Please enter a search term:

Ü60

Kot digitalna agencija se zavedamo, da imajo starejši v naši družbi pomembno vlogo ter dragocene izkušnje in znanja. Prepričani smo, da imajo starejši od 60 let in starejši pred upokojitveno starostjo še vedno veliko za ponuditi, zato ponujamo različne priložnosti za sodelovanje.

Verjamemo, da imajo starejši veliko izkušenj in spretnosti, ki so v svetu dela zelo dragocene. Ponujamo različne priložnosti za sodelovanje na področjih, kot so trženje, oblikovanje, razvoj in vodenje projektov. Naši starejši zaposleni delajo ob boku našim izkušenim zaposlenim in imajo priložnost pridobiti dragocene izkušnje v digitalni industriji.

Dodatna prednost dela s starejšimi v našem podjetju je priložnost, da izkoristite njihove izkušnje in znanje. Zavedamo se, da imajo starejši zaposleni veliko izkušenj in znanja, ki ga mlajši morda nimajo. Verjamemo, da lahko delo s starejšimi zaposlenimi pripomore k obogatitvi delovnega okolja in zagotovi dragocen vpogled.

Starejšim zaposlenim ponujamo tudi prilagodljiv delovni čas, da lahko svoje delo uskladijo z drugimi obveznostmi. Zavedamo se, da imajo starejši zaposleni lahko tudi druge obveznosti, na primer skrb za vnuke ali družinske člane. Prizadevamo si ustvariti delovno okolje, ki ustreza individualnim potrebam naših zaposlenih.

Ponosni smo tudi na to, da svojim starejšim zaposlenim ponujamo pošteno nadomestilo. Verjamemo, da mora biti dragoceno delo ustrezno nagrajeno, zato našim starejšim zaposlenim ponujamo pošteno plačilo.

Naše spletno mesto je zasnovano tako, da vam pokažemo, da verjamemo v dragocene spretnosti in izkušnje starejših zaposlenih ter jim omogočimo, da še naprej opravljajo dragoceno delo v digitalni industriji. Verjamemo, da lahko z delom s starejšimi zaposlenimi pridobite dragocen vpogled in znanje ter ustvarite obogateno delovno okolje. Če vas zanima delo z nami, vas vabimo, da se seznanite z našimi priložnostmi in postanete del naše ekipe.