Please enter a search term:

 • Zemljevid vročih točk

  Odkrijte moč interaktivnosti s Hotspot Maps v sistemu Neos CMS. Povečajte vključenost in izboljšajte uporabniško izkušnjo z vznemirljivo interaktivno vsebino.

5 najpomembnejših funkcij Neos CMS Hotspot Map

 • Interaktivni elementi

Zemljevidi vročih točk omogočajo uporabnikom, da kliknejo ali tapnejo na vroče točke in pridobijo več informacij.

 • Vsestranskost

Zemljevidi vročih točk se lahko uporabljajo v različnih kontekstih, od prikaza lokacij do vizualizacije podatkov.

 • Enostavnost uporabe

Sistem Neos CMS je znan po uporabniku prijaznem vmesniku, ki omogoča enostavno izvajanje in upravljanje zemljevidov vročih točk.

 • Prilagodljivost

Neos CMS vam omogoča, da zemljevid vročih točk prilagodite svoji blagovni znamki in posebnim zahtevam.

 • Povečajte vključenost uporabnikov

Z zagotavljanjem interaktivne vsebine lahko izboljšate uporabniško izkušnjo in povečate vključenost uporabnikov.

Funkcija zemljevida vročih točk v sistemu Neos CMS vam omogoča, da na digitalnem zemljevidu označite določena območja ali "vroče točke". Uporabniki lahko kliknejo ali tapnejo na te vroče točke, da dobijo več informacij. Te lahko vključujejo na primer besedilo, slike, videoposnetke ali povezave do nadaljnjih strani.

Ključna prednost zemljevidov vročih točk je njihova vsestranskost. Uporabljajo se lahko v različnih kontekstih, od poudarjanja lokacij podjetja do ponazoritve podatkov v geografskem kontekstu. Ne glede na to, ali želite ustvariti zemljevid svojih podružnic, interaktivni diagram ali vizualno zgodbo, zemljevidi vročih točk ponujajo priložnost, da svojo vsebino predstavite na zanimiv in uporabniku prijazen način.

Z vključitvijo zemljevidov vročih točk v sistem Neos CMS lahko izboljšate uporabniško izkušnjo in povečate vključenost uporabnikov. Ker je sistem Neos CMS popolnoma prilagodljiv, lahko zemljevid vročih točk prilagodite svoji blagovni znamki in posebnim zahtevam. Poleg tega je sistem Neos CMS znan po uporabniku prijaznem vmesniku in zmogljivih orodjih, kar pomeni, da lahko zemljevid vročih točk izvajate in upravljate z minimalnim tehničnim znanjem.

Storitve za Neos CMS Hotspotmap

 • Izvajanje

Pomagamo vam pri izvajanju funkcije zemljevida vročih točk v sistemu Neos CMS, da izboljšate uporabniško izkušnjo in povečate vključenost uporabnikov.

 • Prilagajanje zemljevida vročih točk

Zemljevid vročih točk prilagodimo vaši blagovni znamki in posebnim zahtevam, da zagotovimo dosledno in privlačno uporabniško izkušnjo.

 • Upravljanje zemljevida vročih točk

Pomagamo vam upravljati zemljevid vročih točk, od posodabljanja vročih točk do zagotavljanja njihovega optimalnega delovanja.

 • Usposabljanje uporabnikov

Zagotavljamo usposabljanje, s katerim lahko vaša ekipa učinkovito uporablja funkcijo zemljevida vročih točk, da bi čim bolj povečala vključenost uporabnikov.

 • Podpora strankam

Zagotavljamo stalno podporo za odgovore in reševanje vseh vprašanj ali težav, ki jih imate z zemljevidom vroče točke.

Zemljevid vročih točk

V današnjem digitalnem svetu so interaktivne funkcije bistvene za zanimivo uporabniško izkušnjo. S funkcijo zemljevida vročih točk v sistemu Neos CMS oživite svojo vsebino. Izboljšajte uporabniško izkušnjo in povečajte vključenost uporabnikov z zagotavljanjem interaktivne in zanimive vsebine. Ne glede na to, ali želite poudariti lokacije, vizualizirati podatke ali povedati vizualno zgodbo, vam funkcija Hotspot Map omogoča prikaz vsebine na ustvarjalne in edinstvene načine.