Please enter a search term:

  • Izdelava prototipov

    Preden se strani ali projekti pojavijo na spletu, preizkusimo in vizualiziramo njihovo uporabnost, tj. ustvarimo digitalni prototip. S tem se izognemo napakam pri razvoju in prihranimo denar.

Izdelava prototipov

Smo vaši digitalni strokovnjaki za optimalno oblikovanje UX/UI v sistemih, kot so Figma, Adobe XD, Sketch ali InVision. V tem besedilu vam želimo predstaviti naše kompetence in storitve ter orodja in izdelke, ki jih uporabljamo.

Kot podjetje B2B se zavedamo, kako pomemben je privlačen in intuitiven uporabniški vmesnik za uspeh vašega podjetja. Digitalni prototipi in makete so bistveni del oblikovanja UX/UI in vam lahko pomagajo doseči vaše cilje. S svojim strokovnim znanjem in veščinami na tem področju vam lahko pomagamo najti popolno rešitev za vaše potrebe.

Naše storitve vključujejo izdelavo prototipov in maket za spletna mesta, mobilne aplikacije in namizne aplikacije. Delamo z najnovejšimi orodji in tehnologijami, da vam zagotovimo visokokakovostne rezultate. Velik poudarek dajemo uporabnosti, funkcionalnosti in estetiki.

Ne glede na to, ali že imate idejo ali pa ste še na začetku - z veseljem vam bomo pomagali pri uresničevanju vaših zamisli. Vedno začnemo s podrobno analizo vaših zahtev in želja, da vam lahko ponudimo rešitev po meri. Nato izdelamo prototip ali maketo, ki vam daje realističen vtis o tem, kako bo videti vaš končni izdelek.

Svoje strokovno znanje in izkušnje pri izdelavi digitalnih prototipov in maket smo dokazali s številnimi uspešno zaključenimi projekti. Ponosni smo, da lahko sodelujemo s priznanimi strankami iz različnih panog in jim pomagamo doseči njihove cilje.

Da bi bilo naše delo čim bolj učinkovito, uporabljamo najnovejša orodja in izdelke na trgu. Med njimi so Figma, Adobe XD, Sketch in InVision. Ta orodja nam omogočajo hitro in učinkovito delo, hkrati pa zagotavljajo visoko kakovost.

Želimo vam pomagati, da svoje podjetje dvignete na višjo raven, tako da vam zagotovimo najboljše možno oblikovanje UX/UI.


Storitve izdelave prototipov in storitve

Naše storitve so prilagojene potrebam podjetij B2B. Zavedamo se, da ima vsako podjetje drugačne zahteve, zato tesno sodelujemo z vami, da zagotovimo najboljšo možno rešitev za vaše potrebe. Ne glede na to, ali ste majhno zagonsko podjetje ali veliko podjetje, smo vam pripravljeni pomagati.

V nadaljevanju je pregled naših storitev izdelave prototipov, ki so posebej prilagojene potrebam podjetij B2B.

Poleg naših storitev ponujamo tudi usposabljanja in delavnice, na katerih vas in vašo ekipo izobražujemo o digitalnem prototipiranju in maketah. Verjamemo, da sta dobro sodelovanje in komunikacija med našo ekipo in vašim podjetjem ključ do uspeha. Zato si vzamemo čas, da se prepričamo, da popolnoma razumemo vaše zahteve in želje, preden začnemo delati.

Na koncu bi radi poudarili, da s ponosom ponujamo svoje storitve in kompetence na področju digitalnih prototipov in maket.

Z uporabo digitalnih prototipov in maket lahko napake in težave odkrijemo in odpravimo v zgodnji fazi, še preden se začne dejanski razvoj. S tem ne prihranimo le časa, temveč tudi stroške. Poleg tega lahko hitro in enostavno izvedemo spremembe, ne da bi to vplivalo na končni izdelek.

Verjamemo, da je dobro oblikovanje UX/UI ključ do uspeha podjetja, zato smo vam pripravljeni pomagati pri njegovem doseganju.