omogoča lažje razumevanje in indeksiranje vsebine spletnih strani.

Strukturirani podatki so delčki kode, ki iskalnikom dajejo več konteksta o vsebini na strani. Iskalnikom pomagajo razumeti kontekst in pomen informacij, kar nenazadnje pripomore k večji vidnosti spletnega mesta v rezultatih iskanja. V sistemu Neos CMS lahko uporabite JSON-LD za strukturiranje vsebine, da jo bodo iskalniki lažje razumeli.

Vključevanje strukturiranih podatkov v sistem Neos CMS je preprosto in ne zahteva posebnih programerskih spretnosti. Z Neosovim intuitivnim zalednim vmesnikom lahko uporabniki na svoje strani preprosto vstavijo skripte JSON-LD, ki iskalnikom zagotavljajo podrobnejše in kontekstualne informacije o vsebini.

Poleg izboljšanja vidnosti in odkrivanja vašega spletnega mesta v rezultatih iskanja uporaba strukturiranih podatkov JSON-LD pomaga tudi pri ustvarjanju bogatih nizov (Rich Snippets) v rezultatih iskanja. Bogati izrezki so izboljšani izrezki, ki prikazujejo dodatne informacije, kot so ocene, slike in druge pomembne podrobnosti. Povečajo lahko stopnjo klikov (CTR), saj uporabnikom nudijo več informacij o strani, preden jo kliknejo.

Storitve

 • Svetovanje SEO

Naša ekipa strokovnjakov za SEO vam bo pomagala razviti najboljšo možno strategijo SEO za vašo spletno stran. Pri tem upoštevamo tako zahteve iskalnikov kot tudi potrebe vaše ciljne skupine.

 • Izvajanje strukturiranih podatkov

Pomagamo vam pri implementaciji strukturiranih podatkov v vaš sistem Neos CMS. Pri tem zagotavljamo uporabo pravilnih shem in pravilno oblikovanje podatkov.

 • Pregled in optimizacija strukturiranih podatkov

Redno preverjamo strukturirane podatke na vašem spletnem mestu, če so v njih napake ali težave, in jih po potrebi optimiziramo. Tako zagotovimo, da bo vaše spletno mesto vedno dosegalo najboljše možne rezultate.

 • Usposabljanja in delavnice

Ponujamo usposabljanja in delavnice, na katerih vas in vašo ekipo naučimo osnov in najboljših praks dela s strukturiranimi podatki in SEO.

 • Stalna podpora SEO

Poleg implementacije in optimizacije strukturiranih podatkov nudimo tudi stalno podporo SEO. To vključuje redne revizije SEO, raziskave ključnih besed, optimizacijo na strani in izven nje ter še veliko več.