Please enter a search term:

 • Odprta koda kot filozofija

  mprofi AG: Vaš partner za razvoj odprtokodne programske opreme - z nami oblikujte svojo digitalno prihodnost.

  Kliknite tukaj

Obvladajte poslovno preobrazbo z inovativnim razvojem odprtokodne programske opreme

V vse bolj digitalnem svetu so učinkovite, pravočasne in inovativne programske rešitve bistvene za zagotavljanje in širjenje konkurenčne prednosti. V okviru stalnih prizadevanj za zagotavljanje najboljših digitalnih rešitev se mprofi AG zavzema za razvoj odprtokodne programske opreme, da bi izpolnil individualne potrebe svojih strank. Ta pristop nam omogoča zagotavljanje zanesljivih in prilagojenih rešitev, ki podpirajo naše stranke na njihovi poti digitalne preobrazbe.

Kaj je razvoj odprtokodne programske opreme?

Razvoj odprtokodne programske opreme je pristop, pri katerem je izvorna koda programske opreme prosto na voljo in dostopna javnosti. To spodbuja kulturo sodelovanja in preglednosti, kjer lahko vsakdo prispeva k izboljšanju programske opreme. Ta pristop nam omogoča dostop do širokega nabora preizkušenih rešitev in njihovo prilagoditev posebnim potrebam vsake stranke.


Naš pristop k razvoju odprtokodne programske opreme ima več glavnih značilnosti:

 • Preglednost

Vsakega projekta se lotimo z odprtimi mislimi in poudarkom na sodelovanju, pri čemer iz različnih virov pridobivamo in izvajamo najboljše zamisli. Naše stranke imajo ves čas popoln vpogled v razvojni proces in lahko posredujejo povratne informacije, ki se takoj vključijo v delo.

 • Prilagodljivost

Projekte je mogoče hitro prilagoditi novim zahtevam ali spremembam v poslovnem okolju stranke. To je še posebej dragoceno v današnjem nenehno spreminjajočem se digitalnem okolju.

 • Skalabilnost

Ker je večina odprtokodnih tehnologij modularnih in dobro dokumentiranih, jih je mogoče zlahka razširiti in prilagoditi za izpolnjevanje vse večjih zahtev.


Uporaba odprtokodne programske opreme prinaša številne prednosti:

 • Stroškovno učinkovitost

Z uporabo odprtokodne programske opreme je mogoče zmanjšati stroške razvoja, saj je mogoče prilagoditi in ponovno uporabiti obstoječe rešitve.

 • Dostop do aktualnih inovacij

Ker odprtokodne projekte podpira svetovna skupnost razvijalcev, imate koristi od najnovejših tehnoloških dosežkov in najboljših praks.

 • Večja varnost

Odprtokodno programsko opremo preverja svetovna skupnost razvijalcev, zato so rešitve varnejše in zanesljivejše.


Naša ponudba storitev na področju razvoja odprtokodne programske opreme vključuje:

 • Svetovanje

Pomagamo vam izbrati in uvesti najprimernejše odprtokodne tehnologije in rešitve za vaš projekt.

 • Razvoj

Naša ekipa izkušenih razvijalcev ustvarja prilagojene programske rešitve, ki so prilagojene vašim posebnim potrebam in ciljem.

 • Podpora in vzdrževanje

Zagotavljamo stalno podporo in vzdrževanje programskih rešitev, ki jih razvijamo, da zagotovimo njihovo nadaljnjo učinkovitost in zanesljivost.

 • Usposabljanje

Zagotavljamo usposabljanje, s katerim vaše osebje izobražujemo o uporabi in upravljanju programske opreme, ki smo jo razvili, ter zagotavljamo, da bo imelo od nje največjo možno korist.


Razvoj odprtokodne programske opreme se lahko uporablja v različnih primerih:

 • Prilagoditev obstoječe programske opreme

Odprta koda nam omogoča, da obstoječe programske rešitve prilagodimo posebnim potrebam stranke.

 • Razvoj prilagojenih rešitev

Razvijamo lahko programske rešitve po meri, ki so prilagojene posebnim potrebam in ciljem vsake stranke.

 • Integracija v obstoječe sisteme

Odprtokodno programsko opremo je mogoče enostavno integrirati v obstoječe sisteme in aplikacije ter tako zagotoviti nemoteno sodelovanje.

Odprtokodni razvoj programske opreme je več kot le metodologija - je filozofija, ki spodbuja inovacije, sodelovanje in nenehno učenje. V podjetju mprofi AG to filozofijo uresničujemo pri vseh svojih dejavnostih. Ponosni smo, da svojim strankam pomagamo pri njihovi digitalni preobrazbi z našimi storitvami po meri in strokovnim znanjem na področju razvoja odprtokodne programske opreme. Z osredotočanjem na temeljna načela odprtokodnega gibanja - preglednost, sodelovanje in nenehno učenje - si prizadevamo svojim strankam zagotoviti najboljše in najbolj inovativne digitalne rešitve. Trdno smo prepričani, da je kombinacija razvoja odprtokodne programske opreme z globokim razumevanjem individualnih potreb in ciljev naših strank ključ do uspešne in trajnostne digitalne preobrazbe.