Please enter a search term:

 • Ruby on Rails

  Rails je ogrodje s celotnim skladom. Vsebuje vsa orodja, ki so potrebna za gradnjo spletnih aplikacij na sprednji in zadnji strani, na primer za upodabljanje predlog HTML, posodabljanje podatkovnih zbirk, pošiljanje in prejemanje e-pošte, upravljanje strani v živo prek vtičnic WebSockets, postavljanje nalog v vrsto za asinhrono delo ali shranjevanje prenosov v oblak.

Ruby on Rails CMS - idealna rešitev za vaše podjetje B2B

V današnjem digitalnem svetu je za podjetja B2B bistvena učinkovita in sodobna spletna prisotnost. Zmogljiva in prilagodljiva spletna stran je v središču vsake uspešne digitalne strategije. Kot priznana digitalna agencija vam ponujamo prilagojene rešitve za izvedbo spletnih mest Ruby on Rails CMS, ki vašemu podjetju pomagajo pridobiti prednost na zelo konkurenčnem trgu.

Zakaj Ruby on Rails?

Ruby on Rails, znan tudi kot "Rails", je odprtokodno ogrodje za razvoj spletnih strani, ki temelji na programskem jeziku Ruby. Od predstavitve leta 2004 je hitro postalo ena najbolj priljubljenih in zmogljivih platform za spletni razvoj.


 • Hiter razvoj

Ruby on Rails omogoča razvijalcem, da v najkrajšem možnem času zgradijo in namestijo spletne aplikacije z uporabo tako imenovanega pristopa "konvencija namesto konfiguracije". To pomeni, da razvijalci porabijo manj časa za konfiguriranje nastavitev in se lahko namesto tega osredotočijo na programiranje funkcij.

 • Prilagodljivost

Rails je zelo prilagodljiv in razvijalcem omogoča enostavno spreminjanje in razširjanje aplikacij. To pomeni, da bo vaše podjetje lahko sledilo spreminjajočim se zahtevam trga in se prilagajalo novim trendom.

 • Stabilna in aktivna skupnost

Rails ima veliko in predano skupnost razvijalcev, ki si nenehno prizadevajo za izboljšanje ogrodja in dodajanje novih funkcij. To zagotavlja, da vaša aplikacija ostaja posodobljena in izkorišča prednosti najnovejših tehnologij.


Kot izkušena digitalna agencija vam ponujamo široko paleto storitev, s katerimi vam pomagamo pri zagonu spletnih mest Ruby on Rails CMS:

 • Svetovanje

Analiziramo vaše trenutne poslovne procese in zahteve ter vam pomagamo najti najboljšo rešitev CMS za vaše podjetje. Svetujemo vam o prednostih in slabostih različnih možnosti CMS ter vam priporočimo tisto, ki najbolje ustreza vašim ciljem.

 • Oblikovanje

Naša ekipa izkušenih oblikovalcev bo ustvarila odzivne in uporabniku prijazne zasnove, ki odražajo identiteto in značaj vašega podjetja. Poskrbimo, da bo vaše spletno mesto delovalo optimalno in bilo videti privlačno na vseh napravah in velikostih zaslonov.

 • Razvoj

Naši nadarjeni razvijalci spremenijo zasnovo in izbrane funkcije v popolnoma funkcionalno spletno mesto Ruby on Rails CMS. Z uporabo najnovejših tehnologij in najboljših praks ustvarimo hitro, varno in zanesljivo spletno mesto, ki ustreza potrebam vašega podjetja.

 • Integracija

Vaše novo spletno mesto Ruby on Rails CMS brez težav vključimo v vašo obstoječo infrastrukturo IT in zagotovimo pravilno izvajanje vseh potrebnih vmesnikov in API-jev. To vključuje povezavo s sistemi CRM, ERP in drugimi poslovnimi sistemi, da zagotovimo nemoteno izmenjavo podatkov in učinkovito sodelovanje med različnimi oddelki vašega podjetja.

 • Usposabljanje in podpora

Vaši ekipi zagotavljamo celovito usposabljanje, da bo imela potrebno znanje in veščine za učinkovito upravljanje in vzdrževanje vašega spletnega mesta Ruby on Rails CMS. Naša ekipa za podporo vam je vedno na voljo za pomoč pri vseh vprašanjih in tehničnih težavah.

 • Vzdrževanje in nadaljnji razvoj

Skrbimo za redno vzdrževanje in posodabljanje vašega spletnega mesta, da bo ostalo najsodobnejše in pravilno delovalo. Poleg tega vas podpiramo pri nadaljnjem razvoju vašega spletnega mesta za dodajanje novih funkcij in aplikacij ter nenehno izboljševanje vaše spletne prisotnosti.


 • Skalabilnost

Ruby on Rails CMS je idealen za podjetja B2B, saj se zlahka razvija skupaj z vašim podjetjem. Dodajate lahko nove funkcije in module, ne da bi vam bilo treba na novo razviti celotno spletno mesto. Tako lahko obseg in funkcionalnost spletnega mesta prilagajate rasti podjetja.

 • Varnost

Varnost je ključni vidik za vsako podjetje B2B, sistem Ruby on Rails CMS pa zagotavlja zanesljivo varnostno infrastrukturo. Rails ima vgrajene številne varnostne ukrepe, ki razvijalcem omogočajo ustvarjanje spletnih aplikacij, ki so zaščitene pred običajnimi varnostnimi grožnjami.

 • Sodelovanje

Uporaba sistema Ruby on Rails CMS spodbuja sodelovanje med različnimi oddelki v vaši organizaciji. Zaposlenim omogoča učinkovito in enostavno upravljanje vsebine, kar omogoča boljšo komunikacijo in učinkovitejše sodelovanje.

Ruby on Rails CMS je zmogljiva in prilagodljiva rešitev, ki je idealna za podjetja B2B. Kot izkušena digitalna agencija vam ponujamo prilagojene rešitve za podporo vašemu podjetju pri izvajanju in uspešni uporabi spletnih strani Ruby on Rails CMS.

Naša celovita ponudba storitev, od svetovanja do oblikovanja, razvoja, integracije, usposabljanja, podpore, vzdrževanja in izboljšav, zagotavlja, da bo vaše novo spletno mesto ustrezalo vašim potrebam in vam pomagalo doseči poslovne cilje. Sodelujmo, da bi spodbudili vašo digitalno preobrazbo in vaše podjetje popeljali na naslednjo raven.