Please enter a search term:

 • Neos večjezičnost

  Zahvaljujoč skupnosti Neos je zaledni sistem Neos na voljo v več kot 10 jezikih, vključno z angleščino, nemščino, francoščino, danščino, finščino in številnimi drugimi. Za popoln seznam vseh razpoložljivih jezikov obiščite:

Večjezičnost: s sistemom Neos CMS lokalizirajte svojo spletno vsebino za globalno občinstvo.

Če povzamemo, je pet najpomembnejših značilnosti lokalizacije v sistemu Neos CMS:

 • Vozlišče večjezičnih vsebin

Ustvarite osrednjo lokacijo za vse svoje vsebine v različnih jezikih in tako zagotovite skladno in dosledno komunikacijo.

 • Lokalizacija

Svojo spletno stran prilagodite različnim trgom tako, da ponudite vsebino v več jezikih.

 • Samodejni in polavtomatski prevodi

Zahvaljujoč integraciji z Deeplom lahko vsebino samodejno ali polavtomatsko prevedete v različne jezike.

 • Sinhronizacija vsebine

Sinhronizirajte vsebino v različnih jezikovnih različicah svojega spletnega mesta in tako zagotovite, da so vse različice posodobljene in dosledne.

 • Enostavnost uporabe

Večjezična funkcija sistema Neos CMS je intuitivna in enostavna za uporabo, zato lahko večjezično vsebino ustvarite brez večjega truda.

V vedno bolj povezanem svetu ima možnost ponujanja vsebin v več jezikih ključno vlogo pri doseganju globalnega občinstva. Sistem Neos CMS ponuja zmogljivo večjezično funkcijo, ki podjetjem omogoča, da lokalizirajo svoja spletišča in ustvarijo večjezično vsebinsko središče. S samodejnimi in polavtomatskimi prevodi prek Deepl in sinhronizacijo vsebine lahko zagotovite, da je vaša vsebina dostopna in zanimiva za katero koli občinstvo.

Možnost predstavitve vsebine v več jezikih je v današnjem globaliziranem svetu bistvenega pomena. Ne glede na to, ali ste mednarodno podjetje, ki želi doseči stranke po vsem svetu, ali lokalno podjetje, ki oskrbuje večjezično skupnost, je večjezičnost ključna funkcija, ki lahko znatno poveča vaš doseg in vključenost.

S sistemom Neos CMS lahko ustvarite večjezično vsebinsko vozlišče, osrednje mesto, kjer so shranjene vse vaše vsebine v različnih jezikih. To omogoča skladno in dosledno komunikacijo v različnih jezikih in kulturah ter zagotavlja, da je vaše sporočilo vedno jasno in razumljivo.

Lokalizacija vašega spletnega mesta je z Neos CMS enostavna. Vsebino lahko ponudite v različnih jezikih, da bi nagovorili različne trge in zagotovili, da je vaše spletno mesto ustrezno in privlačno za vsakega uporabnika. Vsebino lahko prilagodite tudi posebnim kulturnim kontekstom in tako zagotovite resnično prilagojeno uporabniško izkušnjo.

Velika prednost sistema Neos CMS je tudi možnost samodejnega in polavtomatskega prevajanja vsebine. Z integracijo s programom Deepl lahko vsebino hitro in natančno prevedete v številne jezike. To vam ne prihrani le časa in truda, temveč zagotavlja tudi natančnost in doslednost prevodov.

Sistem Neos CMS ponuja tudi sinhronizacijo vsebine, ki zagotavlja, da so vse jezikovne različice vašega spletnega mesta na enaki ravni. Ko spremenite vsebino, lahko te spremembe sinhronizirate v vseh jezikovnih različicah, tako da je vaše spletno mesto vedno posodobljeno in dosledno, ne glede na jezik, v katerem je prikazano.

Večjezična funkcija sistema Neos CMS je intuitivna in enostavna za uporabo. Enostavno lahko ustvarite nove jezikovne različice svojega spletnega mesta, prevedete vsebino in preklapljate med različnimi jezikovnimi različicami. To vam omogoča ustvarjanje in upravljanje večjezične vsebine brez večjega napora.

Če povzamemo pet najpomembnejših funkcij večjezičnosti v sistemu Neos CMS:

V sistemu Neos CMS sta na voljo dve možnosti lokalizacije:

 • Delate z dimenzijami vsebine

To priporočamo, če je vsebina vašega spletnega mesta v različnih jezikih zelo podobna.

 • Za vsak jezik ustvarite drevo

To priporočamo, če se vsebina vašega spletnega mesta v različnih jezikih zelo razlikuje.

Storitve za Neos CMS

 • Ustvarjanje večjezičnih spletnih strani

Naša ekipa na mprofi AG vam lahko pomaga ustvariti večjezično spletno stran s sistemom Neos CMS, ki bo omogočila, da bo vaša vsebina dostopna globalnemu občinstvu.

 • Lokalizacija in prevajanje

Pomagamo vam pri lokalizaciji vsebine za različne trge in prevajanju vsebine v različne jezike s programom Deepl.

 • Upravljanje vsebine

Pomagamo vam pri upravljanju večjezičnega vsebinskega vozlišča in tako zagotovimo, da je vaša vsebina vedno posodobljena in dosledna.

 • Usposabljanje in podpora

Zagotavljamo usposabljanje in stalno podporo, da boste lahko kar najbolje izkoristili večjezične funkcije sistema Neos CMS.

 • SEO in spletno trženje

Pomagamo vam optimizirati spletno prisotnost, da povečate svojo prepoznavnost na različnih trgih in povečate promet na svoji večjezični spletni strani.