Please enter a search term:

  • Sitecore

    Sitecore je prilagodljiv in enostaven za uporabo sistem CMS, ki podjetjem pomaga zagotavljati prilagojeno in ustrezno vsebino ciljnemu občinstvu. S Sitecorejem lahko podjetja ustvarjajo, upravljajo in objavljajo vsebine glede na interese, preference in vedenje svoje ciljne skupine.

Sitecore: vodilna rešitev CMS za podjetja B2B!

Kot digitalna agencija in svetovalno podjetje pomagamo podjetjem pri njihovi digitalizaciji in preobrazbi. Sitecore je ena od rešitev, ki jih priporočamo našim strankam za izboljšanje njihove spletne prisotnosti in optimizacijo digitalnega trženja. V tem besedilu vam želimo povedati več o sistemu Sitecore in naših storitvah v zvezi z izvajanjem spletnih mest Sitecore CMS.

Kaj je Sitecore?

Sitecore je prilagodljiv in enostaven za uporabo sistem CMS, ki podjetjem pomaga zagotavljati personalizirano in ustrezno vsebino ciljnemu občinstvu. S Sitecorejem lahko podjetja ustvarjajo, upravljajo in objavljajo vsebine, ki temeljijo na interesih, željah in vedenju ciljnega občinstva. Sitecore podjetjem omogoča, da njihovo spletno mesto postane osrednje središče za njihove trženjske dejavnosti. Zbirajo, analizirajo in uporabljajo lahko podatke za ustvarjanje ciljno usmerjenih trženjskih kampanj in personaliziranih izkušenj za svoje občinstvo.

Našo ekipo sestavljajo strokovnjaki, ki imajo dolgoletne izkušnje z delom s Sitecore. Uspešno smo razvili spletna mesta Sitecore CMS za različne stranke iz različnih panog. Razumemo potrebe svojih strank in ustrezno prilagodimo svoje storitve, da zagotovimo rešitev, ki izpolnjuje njihove zahteve.


Kot izkušena digitalna agencija pomagamo podjetjem pri implementaciji spletnih strani Sitecore CMS. Ponujamo širok nabor storitev, od razvoja strategije in izvajanja do vzdrževanja in podpore. Tesno sodelujemo z našimi strankami, da bi zagotovili, da njihovo spletno mesto Sitecore CMS dosega poslovne cilje in zagotavlja edinstveno izkušnjo za njihove stranke.

  • Razvoj strategije

S strankami sodelujemo pri razvoju strategije za njihovo spletno mesto Sitecore CMS, ki temelji na njihovih poslovnih ciljih in ciljnem občinstvu.

  • Oblikovanje in razvoj

Razvijamo spletno mesto Sitecore CMS, ki je prilagojeno potrebam in pričakovanjem naših strank in njihovega ciljnega občinstva.

  • Integracija

Sitecore integriramo z drugimi sistemi in platformami, da našim strankam zagotovimo brezhibne in učinkovite delovne tokove.

  • Migracija

Našim strankam pomagamo pri prehodu z obstoječega spletnega mesta ali sistema CMS na Sitecore.

  • Usposabljanje in podpora

Zagotavljamo usposabljanje in podporo za Sitecore, da bi naše stranke kar najbolje izkoristile svoje spletno mesto Sitecore CMS.


Kot digitalna agencija in svetovalno podjetje se zavedamo pomena Sitecore in svojim strankam ponujamo najnovejše in najboljše rešitve. Naši izkušeni strokovnjaki pomagajo podjetjem optimizirati njihova spletna mesta in digitalno trženje ter doseči njihove poslovne cilje. Verjamemo, da je Sitecore odlična rešitev CMS za podjetja B2B, z našimi storitvami pa jim lahko pomagamo kar najbolje izkoristiti Sitecore.


Z uvedbo spletnih mest Sitecore CMS lahko podjetja izboljšajo svojo spletno prisotnost in optimizirajo svojo strategijo digitalnega trženja. Sitecore podjetjem ponuja možnost, da ciljnemu občinstvu posredujejo personalizirano vsebino, s čimer dosežejo višjo stopnjo konverzije in donosnost naložb. Sitecore podpira tudi zbiranje in analizo podatkov, kar podjetjem pomaga pri ustvarjanju ciljno usmerjenih trženjskih kampanj in personaliziranih izkušenj za njihovo občinstvo.

Skratka, Sitecore je zmogljiva rešitev CMS, ki podjetjem pomaga zagotavljati personalizirano in ustrezno vsebino ciljnemu občinstvu. Kot digitalna agencija in svetovalno podjetje pomagamo podjetjem pri implementaciji spletnih mest Sitecore CMS. Ponujamo širok nabor storitev, od razvoja strategije in izvajanja do vzdrževanja in podpore. Tesno sodelujemo s svojimi strankami, da bi zagotovili, da njihovo spletno mesto Sitecore CMS izpolnjuje njihove poslovne cilje in zagotavlja edinstveno izkušnjo za njihove stranke.