Please enter a search term:

 • Optimizely CMS

  Optimizely CMS je enostaven za uporabo sistem za upravljanje vsebine (CMS), ki podjetjem omogoča enostavno ustvarjanje, upravljanje in optimizacijo digitalne vsebine. S prilagodljivimi orodji in intuitivnim uporabniškim vmesnikom sistem Optimizely CMS podpira personalizirane izkušnje strank in spodbuja učinkovito sodelovanje v skupini.

Optimizely CMS - rešitev za B2B podjetja za digitalno preobrazbo

Digitalna preobrazba je danes odločilen dejavnik za uspeh podjetij B2B. Izbira pravega sistema za upravljanje vsebin (CMS) ima ključno vlogo pri izpolnjevanju zahtev digitalizacije in omogočanju nemotenega, učinkovitega in uspešnega delovnega procesa. Naša digitalna agencija je specializirana za implementacijo spletnih mest Optimizely CMS za podjetja B2B. V tem članku vam bomo predstavili naše kompetence in storitve sistema Optimizely CMS ter vam podali začetni pregled prednosti in funkcij sistema Optimizely kot rešitve CMS za vaše podjetje.


Kot digitalna agencija imamo obsežno znanje in dolgoletne izkušnje pri uvajanju sistema Optimizely CMS za podjetja B2B. Naša ekipa strokovnjakov s področij

 • Spletnega oblikovanja
 • Spletnega razvoja
 • Vsebinske strategije
 • SEO
 • Digitalno trženje

je specializirano za zagotavljanje rešitev, prilagojenih vašim individualnim zahtevam. Velik poudarek dajemo tesnemu sodelovanju s strankami, da bi razumeli njihove cilje in potrebe ter razvili ustrezno strategijo za uspešno digitalno preobrazbo.


 • Svetovanje in razvoj strategij

Analiziramo vašo obstoječo spletno prisotnost in ugotavljamo možnosti za optimizacijo z vidika oblikovanja, funkcionalnosti in prijaznosti do uporabnika. Na podlagi te analize razvijemo individualno strategijo za uvedbo sistema Optimizely CMS, ki podpira vaše poslovne cilje in vašim strankam ponuja dodano vrednost.

 • Oblikovanje in razvoj spletnih strani

Naša ekipa izkušenih spletnih oblikovalcev in razvijalcev bo za vas izdelala uporabniku prijazno, odzivno in vizualno privlačno spletno mesto na podlagi sistema Optimizely CMS. Upoštevamo najnovejše oblikovalske trende in tehnologije, da zagotovimo optimalno uporabniško izkušnjo za vaše stranke.

 • Strategija in ustvarjanje vsebine

Učinkovito upravljanje vsebine je bistvenega pomena za uspeh vašega spletnega mesta. Naši strokovnjaki za vsebine vam bodo pomagali razviti strategijo vsebin, usmerjeno k ciljnim skupinam, in za vas ustvarili visokokakovostne, za iskalnike optimizirane vsebine, ki bodo obveščale in navdihovale vaše stranke.

 • SEO in digitalno trženje

Za uspešno pozicioniranje vašega spletnega mesta in doseganje ciljne skupine vam ponujamo celovite storitve SEO in digitalnega trženja. Te vključujejo optimizacijo vašega spletnega mesta za iskalnike, ustvarjanje in vzdrževanje kanalov družbenih medijev ter načrtovanje in izvajanje spletnih trženjskih kampanj, prilagojenih ciljnim skupinam.

 • Usposabljanje in podpora

Da bi vam in vaši ekipi omogočili, da v celoti izkoristite potencial sistema Optimizely CMS, vam nudimo obsežno usposabljanje in osebno podporo. Pri tem vam pokažemo, kako učinkovito in uspešno uporabljati sistem CMS, da lahko samostojno vzdržujete in nadalje razvijate svoje spletno mesto.


Optimizely CMS je zmogljiva, prilagodljiva in razširljiva rešitev, zasnovana posebej za podjetja B2B, ki spodbuja njihovo digitalno preobrazbo. V nadaljevanju vam želimo predstaviti nekatere ključne funkcije in prednosti sistema Optimizely CMS:

 • Enostavnost uporabe

Optimizely CMS ponuja intuitiven uporabniški vmesnik, ki vam omogoča enostavno in hitro upravljanje spletnega mesta brez obsežnega programerskega znanja. Tako lahko prihranite čas in sredstva ter se osredotočite na doseganje svojih poslovnih ciljev.

 • Prilagajanje

Optimizely CMS vam omogoča ustvarjanje prilagojenih vsebin za različna občinstva, kar zagotavlja prilagojeno uporabniško izkušnjo za vaše stranke. To pomaga okrepiti zvestobo strank in povečati stopnjo konverzije.

 • Prilagodljivost in Razširljivost

Optimizely CMS je prilagodljiva rešitev, ki vam omogoča, da spletno mesto oblikujete in razširite v skladu s svojimi individualnimi zahtevami. To pomeni, da lahko kadar koli dodate nove funkcije ali prilagodite obstoječe in tako sledite spreminjajočim se potrebam svojega podjetja in strank.

 • Integracija orodijtretjih oseb

Sistem Optimizely CMS podpira integracijo številnih orodij tretjih oseb, kot so sistemi CRM, platforme za avtomatizacijo trženja ali analitična orodja. Tako lahko brez težav povežete celotno digitalno infrastrukturo in zagotovite učinkovit potek dela.

 • Varnost in Zmogljivost

Sistem Optimizely CMS daje velik poudarek varnosti in zmogljivosti ter ponuja vrsto funkcij, kot so redne posodobitve, samodejne varnostne kopije in integrirano omrežje CDN (Content Delivery Network), ki vaše spletno mesto ščiti pred varnostnimi tveganji in zagotavlja hiter čas nalaganja.

Optimizely CMS je idealna rešitev za podjetja B2B, ki želijo spodbuditi svojo digitalno preobrazbo ter ustvariti uporabniku prijazno, prilagodljivo in razširljivo spletno stran. Naša digitalna agencija ponuja celovito znanje in storitve Optimizely CMS, ki vam bodo pomagale uspešno implementirati in uporabljati to zmogljivo rešitev CMS.