Please enter a search term:

 • Platforma za e-trgovanje

  Neos CMS Content Commerce: Integrirajte svojo spletno trgovino, povežite API-je in uporabite Neos CMS kot celovito platformo za trgovanje za svoje e-trgovine.

Trgovina z vsebino

Zmogljivost in prilagodljivost sistema Neos CMS se razteza tudi na področje e-trgovine. Z možnostmi integracije spletnih trgovin, povezovanja API-jev in uporabe kot celovite trgovske platforme Neos CMS ponuja učinkovito rešitev za vaše e-trgovine

Pet najpomembnejših funkcij Neos CMS Content Commerce:

 • Integracija spletne trgovine

Neos CMS ponuja brezhibno integracijo spletnih trgovin, da vam zagotovi skladen in učinkovit sistem e-trgovine.

 • Povezava API spletne trgovine

Sistem Neos CMS podpira povezavo API spletne trgovine, ki zagotavlja nemoteno izmenjavo podatkov med različnimi platformami in sistemi.

 • Neos CMS kot platforma za trgovino

Uporabite sistem Neos CMS kot polnopravno platformo za trgovanje in na enem mestu upravljajte vse vidike svojega poslovanja v e-trgovini.

 • Učinkovito upravljanje vsebine

Neos CMS vam omogoča učinkovito upravljanje vsebine e-trgovine, kar omogoča boljšo predstavitev izdelkov in s tem boljšo uporabniško izkušnjo.

 • Prilagodljivost in razširljivost

Sistem Neos CMS lahko s svojo prilagodljivostjo in skalabilnostjo prilagodite potrebam svojega e-trgovskega podjetja, ne glede na njegovo velikost ali kompleksnost.

Elektronsko poslovanje je postalo ključni dejavnik poslovnega uspeha, Neos CMS pa svoje prednosti in zmogljivosti uporablja tudi na tem področju. Ena od izjemnih lastnosti sistema Neos CMS na področju e-trgovine je njegova zmožnost integracije spletnih trgovin. Ta funkcija vam omogoča, da ustvarite nemoten prehod med spletnim mestom in spletno trgovino ter tako ustvarite skladen in učinkovit sistem e-trgovine.

Drug pomemben vidik sistema Neos CMS je njegova podpora za povezovanje API-jev spletnih trgovin. S to funkcijo lahko sistem Neos CMS zagotovi nemoteno izmenjavo podatkov med vašo platformo e-trgovine in drugimi sistemi ali platformami. To ne le izboljša učinkovitost in natančnost prenosa podatkov, temveč omogoča tudi višjo raven avtomatizacije in personalizacije v vašem e-trgovinskem poslovanju.

Z uporabo sistema Neos CMS kot celovite platforme za trgovanje lahko na enem mestu upravljate vse vidike svojega poslovanja v e-trgovini. To ne olajša le upravljanja vaše spletne trgovine, temveč tudi sledenje naročilom, upravljanje odnosov s strankami in izvajanje trženjskih kampanj.

Z zmožnostjo učinkovitega upravljanja vsebine e-trgovine sistem Neos CMS omogoča izboljšano predstavitev izdelkov in uporabniško izkušnjo. Ker vam omogoča učinkovito upravljanje in predstavitev informacij o izdelkih, slik, opisov in druge ustrezne vsebine, lahko ustvarite privlačno in prepričljivo uporabniško izkušnjo, ki na koncu privede do višje stopnje konverzije.

Sistem Neos CMS ponuja visoko stopnjo prilagodljivosti in skalabilnosti, kar pomeni, da se lahko prilagodi potrebam vaše spletne trgovine, ne glede na njeno velikost ali kompleksnost. Ne glede na to, ali upravljate majhno spletno trgovino ali veliko platformo za e-trgovino, sistem Neos CMS zagotavlja orodja in funkcije, ki jih potrebujete za učinkovito in uspešno upravljanje svojega e-trgovinskega poslovanja.

Na splošno je Neos CMS močna in prilagodljiva rešitev za e-trgovino, ki ponuja brezhibno integracijo spletne trgovine, povezljivost API, učinkovito upravljanje vsebine in visoko razširljivost. S sistemom Neos CMS lahko svoje poslovanje v e-trgovini dvignete na naslednjo raven in pridobite pravo konkurenčno prednost.

Storitve za Neos CMS Content Commerce

 • Integracija spletne trgovine

Na mprofi AG vam ponujamo celovite storitve integracije spletnih trgovin v sistem Neos CMS, da vam zagotovimo brezhiben in učinkovit sistem e-trgovine.

 • Upravljanje platforme za e-trgovanje

Ponujamo vam storitve za upravljanje platforme e-trgovine s sistemom Neos CMS, vključno s sledenjem naročilom, upravljanjem odnosov s strankami in trženjskimi kampanjami.

 • Povezava API

Podpiramo vas pri povezovanju API-jev spletnih trgovin z Neos CMS, da zagotovimo nemoteno izmenjavo podatkov med različnimi platformami in sistemi.

 • Upravljanje vsebine e-trgovine

Naši strokovnjaki vam lahko pomagajo učinkovito upravljati in predstaviti vsebino e-trgovine za boljšo uporabniško izkušnjo.

 • Rešitve za e-trgovino

Z našim strokovnim znanjem in izkušnjami v sistemu Neos CMS lahko zagotovimo prilagodljive in razširljive rešitve e-trgovine za vaše podjetje, ne glede na njegovo velikost ali zapletenost.

Trgovina z vsebino

Z Neosom lahko v kombinaciji s katero koli programsko opremo za trgovine, kot so Magento, Shopware, XT Commerce ali celo Shopify, ustvarite popolnoma novo spletno nakupovalno izkušnjo in pripovedujete ustrezno zgodbo (izdelka).

Ustvarjanje pristajalnih strani na podlagi specifične situacije, kot so prazniki, in glede na sezono ni nobena težava. Vsebina je lahko mešanica besedila, slik in videoposnetkov.