Please enter a search term:

  • Primerjalne tabele izdelkov

    Z intuitivnimi in interaktivnimi primerjalnimi tabelami izdelkov v sistemu Neos CMS lahko optimizirate predstavitev izdelkov in izboljšate odločanje svojih strank. Naj vaši izdelki govorijo sami zase, strankam pa olajšajte postopek primerjave z našimi tabelami s klikanjem in pomikanjem. Izboljšajte prikaz izdelkov še danes!

Primerjalne tabele izdelkov

Primerjave izdelkov so lahko ključno orodje, ki strankam pomaga pri sprejemanju odločitev na podlagi informacij. Neos CMS vam s svojimi tabelami za primerjavo izdelkov ponuja zmogljivo funkcijo za učinkovito in uporabniku prijazno predstavitev vaših izdelkov. Ta funkcija vam omogoča, da izdelke predstavite v tabelah, ki jih je mogoče klikniti in pomikati, ter tako izboljšate uporabniško izkušnjo vaših strank. S primerjalnimi tabelami izdelkov v sistemu Neos CMS lahko svojo vsebino predstavite na najboljši možni način in bolje podpirate svoje stranke.


S primerjalnimi tabelami izdelkov v sistemu Neos CMS lahko izboljšate uporabniško izkušnjo, tako da strankam omogočite intuitiven in interaktiven način primerjanja izdelkov. Svoje izdelke lahko bolje predstavite in strankam pomagate pri odločanju. Poleg tega so primerjalne tabele izdelkov odličen način za promocijo izdelkov in povečanje prodajnih možnosti.

Na splošno so primerjalne tabele izdelkov v sistemu Neos CMS zmogljiva rešitev za optimizacijo predstavitve vaših izdelkov in zagotavljanje odlične uporabniške izkušnje vašim strankam. S to funkcijo lahko učinkoviteje primerjate svoje izdelke.


Primerjalne tabele izdelkov so učinkovito orodje za predstavitev izdelkov in poenostavitev postopka primerjave za vaše stranke. Še posebej koristne so za podjetja B2B, ki ponujajo kompleksne izdelke s številnimi specifikacijami in funkcijami. Poleg tega se lahko uporabljajo tudi v kontekstu B2C, zlasti v panogah, kot so elektronika, gospodinjski aparati ali moda, kjer so primerjave izdelkov pogoste.

Primerjalne tabele izdelkov Prikazni formati

Primerjalne tabele izdelkov v sistemu Neos CMS ponujajo dve obliki prikaza. Preglednice s klikom in preglednice z možnostjo pomikanja. Obe možnosti sta optimizirani za odzivno zasnovo, kar zagotavlja optimalen prikaz na vsaki napravi in velikosti zaslona:

Tabela z možnostjo pomikanja

Tabela z možnostjo pomikanja pa strankam omogoča pomikanje po celotni ponudbi izdelkov, ne da bi morale zapustiti stran. To je še posebej uporabno, če imate veliko število izdelkov ali obsežen seznam lastnosti in specifikacij, ki jih je treba primerjati. S tabelo, ki jo je mogoče pomikati, lahko vaše stranke na eni strani vidijo vse informacije, ki jih potrebujejo, kar izboljša uporabniško izkušnjo in olajša odločanje.

Tabela s klikom

Tabela s klikanjem omogoča strankam, da opravijo primerjavo tako, da preprosto kliknejo na elemente tabele. To zagotavlja intuitivno in interaktivno uporabniško izkušnjo, ki vašim strankam pomaga hitro najti in razumeti informacije, ki jih potrebujejo. Poleg tega tabela s klikanjem ponuja možnost, da poudarite samo določene informacije, kar lahko pomaga usmeriti pozornost vaših strank na pomembne podrobnosti o izdelku.

  • Tabela, ki jo je mogoče pomikati

Za preklapljanje med izdelki v odzivnem pogledu lahko uporabite vrstico za pomikanje.

  • Tabela s klikom

Informacije o izdelku lahko prikličete s klikom na izdelek.

Storitve za Neos CMS primerjalne tabele izdelkov

  • Svetovanje in razvoj strategije za primerjalne tabele izdelkov

Na spletni strani mprofi AG vam nudimo celovite svetovalne storitve, s katerimi vam pomagamo razviti najboljše primerjalne tabele izdelkov za vaše potrebe. Pomagamo vam pri izbiri ustrezne oblike prikaza, organizaciji podatkov o izdelkih in strategiji uporabe primerjalnih tabel izdelkov v vaši spletni predstavitvi.

  • Oblikovanje in razvoj primerjalne tabele izdelkov

Naši izkušeni oblikovalci in razvijalci tesno sodelujejo z vami in oblikujejo prilagojene tabele za primerjavo izdelkov, ki izpolnjujejo vaše zahteve. Zagotovimo, da vaše tabele ne bodo le funkcionalne, temveč tudi estetske in uporabniku prijazne.

  • Vključitev primerjalnih tabel izdelkov v spletno mesto

Naši razvijalci ustvarjene tabele za primerjavo izdelkov brez težav vključijo v vašo spletno stran Neos CMS. Zagotovimo, da tabele delujejo optimalno na vseh napravah in velikostih zaslona ter da so združljive z drugimi funkcijami in lastnostmi vašega spletnega mesta.

  • Usposabljanje in podpora

Ponujamo vam celovito usposabljanje, da boste lahko kar najbolje izkoristili svoje tabele za primerjavo izdelkov. Zagotavljamo tudi stalno podporo pri upravljanju in optimizaciji tabel.

  • Optimizacija tabele za primerjavo izdelkov

Nudimo vam stalne storitve optimizacije, s katerimi zagotovimo, da so vaše tabele za primerjavo izdelkov vedno posodobljene in ustrezajo spreminjajočim se potrebam vaših strank. Spremljamo delovanje vaših tabel in izvajamo izboljšave na podlagi prejetih podatkov in povratnih informacij.