Please enter a search term:

Stransko delo

Delo s krajšim delovnim časom je lahko odličen način dodatnega zaslužka in pridobivanja dragocenih delovnih izkušenj. Kot digitalna agencija ponujamo več priložnosti za delo s krajšim delovnim časom.

Delo s krajšim delovnim časom je lahko odličen način dodatnega zaslužka. Ponujamo različne priložnosti za delo s krajšim delovnim časom na področjih, kot so trženje, oblikovanje, razvoj in vodenje projektov. Naši zaposleni s krajšim delovnim časom delajo ob boku našim izkušenim sodelavcem in imajo priložnost pridobiti dragocene izkušnje v digitalni industriji.

Prednost dela s krajšim delovnim časom pri nas je tudi možnost dela v ustvarjalnem in inovativnem delovnem okolju. Inovativnost in ustvarjalnost sta za nas zelo pomembni, zato našim zaposlenim s krajšim delovnim časom ponujamo priložnost, da delajo na projektih, ki jim predstavljajo izziv in širijo njihova znanja in spretnosti.

Delo s krajšim delovnim časom pri nas lahko pomaga tudi pri širjenju vaše poklicne mreže. Naši zaposleni s krajšim delovnim časom imajo priložnost delati z izkušenimi zaposlenimi in navezati stike v panogi. To se lahko pozneje izkaže za koristno, ko gre za začetek kariere v digitalni industriji.

Zaposlenim s krajšim delovnim časom ponujamo tudi prilagodljiv delovni čas, da lahko delo s krajšim delovnim časom uskladijo z drugimi obveznostmi. Zavedamo se, da ima vsak zaposleni drugačne potrebe in obveznosti, zato si prizadevamo ustvariti delovno okolje, ki ustreza individualnim potrebam naših zaposlenih.

Ponosni smo tudi na to, da svojim zaposlenim s krajšim delovnim časom ponujamo pošteno plačilo. Verjamemo, da mora biti dragoceno delo ustrezno nagrajeno, zato našim zaposlenim s krajšim delovnim časom ponujamo pošteno plačilo.

Prepričani smo, da vam lahko delo s krajšim delovnim časom pri nas pomaga pridobiti dragocene izkušnje in izboljšati vaše karierne možnosti. Če vas zanima delo pri nas, vas vabimo, da se seznanite z našimi priložnostmi in postanete del naše ekipe.